Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، سعید قاضی‌پور، مدرس دانشگاه شب گذشته، 21 شهریورماه در سومین نشست سلسله مباحث «اصول انسانی در كربلا» كه در مسجد الصادق(ع) شیراز برگزار شد، گفت: ما جنگ افروز نیستیم و حق حیات را حتی برای گیاهان و حیوانات هم قائلیم چه رسد به انسان، ولی سئوال این است که آیا در جهان کنونی ما نسخه کربلا نجات‌بخش است یا نسخه‌های جعلی کنونی؟
وی افزود:‌ در نامه حضرت امیر(ع) به مالک اشتر یک جمله حیاتی و اساسی و ظریف به این مضمون است که یا مالک، مردم یا همکیشان تو و مسلمانند یا همسانان تو و انسانند و همه از فطرت انسانی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قاضی‌پور با یادآوری اینكه کسی نمی‌تواند فکر کسی را مصادره یا مجبور کند، گفت:‌ نکته مهم در آزادی بیان این است که باید افراد فکرشان را آزادانه و شفاف بیان کنند تا اگر اشتباه می‌کنند، کسانی با آزادی و شفاف پاسخشان را بدهند و اشکال رفع شود.
این مدرس دانشگاه اظهار كرد: در دنیایی که مردمش از صدای ترقه هم می‌ترسند، چه کسی آزادتر از شهدا که جانشان را کف دست گرفتند و تقدیم کردند برای حفظ انسانیت؟
وی یادآور شد: قوانین و مقررات به صورت طبیعی و قهری وضع می‌شوند که در عمل بتوان با قاعده و منطقی، آزادی را حفظ کرد. حتی حیوانات هم در سطح خودشان قاعده و قانون دارند.
قاضی‌پور با بیان اینكه این دنیا، دنیای دروغ است و اگر این‌گونه نبود، فقر و دروغ هم نبود، گفت: كسانی که حق وتو گرفتند باید جواب دهند که چرا با این حق وتو نه تنها نتوانستند فقر و جنگ را از بین ببرند و حق انسانیت را بگیرند و دنیا را نجات بدهند بلکه خودشان عامل فقر و جنگ شده‌اند.
وی با تصریح اینكه اینان حق وتو را گرفتند تا از انسانیت دفاع کنند، گفت:‌ افرادی هم که در جامعه ما می‌گویند باید آزادی باشد گویا مفهوم آزادی را نفهمیده‌اند و معنای بی بند و باری را منظور دارند که باید آزاد باشند؟ در حالی که حیوانات هم در این امور قاعده و قانون دارند.
این مدرس دانشگاه با بیان اینكه برای شناخت آزادی باید كربلا را ببینیم، فرازهایی از سخنان امام حسین(ع) را مبنی بر اینكه اگر دین ندارید، آزاده باشید، یادآور شد و گفت: باید آمال و آرزویمان این باشد که انسان‌های بد عالم هم اگر دین ندارند، آزاده باشند و ما آن‌ها را به انسانیت دعوت كنیم.
وی در ادامه به ادعای برخی‌ها درباره انسانیت اشاره كرد و گفت: عده‌ای ادعا می‌كنند كه باید فقر را ریشه‌كن و به هم‌نوع كمك و تلاش برای انسانیت كرد و این‌ها دقیقاً همان چیزهایی است كه عین دین ماست و ما هم در این موارد با آن‌ها همراهیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي شهدا كربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه اضطراب را درمان کنیم؟

سؤال پرسیدند که برای رفع اضطراب و استرس هایی که بدون منشأ خاصی به انسان وارد می‌شود و از طریق پزشکی هم حل نشده چه کار باید کرد؟

قرآن می‌فرماید: «الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»، همین.

به قول حضرت امیرالمومنین (ع)، دنیا تجارت خانه‌ای بیش نیست.
تمام انسان این باشد هرچه که عقل و شرع برای او تعیین کرده‌اند، جدی بگیرد و در این صورت، مواردی که برای او مایه اضطراب و هم‌ّوغم ّ آینده باشد، از این موارد خیالش آسوده است.

مگر یکی از اسامی خدا، ارحم الراحمین نیست؟ رحمت دیگران اگر باشد محدود است و محدود نسبت به نامحدود هیچ است؛ خدا را فراموش نکنیم.
همه عواملی که باعث اضطراب می‌شوند، چیز محدودی هستند.

خداوند متعال فرموده است: بشر شعورت کجا رفته است؟ مگر می‌شود خدا کفایت کار بنده خودش را به عهده نگیرد.
«إِنْ یَنْصُرْکُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَکُمْ وَ إِنْ یَخْذُلْکُم فَمَنْ ذَا الَّذی یَنْصُرُکُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَی اللهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ».

خیال و اضطراب به این خاطر است که انسان غفلت می‌کند و دچار وسوسه شیطان می شود.

اگر بخواهیم، باید استغفار در سحر را جزو برنامه زندگی خود قرار دهیم که این قلب باید موانعش رفع شود.
قلب را خدا ساخته برای اینکه خودش در آنجا استقرار پیدا کند.
«اَلْقَلْبُ حَرَمُ اَللَّهِ فَلاَ تُسْکِنْ حَرَمَ اَللَّهِ غَیْرَ اَللَّهِ».

زنگارهای حاصل از غفلت های گذشته، جز با "استغفار" و "صلوات بر پیغمبر اکرم (ص)" پاک نمی‌شوند؛ اگر پاک کنیم، خداوند متعال ساکن و مستقر میشود.
برای اینکه مشکلمان حل شود، باید اول نگاه کنیم که خودمان در ارتباط با خدا چه گیری داریم؟

دیگر خبرها

  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • چگونه اضطراب را درمان کنیم؟
  • نقطه عطف وارثان جبهه دفاع از حرم «حماسه خانطومان» است
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • (ویدیو) مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • خبر خوب| شهری که پرنده‌ها هم حواسشون به تمیزی هست
  • پوستر/ فلسطین؛ دانشگاه انسانیت