Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@03:04:13 GMT

«کانون آموزش قرآن»؛ مؤسسه برتر هفته از نگاه ایکنا

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۴۰۳۱

«کانون آموزش قرآن»؛ مؤسسه برتر هفته از نگاه ایکنا

به گزارش ایکنا؛ این خبرگزاری در پایان هر هفته یک مؤسسه قرآنی را به‌عنوان «مؤسسه برتر هفته» معرفی می‌کند و این موضوع با هدف قدردانی از مؤسسات به جهت همکاری با ایکنا و ارتباط خبری قوی با سرویس مؤسسات قرآنی مردم‌‌نهاد انجام می‌گیرد.
بنابر این ایکنا از تمامی مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآن روستایی دعوت می‌کند تا برای بهتر دیده شدن مؤسسه و پیشبرد اهدافشان با این خبرگزاری ارتباط قوی‌تری برقرار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین راستا و از سال ۱۳۹۵ تاکنون موفق به معرفی 64 مؤسسه فعال در سطح کشور و استان‌های مختلف شده‌ایم که در همین زمینه بنا داریم این هفته به معرفی کانون آموزش قرآن کریم تهران بپردازیم.
کانون آموزش قرآن کریم از جمله مؤسساتی است که فعالیتش را از جلسات سنتی سیار قرآن آغاز کرده است، به گونه‌ای که تا سال ۱۳۵۷ به‌صورت سیار جلسات قرآن توسط مجتبی وزیری، مدیر مؤسسه اطراف مساجد امیریه چون حیدری، حاج حسن، پنبه‌چی، المهدی و مسجد اقصی و ... برگزار می‌شد.
این کانون که به صورت غیردولتی اداره می‌شود، در سال ۱۳۷۴ تحت شماره ۹۶۱۴ به ثبت رسید و در حال حاضر حدود نیم قرن سابقه فعالیت آموزشی در زمینه علوم و معارف قرآنی دارد. مکان فعلی مؤسسه متعلق به حاج ترخانی است که به همت محمود لولاچیان یکی از اعضای هیئت مدیره مؤسسه در اختیار مؤسسه قرار گرفته است. قدمت این خانه به حدود ۲۰۰ سال پیش می‌رسد که در ابتدا به صورت آزمایشی یکسال، در اختیار مؤسسه قرار گرفت تا اینکه وی این مکان را وقف کرد و اسم مؤسسه را نیز در موقوفه آورده است، بنابر‌ این از سال ۷۴ تاکنون دفتر مرکزی مؤسسه در همان جا است.
در حال حاضر کانون آموزش قرآن دارای ۹ شعبه در تهران و کرج در محله‌های جوادیه، نازی‌آباد و ... است. در حدود دو تا سه سال پیش جمعیت قرآن‌آموزان مؤسسه حدود سه هزار نفر بوده است، اما در حال حاضر به دلیل افت تبلیغات قرآنی در مقابل سایر تبلیغات فرهنگی و ورزشی نتیجه‌ای جز رکود و کمی استقبال را نیز همراه داشته است.
در بدو ورود قرآن‌آموزان در هر کدام از دوره‌ها به مانند سایر مؤسسات تعیین سطح می‌شود و سپس واحد مورد نیاز را می‌گذرانند. در این مؤسسه 100 واحد آموزشی شامل احکام در پنج سطح، خودآموز، آموزش حرکات، روخوانی، معنا، تفسیر قرآن، آموزش فن سخنوری و ... است.
یادآور می‌شود، دفتر مرکزی کانون آموزش قرآن، واقع در خیابان وحدت اسلامی، انتهای کوچه زهره قرار دارد. همچنین علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 55382546 تماس بگیرند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی قرآن کانون آموزش قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۴۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر