Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ وزرای کشور اتحادیه اروپا در دومین روز نشست خود در وین با کشورهای آفریقایی در باره همکاری در خصوص آوارگان و حفاظت مرزها گفت وگو می کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما از وین ؛ هربرت کیکل وزیر کشور اتریش که ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد پیش از شروع این نشست از اظهارات روز گذشته کمیسار اوارگان اتحادیه اروپا که گفته بود نسبت به تاسیس مرکزی در شمال افریقا برای نگه داری اوارگان مردد است بشدت انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر کشور اتریش پیش از شروع این نشست تاکید کرد :ایده تاسیس این مرکز دو ماه پیش مطرح شده و کمیسار اتحادیه اروپا قبل از عملی شدن ان؛ با دادن سیگنال های بد می گوید که موفقیتی نخواهد داشت.
دیمیتریس آوراموپولوس، کمیسار اتحادیه اروپا در امور آوارگان روز گذشته گفته بود که کشورهای آفریقایی مخالف تاسیس این مرکز نگه داری اوارگان هستند و برای همین این ایده غیرممکن است.
کمیسار اتحادیه اروپا پیش از شروع این نشست گفت که امیدوار است نتایج نشست امروز با کشورهای افریقایی راه را برای فصل جدیدی از روابط ما میسر سازد.
وی با تاکید به اینکه اساس همکاری اعتماد متقابل است ؛افزود: کشورهای شمال افریقا و اتحادیه اروپا با چالش های مشترکی روبرو هستند و برای همین تعهدات مشترکی در خصوص آوارگان و حفاظت از مرزها دارند.
اتریش که ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد در این نشست مشترک وزرای کشور از مصر ؛الجزایر؛لیبی ؛مالی ؛مراکش ؛نیجریه و چاد را به وین دعوت کرده است.
وزیر کشور اتریش می گوید که همکاری اتحادیه اروپا با کشورهای غرب بالکان یک نمونه خوبی است تا بتوانیم آن را با کشورهای افریقایی در زمینه حفظ امنیت توسعه دهیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: وزراي کشور اتحاديه اروپا آفريقا آوارگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس آنچه رسانه‌های بلژیک امروز دوشنبه گزارش دادند، «الکساندر دی کرو» نخست وزیر بلژیک، در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل به دلیل جنگی است که این رژیم در غزه به راه انداخته است.

بلژیک در همراهی با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا – ایرلند، اسپانیا، مالت، اسلوونی و لوکزامبورگ – از جنگ اسرائیل علیه غزه انتقاد کرده، ابتکاری را برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ارائه داده و خواستار توقف فروش تسلیحات به اسرائیل و آتش‌بس در غزه شده است.

دی کرو گفت که در دیدار با رهبران کشورهای اتحادیه اروپا، تلاش خواهد کرد تا تحریم‌هایی را علیه اسرائیل اعمال کند، از جمله ممنوعیت کامل واردات کالا از شهرک‌های کرانه باختری و برخورد با شرکت‌هایی که شعبه و معاملاتی در شهرک‌ها، به ویژه به شراب، خرما و محصولات روغن زیتون اشاره دارد.

دی کرو افزود: اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل ناشی از دلایل اخلاقی و ادامه جنگ با غزه و وضعیت کرانه باختری است و ما به سادگی نمی‌توانیم کنار بایستیم؛ چراکه قربانیان در نتیجه عملیات نظامی اسرائیل بسیار زیاد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل