Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر انرژی آمریکا در دیدار روز جمعه خود از مسکو ادعا کرد که سه کشور آمریکا، عربستان سعودی و روسیه می‌توانند با افزایش میزان تولید نفت، کاهش صادرات نفت ایران را در عرصه جهانی جبران کنند.

خبرگزاری مهر: به نقل از رویترز، «ریک پری» وزیر انرژی آمریکا روز جمعه در دیدار خود از مسکو ادعا کرد که کشور‌های آمریکا، روسیه و عربستان سعودی می‌توانند با افزایش میزان تولید نفت خود ظرف ۱۸ ماه آینده، کاهش صادرات نفت ایران و هر کشور نفتی دیگر را جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گفتنی است که تحریم‌های آمریکا علیه صادرات نفت ایران- که از ماه نوامبر اجرایی می‌شود- عرضه نفت را به میزان دو سال پیش کاهش می‌دهد. این در حالی است که تولید نفت ونزوئلا نیز کاهش یافته و هرگونه توقف پیش بینی نشده در میزان تولید نفت می‌تواند با افزایش ناگهانی قیمت نفت به مشتریان این ماده خام زیان رساند.

ریک پری در گفتگویی با خبرگزاری رویترز گفت که وی در مورد چشم انداز تولید نفت در عرصه جهانی و قیمت‌های این ماده خام احساس آسودگی می‌کند!

وی با اذعان به اینکه همواره احتمال بروز وقایع پیش بینی نشده وجود دارد، مدعی شد: «من افزایش [قیمتها]را پیش بینی نمی‌کنم».

با این حال، برخی تحلیلگران نسبت به توان عربستان سعودی برای افزایش قابل توجه تولید نفت در یک بازه زمانی طولانی ابراز نگرانی کرده اند.

اما وزیر انرژی آمریکا در این باره می‌گوید: «ما شاهد تداوم روند‌هایی در داخل این پادشاهی [عربستان]هستیم که در مورد توان این کشور برای حفظ و حتی افزایش سطح تولید نفت خام، به ما دیدِ مثبتی می‌دهد».

منبع: فردا

کلیدواژه: روسیه عربستان نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است