Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ حجّت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، در خطبه‌های نمازجمعه امروز(۲۳ شهریور) تهران مسئولیت‌ها را امانات الهی دانست که به مسئولین سپرده می‌شود و گفت: فردای قیامت از مدیران سؤال می‌شود که مدیریتی که به شما داده شد، در راستای منافع شخصی به کار گرفته شد یا به وسیله آن، به مردم خدمت کردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اهمیت نظارت والدین بر تربیت فرزاندان‌شان را مورد تأکید قرار داد و گفت والدین باید از معلمان بپرسند که به تربیت فرزندان می‌رسند یا سند ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنند.

صدیقی درباره اهمیت امر به معروف و نهی از منکر گفت: این موضوع، از بس مطرود شده، آدم رویش نمی‌شود درباره آن حرف بزند. چرا که فط حرف زده شده است. اگر هم عمل شده باشد، در مورد آدم‌های ضعیف بوده است و آنقدر برخی‌ها را جسور کرده‌اند که امر معروف را یک مانع برای خودشان می‌دانند. در حالی که امر به معروف و نهی از منکر، لطف خدا و دستگیری و بلندکردن یک افتاده است.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر، خیرخواهی و محبت به معنای واقعی کلمه است، تصریح کرد: اما چه فایده که گردن‌کلفت‌ها را رها کرده‌ایم و سراغ ضعفا رفتیم. مردم هم که این‌ها را دیده‌اند، فکر می‌کنند امربه معروف و نهی از منکر، شوخی است.

خطیب جمعه موقت تهران ادامه داد: وقتی گردن‌کلفت‌های سیاسی و اقتصادی همه جوره می‌توانند چپاول کنند و آدم برود سراغ یک دختر تازه‌کار فریب‌خورده، این که فایده‌ای ندارد. شما باید از بالا شروع کنید و راه امام حسین(ع) را بروید. امام حسین(ع) با مردم کوفه کاری نداشت، بلکه با یزدید کار داشت.

صدیقی خاطرنشان کرد: سیدالهشداء برای براندازی نظام فاسد قیام کار کرد. نمی‌گویم با کوچک‌ترها برخورد نشود و نسبت به آن‌ها حساس نباشیم؛ مؤمن، به خاطر غیرت الهی‌اش نسبت به هر حرامی که واقع می‌شود ناراحت می‌شود، امّا با چه کسی باید برخورد کرد و این جان و آبرو را در چه راهی باید مصرف کرد؟ در حفظ هویت، که از طریق حکومت‌ها دست به دست  می‌شود.

وی با بیان اینکه این حکومت‌ها هستند که جامعه را به رنگ فساد، وابستگی، بی‌عرضگی و عدم اعتماد به نفس در می‌آودرند، تصریح کرد: باید با گردن‌کلفت‌ها در افتاد و بر سر آن‌ها فریاد زد؛ بقیه درست می‌شود.

صدیقی عمل مسئولین را مهم ارزیابی کرد و گفت: مردم از مسئولین الگو می‌گیرند. اگر آن‌ها با غیرت بودند، جامعه غیرتی است ولی اگر در برابر گناه، احساس مسئولیت نکنند و نسبت به سقوط جوانان کَکشان نگزد، جامعه هم بی‌خیال می‌شود و می‌گوید اگر راست است پس چرا خودشان اقدام نمی‌کنند.

وی، قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را مورد اشاره قرار دارد و تصریح کرد: ترسیدن از تحریم  و جنگ، ضدّیّت با حرکت عاشوراست.

صدیقی ادامه داد: در غوغای تبلیغاتی که برای مأیوس کردن مردم می‌بینیم چهل سال است ملّت ما با رهبری امامان آزموده و دلداده شهادت که از هیچ قدرتی هراس نداشته‌اند در میدان حاضر هستند و خطّ انقلاب در این چهل سال، رو به پیش بوده است.

وی درباره پیشرفت‌های کشور گفت: امروز در تجهیزات دفاعی قدرت پیدا کردهایم و در عرصه پزشکی، در حالی که در اوایل جنگ، از بنگلادشی‌ها استفاده می‌کردیم، امروز به برکت خون شهدا اطباء ما در دنیا حرف اوّل را می‌زنند. در نانو،‌ سلول‌های بنیادین، صنعت، موشک، ماهواره و در جای‌جای کشور رشد جهشی می‌بینیم.

صدیقی با بیان اینکه ملّتی که هشت سال جنگ را با عزّت پشت سرگذاشته، چند روز مشکل اقتصادی را بحران تلقی نمی‌کند، تصریح کرد: یقیناً ملّت ایران بر این مشکلات فائق خواهد آمد امّا رمز آن، مسیر شهدا و رزمندگان و جانبازارن و ایثارگران است. 

امام‌جمعه موقت تهران با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در جمع اعضای مجلس خبرگان در ارتباط با جنگ تبلیغاتی دشمن و تلاش برای تزریق ویروس بدبینی در جامعه گفت: ملّت مأیوس، نمی‌تواند مقابل دشمن سینه سپر کند. این روحیه می‌خواهد. از این جهت کسانی که در مسیر تبلیغاتی دشمن قرار می‌گیرند حواس‌شان جمع باشد که شایعه‌پراکنی نکنند و واویلا نگویند؛ مگر خدا از خدایی‌اش استعفا داده و یا از ما اعلام بیزاری کرده است؟! مگر خدا روزی‌دهنده نیست و مگر ما به واسطه شهدایی که داریم می‌دهیم، هنوز سیم رابط نداریم؟ما حججی‌ها را داریم.

صدیقی، لزوم منصفانه بودن نقد مسئولین را مورد تأکید قرار داد و گفت: مسئولین ما باید انتقادپذیر باشند و نقدها را به عصبانیت ختم نکنند.

وی تصریح کرد: مسئولان باید از گذشته‌شان پشیمان شوند و از حالا به بعد، مدیریت جهادی را در پیش بگیرند و با مردم قاطی شوند و از آن‌ها عذرخواهی کنند. همچنین به سیل عظیم عزادارن حسینی بپیوندند، چرا که بودنِ با امام حسین(ع) به کشور برکت می‌دهد.

خطیب جمعه موقت تهران با بیان اینکه اسلام محمدی‌الحدوث و حسینی‌البقاء است، تصریح کرد: انقلاب ما هم که الگو گرفته از عاشوراست، بقائش به محرم و صفر است و می‌بینیم که هر سال جلوه جدید و وسعت خاصی پیدا می‌کند.  

صدیقی با انتقاد از محور شدن دلار در اقتصاد کشور گفت: چرا باید اینطور باشد که اگر دلار گران شد باید همه چیز گران شود. این حرف درستی نیست. کالاهای مصرفی ما ربطی به دلار ندارد. مگر همه چیز ما از خارج می‌آید؟! چرا بی‌جهت، قیمت کاهاهای مصرفی ما که ربطی به دلار ندارد، باید بالا برود؟ این بی انصافی‌ها از ناحیه کیست؟

وی، اشراف مقام معظّم رهبری بر اوضاع کشور را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: مرحوم آیت‌الله بهاءالدینی در زمان آشوب‌ها به امام گفته بود آیا به اوضاع مسلّط هستید؟ که امام فرموده بود؛ بله به اوضاع مسلّط هستم ولی خودمان در اختیار خودمان نیستیم و کسی دیگر، هوای ما را دارد.

صدیقی به موضوع گرانی خودرو اشاره کرد و گفت: خودرو هم مانند دلار، به شکل کاذبی سر و صدا ایجاد کرده است. ما انتقاد داریم و مطالب مردم را حق می‌دانیم. با بازاری‌ها در همین ایام نشست داشته‌ایم و مطالبات به حقی دارند. بخشی در معرض آسیب جدّی هستند و بر مسئولین است که به داد بازار برسند و بازار را رها نکنند. نباید گذاشت بگویند مملکت صاحب ندارد و هر کسی هر طور خواست بفروشد و مردم را گرفتار کند.

وی افزود: در عین حال، واقعیت این است که نه ماشین و نه دلار نباید انقدر در زندگی مردم، سر و صدا ایجاد کند. این همان جنگ تبلیغاتی است. مردم اگر هیچ چیز نداشته باشند، امام حسین(ع) را دارند.

صدیقی به دیدار خود با اساتید دانشگاه علم و صنعت اشاره کرد و گفت: خودرویی طراحی شده است که با یک باک بنزین، زاهدان تا اردبیل را طی می‌کند و در صد کیلومتر ۵ لیتر بنزین مصرف می‌کند. بنابراین اگر به همین اساتید میدان بدهند وضعیت کشور تغییر می‌کند. چه اشکالی دارد این خودرو را به مرحله تولید بیاورید و مردم را خوشحال کنید؟ چرا  باید سرمایه‌های خود را به فرانسه بدهیم و منت آن‌ها را هم بکشیم؟

وی در ادامه، آشوب و فتنه بصره را نشانه حضور شیطان در صفوف مسلمانان دانست و تصریح کرد: چندسال بعد از جنگ ایران و عراق، به طور معجزه‌آسایی، محبت اهل‌بیت علیهم‌السلام که وجه مشترک مردم ایران و عراق است، خود را نشان می‌دهد. در جریان پیاده‌روی اربعین، پذیرایی مردم عراق را می‌بینیم که یک سال پول خود را جمع می‌کنند تا در چند روز اربعین خرج کنند. این عادی نیست و از سر شیدایی است.

امام‌جمعه موقت تهران، ماجرای بصره را ناشی از عدم تحمل دنیای استکبار دانست و گفت: در قضیه به آتش کشیدن کنسولگری ایران، سفارت آمریکا فعّال بوده و پول‌های عربستان هم ایفای نقش کرده است.

وی با بیان اینکه مردم عراق نسبت به رائران ایرانی از هیچ چیزی مضایقه نمی‌کنند و ملّت ایران هم دوشادوش مردم عراق در حفاظت از حرم اهل‌بیت خون جوانان‌شان را داده‌ند، تصریح کرد: این اگر مراقبت نشود، یا خدای ناکرده برخی مسئولین، در دامن فتنه عربستان و آمریکا بیفتند، قابل جبران نخواهد بود.

صدیقی، هزارمین روز بازداشت شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه را مورد اشاره قرار داد و گفت: با اینکه به این عالم مجاهد و عاشق، شیخ گفته می‌شود، امّا وی، سیّد و از سلاله حضرت زهرا(س) است. این عالم برجسته، دل‌ها را احیا کرده و روز قدس را در نیجریه آباد کرده و بغض آمریکا و اسرائیل را موجب شده است.

وی با بیان اینکه شیخ زکزاکی نه آشوب به پا کرده و نه دست به اسلحه برده است، اظهار داشت: امّا معلوم نیست که آیا پول قارون منطقه است یا چه علتی دارد که دولت نیجریه با بی‌گناهان و افتخارات مملکت خودش اینطور برخورد می‌کند. به دولت نیجریه توصیه می‌کنیم این بدنامی را ادامه ندهند. خون مظلوم، ظالم را از بین می‌برد. این شیخ و موحد واقعی را آزاد کنند.

صدیقی، حمله موشکی مقدرانه سپاه به محل تجمع کرد‌های معاند عراق را مورد اشاره قرار داد و گفت: حمله به کانون توطئه و ترور و آشوب مخالفین ما در منطقه کردستان عراق، هم اشراف اطّلاعاتی این عزیزان و نظام را در دنیا نشان داد و هم دقت نظر آن‌ها را. درست نقطه فتنه را به طور دقیق مورد هدف قرار دادند و افراد معاند خودفروخته به آمریکا که جمع‌شان جمع بود را از بین برد. این موشک‌ها تیر غیبی بود که عزّت و آبروی جدّی برای ما به دنبال داشت و هشدار جدّی برای مخالفان در منطقه و غیر منطقه است.

وی افزود: این اقدام را هم تحسین می‌کنیم و هم تبریک می‌گوییم. خدا بر قدرت و عزت و صلابت‌شان بیافزاید و همچنان بازدارنده باشند.

صدیقی با اشاره به اوضاع «ادلب» سوریه گفت: ارتش شجاع سوریه در آستانه حمله به ادلب و ویران کردن آخرین پناه آدم‌کش‌های حرفه‌ای و مزدبگیران آمریکایی قرار دارند. اما بهانه‌جویی آمریکایی‌ها که مسئله شیمیایی را مطرح می‌کنند، ادامه دارد. این در حالی است که سازمان ملل به منطقه آمده و گفته که هیچ شیمیایی در اختیار ارتش سوریه نیست.

وی افزود: علی‌رغم شانتاژها، این ارتش سوریه است که به همراه نیروهای آزاده ایران، آخرین سنگر تروریست‌ها را به زودی در هم خواهد کوبید و منطقه را از دست تروریست‌ها نجات خواهد داد.

توصیه به دولت آذربایجان برای ملایمت با عزادان حسینی، آخرین نکته مورد اشاره حجّت‌الاسلام صدیقی بود.

امام‌جمعه موقت تهران گفت: به دولت آذربایجان توصیه می‌کنم به عزاداران حسین(ع) مدارا کنند. به این دل‌های پر عشق فشار نیاورند که موجب انفجار می‌شود. عاشورا قابل تعطیل نیست و در کشورهای کفر، مثل آمریکا هم با آزادی، دسته‌ها راه می‌افتد. چرا مردم آذربایجان از این نعمت محروم باشند؟ امیدواریم دولت آذربایجان، با مردم خودشان در مسیر امام حسین کنار بیایند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت امر به معروف نماز جمعه سند ۲۰۳۰ حجت الاسلام کاظم صدیقی نماز جمعه تهران حجت الاسلام صدیقی امر به معروف و نهی از منكر رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۷۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، مجتمع آموزش عالی علوم انسانی-اسلامی جامعة المصطفی (ص) العالمیة، با همکاری سایر مراکز، همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین» را به شش زبان فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسه، ترکی استانبولی و اردو برگزار می‌کند.

دبیرخانه این همایش در این راستا اقدام به فراخوان ارسال مقالات کرده است.
مهلت ارسال مقالات تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲ ذی الحجه ۱۴۴۵ - ۹ ژوئن ۲۰۲۴ است.
همایش در ۷ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰ ذی الحجه ۱۴۴۵ - ۲۷ ژوئن ۲۰۲۴ برگزار می‌شود.

محورهای فراخوان عبارتند از:
۱- اندیشه بنیان‌های فکری و تاریخچه صهیونیسم جهانی
۲- پیشینه تاریخی اشغال فلسطین و تشکیل رژیم صهیونیستی
۳- نقش قدرت‌های بزرگ در تشکیل رژیم جعلی اسرائیل، اشغال فلسطین و تداوم آن
۴- بررسی ماهیت، ابعاد و نتایج اشغالگری فلسطین از منظر حقوقی، سیاسی، رسانه‌ای، اقتصادی، اخلاقی، تربیتی، روانشناسی و ...
۵- بررسی اشغال فلسطین از دیدگاه قوانین، اسناد و سازمان‌های بین المللی
۶- حمایت از مظلوم از دیدگاه اسلام و سایر ادیان
۷- مبانی قرآنی، روایی، فقهی، حقوقی، سیاسی و ... در باب مقاومت و مبارزه با اشغالگری
۸- وظایف و مسئولیت‌های دولت‌ها و سازمان‌های بین المللی در قبال اشغالگری اسرائیل
۹- حمایت برخی دولت‌ها و سازمان‌ها از اشغالگری و جنایات رژیم صهیونیستی و پیامدهای (حقوقی، سیاسی، رسانه‌ای، اقتصادی و ...) آن در منطقه و جهان
۱۰- بررسی نقض حقوق بشر توسط اسرائیل از منظر فقه، حقوق و اسناد بین المللی
۱۱- ماهیت و ابعاد آپارتاید رژیم صهیونیستی و راهکارهای مقابله با آن
۱۲- ابعاد توجیه‌گر و مشروعیت‌ساز اشغال فلسطین توسط اسرائیل در افکار عمومی منطقه و جهان (روانشناختی، تربیتی، اخلاقی، معنوی، سیاسی، حقوقی و ...)
۱۳- چالش‌های اشغالگری در فلسطین برای جهان، دنیای اسلام و منطقه غرب آسیا (سیاسی، حقوقی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ...)
۱۴- وظائف جهان اسلام در قبال آزادی بیت المقدس و فلسطین
۱۵- سیاست‌ها و اقدامات عملی (سیاسی، حقوقی، اقتصادی، فرهنگی و ...) کشورهای اسلامی در قبال اشغال فلسطین؛ از گذشته تا حال
۱۶- سیاست‌ها و اقدامات جمهوری اسلامی ایران در خصوص حمایت از فلسطین و مبارزه با اسرائیل
۱۷- حضرت امام خمینی و موضوع فلسطین؛ از اندیشه تا عمل
۱۸.آراء و اندیشه‌های مقام معظم رهبری در موضوع فلسطین و مقاومت
۱۹- دیدگاه اندیشمندان مسلمان در خصوص فلسطین و مقاومت
۲۰- الگوی وحدت و همبستگی جهان اسلام در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی و دیدگاه‌های رقیب
۲۱- بررسی دیدگاه، عملکرد و نتایج سه جریان مقاومت، سازش و عادی‌سازی روابط در برابر اسرائیل
۲۲- تحلیل روانشناختی شخصیت رهبران مقاومت و سران رژیم صهیونیستی
۲۳- چرایی عملیات طوفان الاقصی، آثار و نتایج آن
۲۴- غزه؛ نماد مقاومت در برابر رژیم اشغالگر قدس و تربیت نسل جدید در فلسطین
۲۵- ابعاد حمله اسرائیل به غزه و پیامدهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، حقوقی، روانشناختی و ...
۲۶- تناقضات حقوقی و حقوق بشردوستانه غرب و اسرائیل در خصوص فلسطین و غزه
۲۷- مقایسه اخلاق جنگ بین رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت
۲۸- تحلیل افکار عمومی و رسانه‌های دنیا نسبت به موضوع فلسطین پس از عملیات طوفان الاقصی
۲۹- آثار جنایت‌های اسرائیل در جنگ غزه بر تداوم موجودیت رژیم اشغالگر
۳۰- نقش دولت‌ها، نخبگان، سلبریتی‌ها و سازمان‌های غیر دولتی در افشای اشغالگری و جنایات اسرائیل
۳۱- راهکارهای سیاسی، حقوقی، قضایی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... برای حمایت از مردم فلسطین
۳۲- راه‌های تحقق همزیستی مسالمت‌آمیز ادیان توحیدی (اسلام، مسیحیت و یهودیت) در سرزمین فلسطین
۳۳- حل مسئله اشغال فلسطین از طریق همه‌پرسی داخلی و راهکارهای بین المللی
آدرس دبیرخانه همایش: ایران، قم، بلوار امین، سه راه سالاریه، مجتمع امین، مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی، معاونت پژوهش

سایت همایش: https://palestine.hamayesh.miu.ac.ir
پست الکترونیک: palestine@miu.ac.ir
تلفن دبیرخانه: ۰۰۹۸۲۵۳۲۱۳۳۲۹۲ و ۰۰۹۸۹۹۴۲۰۱۸۴۰۶
  انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»
  • اکسپو ۲۰۲۴، «نمایش امنیت» ایران
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا