Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@12:34:05 GMT

روند فروش اموال مازاد بانک‌ها ضعیف است

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۲۳۸۳۷

روند فروش اموال مازاد بانک‌ها ضعیف است

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ رحیم زارع در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت در خصوص افزایش سرمایه بانک ها گفت: بخش تولید با مشکل کمبود نقدینگی روبرو بوده و بدیهی است یکی از راهکارها برای رفع مشکل نقدینگی تولید ارائه تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان است که البته بانک ها نیز اعلام می کنند با مشکل منابع روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خروج بانک ها از بنگاه داری زمینه ساز حمایت از تولید و بخش خصوصی است، افزود: افزایش سرمایه بانک ها می تواند به تقویت تسهیلات دهی از سوی بانک ها منتهی شود.

نماینده مردم آباده، بوانات و خرم بید در مجلس شورای اسلامی، افزود: با توجه به قانون رفع موانع تولید، بانک ها از محل فروش اموال و املاک مازاد موظف به افزایش سرمایه هستند، اما روند پیگیری انجام این مهم ضعیف است.

زارع تصریح کرد: تجدید ارزیابی دارایی بانک ها می تواند نقش مهمی در افزایش سرمایه بانک ها داشته باشد و در این راستا باید اقدامات لازم توسط سیستم بانکی و وزارت اقتصاد انجام شود. وی افزود: در تدوین بودجه سال ۹۸ با توجه به شرایط اقتصادی کشور باید اولویت های مانند افزایش سرمایه بانک ها در نظر گرفته شود، از طرفی باید ساز و کارهایی برای ارتقای معیشت بازنشستگان، کارگران و فرهنگیان نیز در نظر گرفته شود چرا که این اقشار امکان استفاده از مزایای ویژه شغلی را ندارند.

سخنگوی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: در هر صورت باید در تدوین بودجه سال آینده با لحاظ حساسیت ها و میزان منابع به اولویت ها توجه شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اموال مازاد بانک ها مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز

‌به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حکمت الله شجاعی عنوان کرد: یکی از عوامل افزایش سرقت، سهولت فروش اموال به سرقت رفته توسط سارقان است و این افراد با اطمینان از اینکه به راحتی قادر به فروش اموال سرقتی خواهند بود بر تعدد و تکرار جرم اصرار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح مقابله با خریداران تلفن‌های همراه مسروقه در البرز به اجرا در آمد، افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با همکاری سایر بخش‌های انتظامی طی ۴۸ ساعت از ۲۲۸ واحد موبایل فروشی بازدید کردند که منجر به صدور ۱۷ اخطاریه پلمب شد.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز بیان کرد: در این طرح ۲۰۶ تلفن همراه مظنون به سرقت کشف و سه نفر در این زمینه دستگیر و همچنین ۶۳۶ قطعه لوازم جانبی موبایل که مظنون به سرقت بودند، در این طرح شناسایی و جمع آوری شدند.

سرهنگ شجاعی با اشاره به انجام تحقیقات تکمیلی در خصوص کشفیات این طرح تصریح کرد: اجرای طرح‌های برخورد با مالخران اموال مسروقه به صورت منظم در اصناف مختلف اجرا خواهد شد تا دایره فعالیت سارقان برای فروش اموال مسروقه محدود شود.

کد خبر 6097112

دیگر خبرها

  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل