Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@03:10:55 GMT

مناطق محروم رزمگاه ویژه عاشوراییان بسیجی

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۲۴۲۱۲

مناطق محروم رزمگاه ویژه عاشوراییان بسیجی

خبرگزاری مهر - گروه استان ها، سمیه اسماعیل زاده: صبح روز جمعه شهر هنوز خواب است؛ خیابان‌ها خلوت و مغازه‌ها همه بسته‌اند اما در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ها، انگار روز دیگری است. اینجا، همه در تکاپو هستند. برخی کم‌کم از راه می‌رسند و بقیه لباس‌های سبز و خاکی رنگ پوشیده‌اند و هر کدام در گوشه‌ای مشغول آماده شدن برای رزم هستند؛ عده‌ای سربند «یاحسین» و «یازهرا» می‌بندد، برخی بند پوتین‌هایشان را محکم می‌کنند و چند نفر پرچم‌ کشور و پرچم «یا ابالفضل» را به دست گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با آماده‌باش فرمانده، دسته‌دسته همه به صف می‌شوند، گروهان‌ها شکل می‌گیرند و در ستونی به بلندای یک گردان صف می‌بندند و آماده حرکت می‌شوند.

جوش و خروش بین آحاد مختلف بسیجی برای خدمت

برای پیروزی در نبرد، همچون دوران جنگ از زیر قرآن رد می‌شوند و گردان بیت‌المقدس در صفی طولانی، از ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه به راه می‌افتد تا به محل رزمایش برسد. حال‌وهوا، همچون دوران جنگ است، جوانانی بسیجی که با اخلاص و بدون هیچ چشمداشتی پا در راه نبرد گذاشته‌اند و در میانه دود اسپند از زیر قرآن رد می‌شدند و چنان حماسه‌هایی خلق کردند که داستان رزم و ایثارشان در دل تاریخ جاودانه شد. در اینجا نیز، با این صف و این جوشش و خروش می‌توان دید که نسل سوم و چهارم نیز حماسه‌سازان دیگری خواهند بود. همچون محمدیاسین ۱۳ ساله که ۳ سالی است، عضو بسیج شده و  تاکنون ۷ بار در رزمایش بسیج شرکت کرده و سختی تمرین‌های رزمایش موجب نشده که از حضور در رزمایش‌ها چشم‌پوشی کند، چرا که عقیده دارد که باید آموزش دید و برای روزهای سخت آماده بود و حاضر است، هم اکنون اگر نیاز شود به میدان رزم برود.

این جوش خروش تنها در میان جوانان نیست و نسل‌های اول و دوم نیز در صحنه حاضر هستند. افرادی همچون عمو علی که از بدو انقلاب بسیجی و عضو پایگاه مقاومت بسیج سوادکوه شد و در تمام رزمایش‌های شهرستان حضور داشته و در این رابطه می‌گوید: در سال ۵۷، شاید جزو اولین شهرستان‌ها در استان بودیم که پایگاه مقاومت در مسجد جامع آن شکل گرفت و در آن دوران چه بسیار شهدا که در پایگاه ما بوده‌اند که اکنون دیگر در جمع ما نیستند و ما نیز تا لحظه‌ای که نفس یاری می‌کند در صف خدمت‌گزاری هستیم.

ستون گردان بیت‌المقدس در ستونی منظم از شهر عبور می‌کند و به محل برنامه صبحگاهی رسیده و مستقر می‌شود. در محل برنامه از هر قشر و سنی و از زن و مرد، در ستون‌های زیادی، دسته به دسته، گروهان به گروهان و گردان به گردان صف بسته‌اند و این نماد مردمی بودن بسیج است؛ فرقی ندارد زن باشی یا مرد، پیر باشی یا جوان و کودک همه می‌توانند بسیجی باشند.

سرود ملی کشور که خوانده می‌شود، همه به احترام خبردار می‌ایستند و پرچم به اهتزار در می‌آید و کمی آنسوتر پرچم سیاه «یا حسین» بر فراز شهر برافراشته است. رزمایشی در روزهای محرم که باورهای عاشورا را در دل خود نهفته دارد.

سرهنگ سیدموسی حسین‌نژاد، با بیان اینکه رزمایش اقتدار عاشورائیان سپاه شهرستان سوادکوه، به استعداد یک گردان بیت‌المقدس در سه سطح و مرحله انجام می‌شود، مرحله اول این رزمایش را فراخوانی، تجمع و ستون‌کشی برشمرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه ستون‌کشی را نمایش اقتدار عنوان کرد و افزود: گردان از ناحیه مقاومت شهرستان در یک ستون، تا مکان صبحگاه در پارک شهید مرادی زیراب حرکت خواهد کرد و دو گردان کوثر از دو حوزه  خواهران زیراب و پل‌سفید نیز مستقلا به مکان استقرار صبحگاه می‌روند.

وی با بیان اینکه گردان پس از مراسم صبح‌گاه، در اردوگاه روستای استخرسر مستقر خواهد شد، مرحله دوم رزمایش را آموزش کنترل اغتشاشات و ناآرامی‌ها اعلام کرد، گفت: رزمایشی با این سناریو در محل استقرار انجام خواهد شد.

حسین‌نژاد مرحله سوم رزمایش را اعزام گروه‌های جهادی با استعداد ۴۹ گروه جهادی، برشمرد و با اشاره به اینکه خدمت این گروه‌ها ساخت خانه محروم با اولویت حاشیه شهرها است، افزود: این رزمایش از ۹ شهریور آغاز و تا ۲۹ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه سناریویی برای هفته دفاع مقدس نیز درنظر گرفته شده، ادامه داد: منتخبین گردان‌های بیت‌المقدس، فاتحین، کوثر و امام حسین به استعداد هزارو۷۰ نفر که شامل ۲۰۰ نفر خواهر و ۸۷۰ نفر برادر هستند برای حضور در همایش اقتدار عاشورائیان در هفته دفاع مقدس به مرکز استان اعزام خواهند شد.

جنگ یا صلح فرقی ندارد، بسیجی هماره آماده است؛ در روزهای جنگ در لباس رزم نبرد می‌کند و در روزهای صلح در لباس خدمت و سازندگی و از این رو، در کنار رزمایش رزم، رزمایش خدمت نیز در حال برگزاری است. گروه‌های جهادی روستا به روستا، آنجا که هنوز رخت محرومیت به تن دارد، می‌روند و کلاس نیم‌ساخته مدرسه‌ای را به اتمام می‌رسانند، درمانگاه کوچکی را در روستایی دور بنا می‌کنند و یا گروه پزشکی به راه می‌افتد و خدمات رایگان ارائه می‌کند.

بخش دوم رزمایش اقتدار عاشورائیان سوادکوه در روستای استخرسر این شهرستان است. ساعت پنج عصر در حسینه روستا ویزیت رایگان انجام می‌شود و پیش از آن، گروه به دیدار دو مادر شهید می‌روند تا هم دیداری کنند و هم به یاد شهدا، ویزیت خود را با ویزیت مادران شهدا آغاز کنند. خانه در حال ساخت است و سلام‌گویان وارد خانه می‌شویم و مادر به پیشواز می‌آید. عکس دو شهید یوسفعلی و اسماعیل درخوش بر دیوار روبروی در نصب شده و اولین چیزی است که نگاه را به خود مشغول می‌کند. مادر شرح‌حال خود را به دکتر می‌گوید و کیسه داروهایش را از زیر تخت بیرون می‌آورد و دکتر نیز با طمانینه حرفایش را گوش می‌دهد و معاینه می‌کند و نسخه می‌پیچد.

وارد حسینه که شدیم. زنان و  مردان هرکدام در گوشه‌ای نشسته‌ و منتظر گروه هستند. دکتر به معاینه بیماران می‌پردازد. محمود دلاوری، بهیار گروه، استقبال مردم روستا را به نسبت جمعیت آن، فراتر از حد انتظار عنوان کرد و گفت: علاوه بر ویزیت رایگان، داروهای تجویز شده نیز توسط یکی از پیک‌ها از شهر مجاور (پل‌سفید) برای بیماران به‌صورت رایگان تهیه می‌شود.

ویزیت که تمام می‌شود، به اردوگاه باز می‌گردیم. چادرهای خاکی از صبح در محوطه چمن برپا شده‌اند و همین چادرها محل استراحت بعدازظهر و اقامت شبانه گردان است. کلاس‌های تئوری گردان تمام شده و اکنون در محوطه آموزش می‌بینند، آموزشی که تا فردا ادامه خواهد داشت.

ماه در آسمان شب جلوه‌گر شده و گردان پس از گذراندن روزی پرکار به نماز می‌ایستد و ما نیز اردوگاه را به مقصد شهر ترک می‌کنیم. شهر در امن و امان است، امنیتی که از دل این اردوگاه‌ها و رزمایش‌ها ریشه می‌گیرد.

کد خبر 4403151

منبع: مهر

کلیدواژه: بسیج رزمایش سوادکوه مردم علیه احتکار ماه محرم کرمانشاه بوشهر خبرگزاری مهر گرگان مشهد شهرکرد شیراز مجلس شورای اسلامی بیرجند خرم آباد احتکار خطبه های نماز جمعه یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: دغدغه مردم شهرستان زیرکوه درخصوص تخریب قنوات و جاده‌ها به طور ویژه پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی و به نقل از روابط عمومی استانداری؛ جواد قناعت در جریان سفر به شهرستان زیرکوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باران رحمت الهی خوبی در خراسان‌جنوبی بارید که موجب شادی مردم شد اما در کنار این شادی، ما شاهد صحنه‌های تلخی هم بودیم.

قناعت با بیان اینکه بارش باران به شکل رگباری موجب خسارت به حاجی‌آباد و روستاهای اطراف آن شد، افزود: از همان ساعات اولیه سیل، شاهد حضور میدانی همه مدیران ستاد مدیریت بحران استان در مناطق بودیم و ارتش و نیروهای نظامی ما هم پای کار بودند و فضای همدلی خوبی بین دستگاه‌ها حاکم بود.

وی گفت: راهداری، آب منطقه‌ای، جهادکشاورزی، هلال احمر و دیگر دستگاه‌ها پای کار بودند که سبب تقلیل خسارت‌های سیل شد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به بازدیدی که از مناطق سیل زده زیرکوه داشت، گفت: روستای نوده، محمدآباد، معصوم آباد، شاهرخت و سایر روستاهای بخش شاسکوه از جهت سیل به باغات، قنوات و محصولات کشاورزی دچار خسارت شده بودند.

وی از اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت برای جبران خسارات در زیرکوه خبر داد و گفت: بند خاکی روستای نوده شکسته و مطالعات آن در دست تکمیل است و باید بالا دست آن سه تا چهار بند خاکی احداث شود، این مهم برای بلند مدت است و باید منابع مالی آن در سطوح ملی تأمین شود.

قناعت گفت: همه مسیرها بازگشایی شده است اما برخی پل‌ها باید لای‌رویی شود و به صورت کوتاه مدت مشکلات رفع شوند.

وی با اشاره به دغدغه مردم درخصوص قنوات تخریب شده در این مناطق گفت: باید اقدامات موقت برای تأمین آب روستاها انجام شود تا این دغدغه رفع شود و پیگیری‌های لازم برای این مهم و جاده‌ها به طور انجام شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به جلسه استانداران در تهران طی هفته آینده افزود: حتماً موارد خسارت سیل در این جلسه بیان خواهد شد تا با برنامه‌ریزی خوب دستگاه‌های مدیریت بحران، منابع اعتباری برای جبران خسارت‌ها تأمین شود و اقدامات بلندمدت اجرایی شود.

وی ضمن قدردانی از زحمات رسانه‌ها برای انتشار اخبار در اسرع وقت، گفت: اخبار سیل در شهرستان زیرکوه در اسرع وقت و در کوتاه‌ترین زمان اطلاع رسانی شد که اثرگذار بود.

قناعت با اشاره به بازماندن تعدادی از دانش آموزان شهرستان از کنکور، به قول مساعد رئیس سازمان سنجش درخصوص برگزاری آزمون ویژه برای این افراد اشاره کرد و متذکر شد: مسئولان شهرستان زیرکوه و مردم درخواست استفاده از سهمیه پنج درصدی مناطق سیل زده را دارند که این مهم به صورت کتبی از وزیر علوم درخواست شده است.

کد خبر 750020

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • اجرای ۱۱۰ برنامه شاخص طی هفته بسیج سازندگی در کازرون