Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران گفت: ۷۰۰ کلاس درس در شهرستان‌های استان تهران با بخاری گازی گرم می‌شوند و هیچ گونه مشکلی در استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس شهر تهران نداریم.

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران در گفت وگوی مشروح  با خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان گفت: هیچ گونه مشکلی در استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس شهر تهران نداریم و فقط حدود ۷۰۰ کلاس درس در شهرستان‌های استان تهران با بخاری گازی گرم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان: فعالیت‌های عمرانی برای نوسازی مدارس قدیمی با توجه به آغاز سال تحصیلی ۹۷ تا چه میزان عملیاتی شده است؟

با توجه به اینکه به آغاز سال تحصیلی جدید نزدیک می‌شویم، فعالیت عمرانی در پروژه‌های آموزشی استان تهران با سرعت بیشتری در حال انجام است. به همین منظور در تلاش هستیم تا مدارس نوساز که آماده حضور دانش‌آموزان در مهر ۹۷ هستند را تا پایان شهریورماه تحویل آموزش و پرورش دهیم.در این راستا تعداد ۲۰۳ پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با ۲۲۱۶ کلاس درس و ۳۲۷ هزار و ۷۱۴ متر مربع زیربنا در استان تهران هم‌اکنون در دست اجرا است.از تعداد مذکور، ۴۱ پروژه آموزشی با ۳۹۷ کلاس درس و زیربنای ۸۱ هزار و ۱۵ مترمربع در «شهر تهران» و ۱۶۲ پروژه آموزشی با ۱۸۱۹ کلاس درس و ۲۴۶ هزار و ۶۹۹ مترمربع در «شهرستان‌های استان تهران» واقع شده است.

میزان: وضعیت سرویس‌های بهداشتی مدارس به چه صورتی است ؟

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران: در تمام مدارسی که به صورت نوساز تحویل آموزش و پرورش می‌شود، سرویس‌های بهداشتی و آبخوری مدارس با توجه به استاندارد‌های قانونی تهیه و پیش بینی شده و جهت بهره‌برداری به آموزش و پرورش تحویل می‌شود.

میزان: آسفالت و فضای سبز مدارس برای شروع سال تحصیلی جدید نوسازی و بهسازی شده یا خیر؟

مدارس نوسازی که در مجموعه اداره کل نوسازی مدارس استان تهران ساخته می‌شوند، قبل از تحویل به ادارات آموزش و پرورش تابعه، آسفالت و به بهره‌بردار تحویل می‌شود.
در خصوص فضای سبز داخل مدارس، با توجه به ارتباط خوبی که با مجموعه شهرداری تهران و همچنین نواحی مختلف شهرداری وجود دارد، در خصوص فضای سبز داخل مدارس مساعدت کامل و کافی وجود دارد.

میزان: مشکلات سرمایی گرمایشی در سال جدید در مدارس وجود دارد؟

موضوع استانداردسازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی در فضا‌های آموزشی استان تهران با سرعت در حال انجام است و اکنون هیچ گونه مشکلی در استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس شهر تهران نداریم و فقط حدود ۷۰۰ کلاس درس در شهرستان‌های استان تهران با بخاری گازی گرم می‌شوند که در تلاش هستیم تا پایان سال تحصیلی آینده تمام این ۷۰۰ کلاس درس را به سیستم‌های گرمایشی استاندارد مجهز کنیم. در بخش سرمایش هم تمام مدارس جدید به سیستم سرمایشی کولر مجهز شده است، اما با توجه به اینکه عمده فعالیت مدارس در ماه‌های پاییز، زمستان و بهار است، بیشترین نیازمندی مدارس به سیستم‌های گرمایشی است.

میزان: تا چه میزان این مشکلات در سال جدید مرتفع شده است؟

با تلاشی که در بخش استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس انجام شد، در شهر تهران سیستم گرمایش شعله مستقیم در تمام کلاس‌های درس حذف شدند و هیچ مشکلی در این بخش وجود ندارد. در شهرستان‌های استان تهران نیز، تا چند ماه گذشته سیستم گرمایش ۱۰۰۰ کلاس درس همچنان با بخاری گازی بود که با تلاش‌های فراوان این تعداد را به ۷۰۰ کلاس کاهش دادیم و کار به سرعت در حال انجام است.

میزان: شهرداری برای نوسازی مدارس قدیمی چه کمک هایی کرده است ؟

شهرداری تهران همواره در امور مختلف برای کمک به فضا‌های آموزشی، پرورشی و ورزشی همراه و همگام با نوسازی مدارس بوده است و در بخش‌هایی که امکان و توان کمک داشته باشند، همراهی لازم را انجام می‌دهند. اما به طور کلی ساخت، تخریب و بازسازی و مقاوم سازی مدارس به عهده نوسازی مدارس است و شهرداری‌ها در بخش‌های دیگر کمک‌هایی که نیاز باشد را انجام می‌دهند.

میزان: امسال چند کلاس نو به چرخه آموزشی تهران اضافه می شود ؟

 تعداد ۶۷ پروژه آموزشی با ۷۷۵ کلاس درس در مهر ۱۳۹۷ آماده و تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.
عمده این پروژه‌های آموزشی در مناطقی احداث شده است که به شدت نیازمند فضا‌های آموزشی جدید است. در مهر ۱۳۹۷ مدارسی که در استان تهران تحویل آموزش و پرورش خواهد شد در شهرستان‌های اسلامشهر، بهارستان، پاکدشت، پردیس، پرند، پیشوا، جوادآباد، چهاردانگه، دماوند، رودهن، شهرری، شهرقدس، شهریار، فیروزکوه، قرچک، کهریزک، ملارد، ورامین، مناطق ۱، ۴، ۵، ۱۱، ۱۲، و ۱۹ تهران واقع شده است.

میزان: در چه مناطقی کمترین و بیشترین مدارس فرسوده را داریم؟ به عنوان مثال در پردیس و پرند و شهر ری اوضاع مناسب است اصولا شهرک های حاشیه تهران با مشکل کمبود کلاس درس رو به رو بودند .

هم‌اکنون ۱۴۶۱ مدرسه با ۱۷ هزار و ۵۳۲ کلاس درس در استان تهران فرسوده هستند و نیازمند مقاوم سازی و یا تخریب و بازسازی هستند. بیشترین مدارس فرسوده نیز ابتدا در شهر تهران و پس از آن در شهرری، اسلامشهر و شهریار هستند.

میزان: کلاس درس های  کانکسی و کپری  هم در استان تهران وجود دارند؟

اکنون در استان تهران کلاس درس که به صورت کانکسی یا کپری تشکیل شود نداریم، و تقریبا تمام کلاس‌های درس در محیط‌های آموزشی استاندارد تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران مدارس استان تهران بخاری گازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۳۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف مجیدیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آموزگاران در این کارگاه‌های آموزشی، روش‌های تدریس روخوانی و روان خوانی، و تدریس مبانی قرآن را فرا گرفتند.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری کارگاه‌های توانمند سازی، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی آموزگاران مدارس ابتدایی شاهد در درس قرآن، است.

مجیدیان افزود: در این کارگاه‌ها معلمان باروش‌های نوین تدریس قرآن، در بخش‌های روان خوانی و روخوانی دو مدرس برجسته قرآنی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این کارگاه‌های آموزشی ۴۶ نفر از شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت، ۳۹ نفر از شهر یاسوج و ۲۷ نفر نیز از شهرستان گچساران حضور داشتند.

مجیدیان با بیان اینکه فعالیت‌های تعلیم و تربیت باید به ایثارگری ختم شود، گفت: این کارگاه‌های آموزشی به منظور بررسی شیوه‌های نوین تدریس، چگونگی تکالیف مهارت محور و توانمندسازی آموزگاران دوره‌های ابتدایی برگزار شد و می‌تواند تأثیر به سزایی در روش تدریس آموزگاران و فرایند یاد دهی و یادگیری مطالب درسی دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: در فرایندهای آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش آموزان به این بخش باید توجه ویژه و وافر داشت.

کد خبر 6091095

دیگر خبرها

  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد