Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-03@22:38:57 GMT

تصویب استانداردهای اجباری کود شیمیایی

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۰۵۸۱۳

تصویب استانداردهای اجباری کود شیمیایی

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از تصویب استاندارد اجباری بخش عمده ای از کودهای شیمیایی در شورای عالی استاندارد خبر داد که ۹۵ درصد کودهای مصرفی سالیانه کشور را با حجم بیش از سه میلیون تن شامل می شود. حمید رسولی افزود: براساس این مصوبه اجرای استاندارد اجباری کودهای شیمیایی کلرور پتاسیم، سولفات پتاسیم، سولفات آمونیوم، اوره، سوپر فسفات تریپل، سوپرفسفات ساده و دی آمونیوم فسفات به تصویب شورای عالی استاندارد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی اضافه کرد: این مصوبه در پی سه سال تحقیق، مطالعه و پیگیری های مستمر معاونت زراعت تدوین و سرانجام در شورای عالی استاندارد تصویب شد.وی تصریح کرد: باتوجه به این مصوبه از این پس همه تولیدکنندگان داخلی و واردکنندگان کودهای شیمیایی مورد اشاره به رعایت موازین و درج علامت استاندارد روی بسته بندی کودهای تولیدی یا وارداتی موردنظر موظفند؛ در غیر این صورت، با برخورد قانونی مراجع روبرو می شوند. استاندارد؛ تکمیل کننده فرایندهای مرتبط با کود شیمیاییمدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی یادآوری کرد: با تصویب استاندارد اجباری کودهای شیمیایی توسط شورای عالی استاندارد فرایند نظارت، پایش و کنترل تولید، واردات و مصرف کودهای کشاورزی در ایران کامل شد.رسولی افزود: موسسه خاک و آب با اجرای برنامه ثبت کودی اجازه تولید و توزیع هیچ کودی را بدون طی شدن فرایند ثبت مواد کودی آن نمی دهد.وی ادامه داد: براساس رویه های نظارت و کنترل کودی در شرکت خدمات حمایتی کشاورزی سالیانه بیش از سه هزار مورد نمونه برداری برای اطمینان از صحت کودهای کشاورزی توزیع شده، تهیه می شود.به گفته وی، محاسبه نیاز کودی کشور براساس سطح زیرکشت و عملکرد مورد انتظار بر عهده موسسه های تحقیقاتی مرجع است که اطلاعات مربوط به سطح زیرکشت محصولات مختلف کشاورزی به همراه عملکرد مورد انتظار از هر محصول به موسسه خاک و آب ارسال می شود.رسولی یادآوری کرد: معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی نیز با دریافت این اطلاعات به تحلیل مصرف انواع کودهای کشاورزی در سال های گذشته می پردازد و با توجه به منابع مالی و برنامه زراعی سال جدید، برنامه تامین و تدارک کودی کشور را تنظیم و برای اجرا به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ابلاغ می کند.با در نظر گرفتن اولویت تامین از منابع داخلی نسبت به تامین کود اوره از شرکت های پتروشیمی داخلی و برگزاری مناقصات داخلی مختلف در مقاطع مختلف سال برای تامین کودهای فسفاته و پتاسه اقدام و حدود ۹۰ درصد برنامه ابلاغی از منابع داخلی تامین می شود. 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۵۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است

ایسنا/مازندران مدیر جهادکشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه رویکرد جهاد کشاورزی، مصرف بهینه سم، کود و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و تولید محصول سالم و ارگانیک است، اظهار کرد: مبارزه با آفات به روش ارگانیک در کشاورزی مبتنی بر فناوری‌های روز دنیا است و بسیار فناوری پیشرفته‌ای دارد.

محمد هادی زاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی افراد کشاورزی ارگانیک را بسیار سنتی و غیرمدرن می‌دانند، افزود: اساس کار در تولیدات کشاورزی باید تامین سلامت مردم بواسطه مصرف فرآورده‌های غذایی سالم باشد. اساس و فلسفه مبارزه با آفات در مجموعه جهاد کشاورزی، استفاده از شیوه‌های مکانیکی و تلفیقی است و اگر این روش‌ها پاسخگو نبود، روش‌های شیمیایی چاره کار است.

هادی زاده با اعلام اینکه ۱۶۵ تن قارچ خوراکی دکمه‌ای در محمودآباد تولید شده است، اظهار کرد: سطح پرورش قارچ خوراکی این شهرستان  ۶۷۰۰ مترمربع بوده و تعداد بهره‌برداران ۱۵ نفر هستند.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خاطرنشان کرد: قارچ یکی از سالم‌ترین مواد غذایی است که می‌تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت قرار گیرد.

این مسئول تصریح کرد: برای کشت زراعی جدید در سال جاری ۲ هزار و ۳۷ تن انواع کود شیمیایی شامل ۱۲۵۵ تن ازت، ۳۵۷ تن فسفات و ۴۲۵ تن پتاس برای بخش کشاورزی محمودآباد تامین و بین کشاورزان متقاضی این شهرستان توزیع شد.

هادی زاده با اظهار اینکه هزینه‌های انجام شده برای تغذیه گیاه در برابر افزایش محصولی که به دست می‌آید، به صرفه است، گفت: برای کشت محصولات کشاورزی در سال زراعی جدید، انواع کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان توسط کارگزاران خریداری شده و در فروشگاه‌های عرضه کود شیمیایی موجود است.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه از محل تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته، مبلغ ۱۰۷ میلیارد و ۶۹۴ میلیون ریال به شهرستان محمودآباد تخصیص یافته است، اظهار کرد: متقاضیان برای خرید ۱۰۶ دستگاه تیلر و ۳۵ دستگاه نشاکار ۴ و ۶ ردیفه به بانک معرفی شدند.

وی ذکر کرد : امسال از محل خط اعتباری فاز ۱۱ مکانیزاسیون کشاورزی، تسهیلات با سود ۲۳ درصد و سهم آورده ۲۰ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است