Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان- معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان‌ گفت:‌ محصول ۱۹۰ هزار هکتار از اراضی شالیکاری گیلان توسط انواع ماشین آلات کشاورزی به‌صورت مکانیزه برداشت شد.

 به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ،لیلا بذرکار اظهار داشت:‌ امسال با توجه به تمهیدات بسیار مؤثری که توسط سازمان جهاد کشاورزی گیلان انجام شد محصول برنج بیش از ۱۵۰ هزار هکتار از اراضی استان با کمباین و ۴۰ هزار هکتار نیز توسط دروگر برداشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد:‌ کشاورزان شالیکار گیلانی امسال با موانع بسیار زیادی در حوزه کاشت و برداشت مواجه شدند که کمبود و جیره‌بندی آب زراعی و سپس بارندگی‌های فراوان در موعد برداشت محصول از جمله عمده‌ترین این مشکلات است.

بذرکار در مورد روند برداشت برنج نیز ابراز داشت:‌ از ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیکاری گیلان تاکنون محصول حدود ۲۳۷ هزار هکتار توسط کشاورزان استان برداشت شده و پایان کار تنها حدود هزار هکتار،‌ آن‌هم به دلیل وجود تفاوت‌هایی در تقویم زراعی کشت،‌ باقی مانده است.

وی به خوابیدگی برنج به علت بارش‌های باران نیز اشاره کرد و افزود:‌ با توجه به وقوع بارندگی در فصل برداشت محصول،‌ علاوه بر وارد آمدن خسارت به کشاورزان گیلانی در حوزه افزایش هزینه‌های برداشت سنتی،‌ فرآیند برداشت به صورت مکانیزه نیز در این حین دچار اختلال شد.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد:‌ سال گذشته محصول شالی حدود ۱۳۵ هزار هکتار از اراضی شالیکاری گیلان به صورت مکانیزه برداشت شد که امسال با توجه به پرداخت تسهیلات ‌لازم،‌ این مقدار به نحو بسیار مطلوبی در استان ارتقاء پیدا کرد.

بذرکار از وجود بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه کمباین و دروگر در گیلان خبر داد و بیان داشت:‌ بر اساس سیاست‌های جهاد کشاورزی گیلان در حوزه مکانیزاسیون،‌ در سال‌های اخیر حمایت‌های تسهیلاتی و بانکی بسیار خوبی از کشاورزان استان در این حوزه انجام شده است.

وی با بیان اینکه‌ امسال ۱۴ هزار هکتار از اراضی شالیکاری گیلان به کشت ارقام پرمحصول اختصاص داشت افزود: با توجه به وجود تفاوت‌های زیاد در مناطق شرقی، غربی‌ و جنوبی گیلان،‌ محصول برنج، با کیفیت‌های بسیار مختلف و متنوع توسط شالیکاران برداشت و به بازار عرضه می‌شود.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در مورد روند کاشت برنج در حوزه شهرستان رودبار نیز تصریح کرد:‌ در حال حاضر محصول هزار هکتار از اراضی شالیکاری رودبار هنوز برداشت نشده که دلیل این تأخیر نیز وجود تفاوت‌های اساسی در تقویم زراعی این منطقه است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جهاد کشاورزی قدس آنلاین گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۵۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود : کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می شود.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برداشت جو قصیل در قم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان