Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجلس پیگیر رفع مشکلات صنفی معلمان است، گفت: کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش رفع شود. ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نوشهر، قاسم احمدی لاشکی امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران که  با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه کمبود نیروی انسانی یک دغدغه جدی در آموزش و پرورش است لذا کیفیت نباید فدای کمیت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ‌اظهار داشت: نباید آموزش و پرورش دغدغه ساعت و کلاس داشته باشد و نیاز است وزارت آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی در مدارس فنی و حرفه‌ای و کارودانش را رفع کند.

وی ادامه داد: کیفیت در جذب نیرو نباید فدای کمیت شود و نیاز است در به کار‌گیری نیروها هر چند کمبود نیرو داریم باید دقت شود.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: تا سال 1400 بالغ بر 12 هزار نیرو بازنشسته فرهنگی داریم باید از اکنون به فکر جذب نیروی با کیفیت بالا باشیم زیرا از مجموع 39 هزار نفر، این تعداد بازنشسته یک نگرانی عجیب است.

وی گفت: بنده در مورد زمینی بلااستفاده در شهر هچیرود که شهرداری اعلام کرده از آموزش و پرورش دریافت می‌کنم و به جای آن مدرسه بسازند از آموزش و پرورش گلایه دارم  و امیدواریم با حضور وزیر محترم آموزش و پرورش در منطقه این مشکل رفع شود.

وجود 27 درصد کلاس غیراستاندارد در مازندران

معاون سیاسی, امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران نیز گفت: در مازندران 27 درصد کلاس درس غیر استاندارد داریم که نیاز است وزارت آموزش و پرورش در این زمینه توجه ویژه ای داشته باشند.

احمد حسین زادگان در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران با حضور وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش مبنای توسعه هر جامعه ای محسوب می شود و نیاز است توجه ویژه ای به آن شود.

وی گفت: کمبود نیروی انسانی یکی از مهم ترین دغدغه شورای آموزش و پرورش در مازندران است که نیاز است این‌مشکل در حوزه مدارس فنی و حرفه ای و کارودانش رفع شود.

حسین زادگان تصریح کرد: با توجه به آغاز سال تحصیلی تلاش شود مدرسه ای بدون معلم‌نماند.

انتهای پیام/ش

R41358/P1377/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۷۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی