Web Analytics Made Easy - Statcounter

مغازه داران لوازم التحریر در اراک معتقد هستند وضعیت خرید والدین و استقبال آن ها از نوشت افزار ایرانی خوب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ شهریور ماه از نیمه گذشت و کم کم ماه مهر فرا می رسد و باز طنین شعر معروف باز آمد بوی ماه مدرسه بوی شادی های راه مدرسه باز آمد بوی ماه مهر ماه مهربان، بله ماه مهربانی بچه ها با یکدیگر، فصل نو شدن کیف و کتاب و دفتر وسایل که روحیه بچه های را برای آغاز سالی سرشار از موفقیت دوچندان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید لوازم التحریر از ضروریات دانش آموزان در هر مقطعی به شمار می رود، والدین نیز وظیفه خریداری وسایل مناسب را برای فرزندان خود بر عهده دارند، اما با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و کاهش قدرت خرید مردم، بنا به فرمایش رهبر انقلاب خرید کالای ایرانی به منظور حمایت از تولید داخل مورد تاکید قرار گرفته است.

در بازار موجود در کنار لوازم التحریر خارجی و عکس و مدل های غربی، نو شت افزار ایرانی نیز الهام گرفته از شخصیت های تاریخی و مذهبی ایرانی اسلامی ساخت تولید داخل مشاهده می شود، اینکه چرا باز هم در فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی و مغازه های فروش نوشت افزار چقدرخرید از این محصولات مورد تاکید صاحبان مشاغل است خود جای بسی سوال دارد، در حین بازدید از چند مغازه عرضه نوشت افزار با صاحبین این مشاغل و چند نفر از خریداران به گفت و گو پرداخته ایم که در ادامه می خوانید.

قیمت نوشت افزارهای ایرانی نسبت جنس خارجی مناسب تر است/ نوشت افزار ایرانی نماد فرهنگ ماست

یکی از شهروندان اراکی گفت: خوشبختانه طرح و رنگ نوشت افزارهای ایرانی خوب است و قیمت آن ها نیز به نسبت جنس خارجی مناسب تر است.

امیدی بیان کرد: به فرزندانم استفاده از نوشت افزار ایرانی را توصیه می کنم چراکه نماد فرهنگ ماست و با استفاده آن تولید این محصولات بیشتر خواهد شد و شاهد تنوع بیشتری خواهیم بود.

وی ادامه داد: اگر در زمینه خرید نوشت افزار ایرانی که کالای داخل به شمار می رود، تبلیغات بهتری صورت پذیرد، فرهنگ ایرانی خریدن جا می افتد.

در طراحی نوشت افزارهای ایرانی از الگوهای ایرانی اسلامی بیشتری استفاده شود

یکی دیگر از شهروندان اراکی گفت: از عرضه نوشت افزارهای ایرانی بسیار استقبال می کنم، لوازم التحریر خارجی بنظر می رسد به لحاظ تنوع رنگی بیشتر کار شده است که مخاطب خود را جذب می کند البته در چند سال اخیر رنگ و تنوع نوشت افزار ایرانی بهتر شده است باید کاری کنیم که جذب محصولات کشورمان برای دانش آموزان افزایش پیدا کند.

صفری بیان کرد: باید برای طراحی نوشت افزارهای ایرانی از الگوهای ایرانی اسلامی بیشتری استفاده شود و متناسب با علم روز مورد استفاده بچه ها قرار گیرد.

استقبال خانواده های اراکی از نوشت افزار ایرانی خوب است

یکی از مغازه داران لوازم التحریر گفت: وضعیت خرید والدین و استقبال آن ها از نوشت افزار ایرانی خوب است و امیدواریم در طی چند روز آینده بهتر شود.

محمودی بیان کرد: قیمت جنس خارجی همیشه بیشتر و استقبال آن به لحاظ کیفیت محصول و تنوع رنگ بین بچه ها بیشتر بوده و باید به سلیقه مخاطب احترام گذاشت نمی توان به اجبار خرید نوشت افزار ایرانی را توصیه کرد، به مرور زمان این مهم باید در جامعه جا بیافتد.

وی ادامه داد:عرضه نوشت افزار در طول سال تحصیلی برای فروشنده زیاد با رشد خوبی همراه نیست زیرا تغییر قیمت ها در بازار تعیین می کند که چه زمانی سود بیشتر خواهد شد، با توجه به گرانی های اخیر نیز این صنف با نا امیدی متوجه شده است ، دولت باید تمهیدات ویژه ای را برای رفع این مشکل برطرف سازد .

این فروشنده اظهار کرد: تمام افرادی که در این حرفه هستند با عشق وارد این کار شده اند، رنگ ، تنوع و زیبایی جنس ایرانی را تحسین می کنند و آرزو دارند تولید کشور به مرحله ای برسد که نوشت افزار ایرانی در بالاترین سطح صادر شود، البته امیدواریم هیچ دانش آموزی در کشورمان از داشتن لوازم التحریر محروم نباشد.

رئیس اتحادیه خبر داد:

بوی ماه مهر و افزایش بیش از دو برابری قیمت لوازم التحریر/ رغبت بیشتر مردم نسبت به خرید نوشت افزار ایرانی

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک گفت: با اقداماتی که در سال های اخیر در حوزه فرهنگ سازی صورت گرفته، شاهد میل و رغبت بیشتر خانواده ها نسبت به خرید نوشت افزار ایرانی هستیم.

مجید امینی راد رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی در آستانه بازگشایی مدارس در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته هیچ گونه کمبودی در عرضه لوازم و التحریر و نوشته افزار در سطح شهرستان اراک نداریم.

امینی با اشاره به وجود ۲۳۰ واحد صنفی در حوزه لوازم التحریر در سطح شهرستان اراک اظهار کرد: در واقع تمامی اجناس مورد نیاز دانش آموزان در سطح بازار موجود است.

بوی ماه مهر و افزایش بیش از دو برابری قیمت لوازم التحریر

وی به افزایش قیمت لوازم و التحریر در بازار اشاره کرد و افزود: به دلیل نوساناتی که در نرخ ارز در بازار داشته ایم و از طرف دیگر به دلیل وارداتی بودن حجم عمده ای از بازار لوازم التحریر، قیمت ها نسبت به سال گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است.

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی با تاکید بر توان پایین خانواده ها در خرید، بیان کرد: به دلیل شرایط اقتصادی حاکم بر بازار، علیرغم اینکه چند روزی به بازگشایی مدارس بیشتر باقی نمانده است، تا کنون خانواده ها خیلی برای خرید لوازم التحریر اقدام نکرده اند.

بیشتر بازار لوازم و التحریر در قبضه محصولات وارداتی است

امینی با اشاره به اینکه بیشتر بازار لوازم و التحریر در قبضه محصولات وارداتی است ادامه داد: در حال حاضر تنها بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از لوازم التحریر موجود در بازار مربوط به تولیدات داخلی است.

وی اضافه کرد: با اقداماتی که در سال های اخیر در حوزه فرهنگ سازی صورت گرفته است شاهد هستیم که خانواده ها میل و رغبت بیشتری به خرید نوشت افزار ایرانی هستند و در صورت نبود محصولات مشابه به سراغ محصولات خارجی می روند و به نوعی بالجبار به خرید لوازم التحریر خارجی تن می دهند.

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی بیان کرد: به منظور نظارت بهتر بر بازار از یک ماه گذشته فعالیت های در حوزه نرخ گذاری لوازم التحریر را در سطح اراک داشته ایم تا بتوانیم در این ایام  نظارتی بیشتری بر بازار داشته باشیم.

امینی با اشاره به اینکه نظارت های لازم به صورت مرتب از سوی بازرسان از سطح بازار انجام می شود خاطرنشان کرد: در صورت بروز تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.

به گزارش دیار آفتاب، در حین تهیه این گزارش هنگام نظر خواهی از بچه های سنین مختلف که کوله بر دوش مادر و پدرخود را صدا می زدند که از پشت شیشه دفتر و لوازم التحریری که چشمان را گرفته بود، خریداری کنند.

درست است که در این برهه از زمان همچنان بر خرید کالای ایرانی، نوشت افزار ایرانی تاکید می شود اما مبادا از حال کسانی که در مضیقه هستند و قدرت خرید آن ها کاسته شده است، غافل شویم، یادمان باشد با کرامت انسانی و با عشق مهر را نیز برای خانواده های مهربان مواجه با مشکلات مالی ،به ماه مهربانی تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۵۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

شاخص کل بورس روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در نهایت با کاهش ۳۹۰۲ واحدی بر روی کانال ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار و ۹۲۴ واحد آرام گرفت. گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ را بخوانید. به گزارش نبض بورس، بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ : خبر‌های مهم برای بورس امروز: ۱- رسانه سعودی: اگر موانع جدیدی ایجاد نشود، توافق میان حماس و اسرائیل قریب‌الوقوع است.
۲- آغاز دوره معاملاتی قرارداد‌های اختیار خرید و فروش سهام شرکت صبا فولاد خلیج فارس با نماد فصبا در سررسید‌های مردادماه و مهرماه ۱۴۰۳ در بازار ابزار‌های مشتقه فرابورس ایران/ تاریخ آغاز معاملات: از روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳،
۳- بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
۴- ختراک افزایش نرخ دارد: بر اساس توافق با مشتری عمده (شرکت تامین قطعات تراکتور سازی ایران) و تصویب هیات مدیره، نرخ‌های فروش محصولات ریخته چدنی فروش رفته این شرکت به مشتری فوق الذکر از اول دی ماه ۱۴۰۲، بصورت میانگین به میزان ۲۵ (بیست و پنج) درصد افزایش می‌یابد.
۵- نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵ درصد رسیده است.
۶- طبق سیاستگذاری و برنامه‌های صورت گرفته، سامانه فروش خودرو‌های وارداتی از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه فعال و خودرو‌های برقی و وارداتی عرضه خواهد شد.
۷- محسن علیزاده، عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس: در مجلس به دنبال این هستیم تا تمام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار بتوانند حداقل هر سه سال یکبار تجدید ارزیابی شوند که این محرک مناسبی برای بازار سرمایه است.
۸- مجمع بیوتیک: جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۱۴:۰۰ روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۴ برگزار میگردد.
۹- قاسم به مجمع می‌رود:جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۰۸:۰۰ روز چهار شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۰۲ برگزار میگردد.
۱۰- در پایان معاملات فردا نماد‌های سقاین، حتوکا، شدوص، کتوکا و درهاور جهت برگزاری مجمع در روز سه شنبه متوقف خواهند شد. صف‌های خرید و فروش در پیش گشایش تعداد نماد‌های در صف خرید: 52 نماد | ارزش صف‌های خرید:  329.7 میلیارد تومان تعداد نماد‌های در صف فروش: 33 نماد | ارزش صف‌های فروش:  282.1 میلیارد تومان گزارش بازار: شاخص کل امروز ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ 

شاخص کل: 2 میلیون و 259 هزار و 731 واحد | کاهش 5186 واحدی | معادل منفی 0.23 درصد

شاخص کل قیمت وزنی-ارزشی: 468 هزار و 909 واحد | کاهش 1076 واحدی | معادل منفی 0.23 درصد

شاخص کل هم وزن: 751 هزار و 37 واحد | افزایش 192 واحدی | معادل مثبت 0.03 درصد

شاخص قیمت هم وزن: 420 هزار و 222 واحد | افزایش 107 واحدی | معادل مثبت 0.03 درصد 

شاخص آزاد شناور: 2 میلیون و 913 هزار و 171 واحد | کاهش 8548 واحدی | معادل منفی 0.29 درصد

شاخص بازار اول: یک میلیون و 748 هزار و 732 واحد | کاهش 5311 واحدی | معادل منفی 0.30 درصد

شاخص بازار دوم: 4 میلیون و 266 هزار و 613 واحد | کاهش 6003 واحدی | معادل منفی 0.14 درصد

شاخص سهامداران خرد امروز ۱۶ اردیبهشت  ۱۴۰۳ 

(شاخص ارزش دارایی سهامداران با دارایی کمتر از ۱۰ میلیارد تومان)

شاخص سهامداران خرد:  135 هزار و  267 واحد | کاهش 272 واحدی | معادل منفی 0.2 درصد

ارزش و حجم معاملات

تعداد معاملات: 301 هزار و 815 نوبت معاملاتی

ارزش معاملات: 45 هزار و 708 میلیارد ریال

حجم معاملات: 8 میلیارد و 292 میلیون برگه اوراق بهادار

ارزش دلاری بورس

ارزش دلاری بازار: 157 میلیارد دلار

نماد‌های تاثیرگذار

۷ نماد تاثیرگذار بر شاخص کل بورس: فملی ، فارس ، فولاد ، وامید ، شبندر ، سدشت ، کگل

صف‌های خرید و فروش

تعداد نماد‌های در صف خرید: 53 نماد | ارزش صف‌های خرید: 1276 میلیارد تومان
سنگین‌ترین صفوف خرید: فن افزار ، کیسون ، ثزاگرس

تعداد نماد‌های در صف فروش: 48 نماد | ارزش صف‌های فروش: 1632 میلیارد تومان
سنگین‌ترین صفوف فروش: خفولا ، فنرژی ، وسدید

سرانه خرید و فروش بازار

سرانه خرید: 22.8 میلیون تومان

سرانه فروش: 21.7 میلیون تومان

برترین عرضه و تقاضا

۳ نماد با برترین تقاضا در بورس:  فن افزار ، کیسون ، ثزاگرس

۳ نماد با برترین عرضه در بورس:  خفولا ، فنرژی ، وسدید

بیشترین و کمترین قیمت

۳ نماد با بیشترین افزایش قیمت در بورس: غبشهر ، سدشت ، کترام

۳ نماد با بیشترین کاهش قیمت در بورس: بسویچ ، حپترو ، غشاذر

ورود و خروج پول حقیقی:

میزان خروج پول حقیقی: 84 میلیارد تومان

۳ نماد با بیشترین ورود پول حقیقی: وتوس ، توسن ، غبشهر

۳ نماد با بیشترین خروج پول حقیقی: شستا ، خساپا ، وبملت

نقشه بازار امروز ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳     

گزارش بازار هر روز راس ساعت ۱۳:۳۰ در نبض بورس منتشر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان | گزارش مهم یک پایگاه تحلیلی نظامی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان عملیاتی
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود