Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، «مهدی پازوکی»، کارشناس مسائل اقتصادی، در خصوص اهمیت FATF با بیان اینکه باید این لایحه را قبول کنیم، زیرا به نفع اقتصاد ایران و مبارزه با فساد است، گفت: اگر نمی خواهیم با فساد مبارزه کنیم پس نباید FATF را بپذیریم.

او افزود: سال گذشته آقای رییس جمهور زمانی که لایحه بودجه 97 را تقدیم مجلس کرد، اعلام کردند که 25 درصد نقدینگی در دست موسسات مالی غیرمجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با تاکید براینکه FATF به نفع ماست، بیان کرد: چنانچه بخواهیم با بازارهای جهانی کار کنیم و سیگنال مثبت برای تعامل با جهان بدون آمریکا داشته باشیم، باید مقررات FATF را بپذیریم و این به نفع منافع ملی ماست.

این کارشناس مسائل اقتصادی بابیان اینکه اقلیت تندرو به این دلیل که جامعه جهانی و منافع ملی را نمی شناسند با این لایحه مخالفت می کنند، تاکید کرد: بزرگترین بحرانی که امروز اقتصاد ایران را فرا گرفته بحران جهالت اقتصادی است.

او گفت: جهالت اقتصادی نمی داند FATF چیست. امکان ندارد کشوری مقررات FATF را نپذیرد و ادعا کند که با فساد مبارزه می کند.

پازوکی عنوان کرد: نمایندگان باید منافع ملی را درک کرده و تحت تاثیر اقلیت تندرو قرار نگیرند. تندروها چون جامعه جهانی را نمی شناسند به همین دلیل منافع ملی را درک نمی کنند.

این کارشناس مسائل اقتصادی بیان کرد: ما برای اینکه با جامعه جهانی کار کنیم باید به بازارهای جهانی راه پیدا کنیم پس دلیل این همکاری جهانی، قبول این لایحه است.

او با اشاره به اینکه FATF مجموعه مقرراتی است که هر کشوری برای تعامل با دنیا باید بپذیرد، افزود: اگر FATF را قبول نکنیم حتی افغانستان نیز با ما کار نمی‌کند.

پازوکی افزود: قبول FATF سیگنال مثبت به بازار ارز می دهد و موجب ثبات اقتصادی ایران می شود و از مخالفان این مقررات می خواهم، دلایل مخالفت خود را بیان کنند. به عنوان یک اقتصاددان هیچ جنبه منفی در FATF نمی بینم.

برنا

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پازوکی جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۱۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است

به گزارش قدس آنلاین، ‌ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با اشاره به کمبود بودجه برای کمک رسانی به افغانستان گفته است که بیش از ۲۴ میلیون فرد در این کشور به کمک نیاز دارند.

در بخشی از گزارش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آمده است: نیازهای بیش از ۲۴ میلیون نفر بسیار گسترده و به هم پیوسته است. بسیاری از این نیازها به دلیل ترکیبی از تاثیرات طولانی مدت چندین دهه درگیری، تغییرات اقلیمی و بحران عمیق اقتصادی ایجاد شده‌اند. منابع افغانستان گسترده است، اما مهم این است که راه‌حل‌هایی برای ریشه‌کن شدن‌ همه این نیازها اجرا شود.

«معاون» فردی میانسال که در طول شبانه‌روز با چرخ دستی خود در گوشه‌ای از شهر کابل مشغول تامین مخارج خانواده خویش است می‌گوید که تاکنون هیچ کمکی به دستش نرسیده است.

وی به طلوع‌نیوز گفت: وقتی که کمک‌ها می‌رسند، مسوول کوچه مجبور است آن را میان اقوام و همسایه‌های خود تقسیم کند و تا به حال کمکی به دست ما نرسیده است. اما حتی کسانی‌ که امرار معاش می‌کنند نیز ‌این کمک‌ها را دریافت کرده‌اند.

عبدالظهور مدبر کارشناس مسائل اقتصادی می‌گوید: کمک‌های جهانی با توجه به مقیاس و میزان وخامت وضعیت کشور می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد افغانستان ایفا کند.

مسوولان حکومت سرپرست طالبان نیز خواستار کمک‌های سازمان‌های بین المللی برای کاهش فقر در افغانستان شده اند.

عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد گفت: درخواست ما از جامعه جهانی و نهادهای کمک‌رسان این است که کمک به مردم افغانستان در ابعاد بشردوستانه و توسعه و زیر ساختی تداوم داشته باشد تا ما فقر را در افغانستان کاهش دهیم.

برنامه جهانی غذا به تازگی گفته است که به دلیل کمبود بودجه، کمک‌های غذایی بشردوستانه‌ای خود را از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) کاهش می‌دهد و در ماه ژوئن سال جاری میلادی (خرداد-تیر) کمک‌های غذایی بشردوستانه خود را تنها به ۵۰۰ هزار نفر در افغانستان کاهش می‌دهد و افراد مشمول کسانی‌ خواهند بود که برای زنده ماندن چاره‌ای دیگری جز دریافت این کمک‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • ماجرای صعود به جام جهانی با آهنگ صادق بوقی!
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • سفر هیأت تجاری و اقتصادی ترکمنستان به افغانستان