Web Analytics Made Easy - Statcounter

مغازه داران لوازم التحریر در اراک معتقد هستند وضعیت خرید والدین و استقبال آن ها از نوشت افزار ایرانی خوب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ شهریور ماه از نیمه گذشت و کم کم ماه مهر فرا می رسد و باز طنین شعر معروف باز آمد بوی ماه مدرسه بوی شادی های راه مدرسه باز آمد بوی ماه مهر ماه مهربان، بله ماه مهربانی بچه ها با یکدیگر، فصل نو شدن کیف و کتاب و دفتر وسایل که روحیه بچه های را برای آغاز سالی سرشار از موفقیت دوچندان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید لوازم التحریر از ضروریات دانش آموزان در هر مقطعی به شمار می رود، والدین نیز وظیفه خریداری وسایل مناسب را برای فرزندان خود بر عهده دارند، اما با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و کاهش قدرت خرید مردم، بنا به فرمایش رهبر انقلاب خرید کالای ایرانی به منظور حمایت از تولید داخل مورد تاکید قرار گرفته است.

در بازار موجود در کنار لوازم التحریر خارجی و عکس و مدل های غربی، نو شت افزار ایرانی نیز الهام گرفته از شخصیت های تاریخی و مذهبی ایرانی اسلامی ساخت تولید داخل مشاهده می شود، اینکه چرا باز هم در فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی و مغازه های فروش نوشت افزار چقدرخرید از این محصولات مورد تاکید صاحبان مشاغل است خود جای بسی سوال دارد، در حین بازدید از چند مغازه عرضه نوشت افزار با صاحبین این مشاغل و چند نفر از خریداران به گفت و گو پرداخته ایم که در ادامه می خوانید.

قیمت نوشت افزارهای ایرانی نسبت جنس خارجی مناسب تر است/ نوشت افزار ایرانی نماد فرهنگ ماست

یکی از شهروندان اراکی گفت: خوشبختانه طرح و رنگ نوشت افزارهای ایرانی خوب است و قیمت آن ها نیز به نسبت جنس خارجی مناسب تر است.

امیدی بیان کرد: به فرزندانم استفاده از نوشت افزار ایرانی را توصیه می کنم چراکه نماد فرهنگ ماست و با استفاده آن تولید این محصولات بیشتر خواهد شد و شاهد تنوع بیشتری خواهیم بود.

وی ادامه داد: اگر در زمینه خرید نوشت افزار ایرانی که کالای داخل به شمار می رود، تبلیغات بهتری صورت پذیرد، فرهنگ ایرانی خریدن جا می افتد.

در طراحی نوشت افزارهای ایرانی از الگوهای ایرانی اسلامی بیشتری استفاده شود

یکی دیگر از شهروندان اراکی گفت: از عرضه نوشت افزارهای ایرانی بسیار استقبال می کنم، لوازم التحریر خارجی بنظر می رسد به لحاظ تنوع رنگی بیشتر کار شده است که مخاطب خود را جذب می کند البته در چند سال اخیر رنگ و تنوع نوشت افزار ایرانی بهتر شده است باید کاری کنیم که جذب محصولات کشورمان برای دانش آموزان افزایش پیدا کند.

صفری بیان کرد: باید برای طراحی نوشت افزارهای ایرانی از الگوهای ایرانی اسلامی بیشتری استفاده شود و متناسب با علم روز مورد استفاده بچه ها قرار گیرد.

استقبال خانواده های اراکی از نوشت افزار ایرانی خوب است

یکی از مغازه داران لوازم التحریر گفت: وضعیت خرید والدین و استقبال آن ها از نوشت افزار ایرانی خوب است و امیدواریم در طی چند روز آینده بهتر شود.

محمودی بیان کرد: قیمت جنس خارجی همیشه بیشتر و استقبال آن به لحاظ کیفیت محصول و تنوع رنگ بین بچه ها بیشتر بوده و باید به سلیقه مخاطب احترام گذاشت نمی توان به اجبار خرید نوشت افزار ایرانی را توصیه کرد، به مرور زمان این مهم باید در جامعه جا بیافتد.

وی ادامه داد:عرضه نوشت افزار در طول سال تحصیلی برای فروشنده زیاد با رشد خوبی همراه نیست زیرا تغییر قیمت ها در بازار تعیین می کند که چه زمانی سود بیشتر خواهد شد، با توجه به گرانی های اخیر نیز این صنف با نا امیدی متوجه شده است ، دولت باید تمهیدات ویژه ای را برای رفع این مشکل برطرف سازد .

این فروشنده اظهار کرد: تمام افرادی که در این حرفه هستند با عشق وارد این کار شده اند، رنگ ، تنوع و زیبایی جنس ایرانی را تحسین می کنند و آرزو دارند تولید کشور به مرحله ای برسد که نوشت افزار ایرانی در بالاترین سطح صادر شود، البته امیدواریم هیچ دانش آموزی در کشورمان از داشتن لوازم التحریر محروم نباشد.

رئیس اتحادیه خبر داد:

بوی ماه مهر و افزایش بیش از دو برابری قیمت لوازم التحریر/ رغبت بیشتر مردم نسبت به خرید نوشت افزار ایرانی

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک گفت: با اقداماتی که در سال های اخیر در حوزه فرهنگ سازی صورت گرفته، شاهد میل و رغبت بیشتر خانواده ها نسبت به خرید نوشت افزار ایرانی هستیم.

مجید امینی راد رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی در آستانه بازگشایی مدارس در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته هیچ گونه کمبودی در عرضه لوازم و التحریر و نوشته افزار در سطح شهرستان اراک نداریم.

امینی با اشاره به وجود ۲۳۰ واحد صنفی در حوزه لوازم التحریر در سطح شهرستان اراک اظهار کرد: در واقع تمامی اجناس مورد نیاز دانش آموزان در سطح بازار موجود است.

بوی ماه مهر و افزایش بیش از دو برابری قیمت لوازم التحریر

وی به افزایش قیمت لوازم و التحریر در بازار اشاره کرد و افزود: به دلیل نوساناتی که در نرخ ارز در بازار داشته ایم و از طرف دیگر به دلیل وارداتی بودن حجم عمده ای از بازار لوازم التحریر، قیمت ها نسبت به سال گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است.

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی با تاکید بر توان پایین خانواده ها در خرید، بیان کرد: به دلیل شرایط اقتصادی حاکم بر بازار، علیرغم اینکه چند روزی به بازگشایی مدارس بیشتر باقی نمانده است، تا کنون خانواده ها خیلی برای خرید لوازم التحریر اقدام نکرده اند.

بیشتر بازار لوازم و التحریر در قبضه محصولات وارداتی است

امینی با اشاره به اینکه بیشتر بازار لوازم و التحریر در قبضه محصولات وارداتی است ادامه داد: در حال حاضر تنها بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از لوازم التحریر موجود در بازار مربوط به تولیدات داخلی است.

وی اضافه کرد: با اقداماتی که در سال های اخیر در حوزه فرهنگ سازی صورت گرفته است شاهد هستیم که خانواده ها میل و رغبت بیشتری به خرید نوشت افزار ایرانی هستند و در صورت نبود محصولات مشابه به سراغ محصولات خارجی می روند و به نوعی بالجبار به خرید لوازم التحریر خارجی تن می دهند.

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی بیان کرد: به منظور نظارت بهتر بر بازار از یک ماه گذشته فعالیت های در حوزه نرخ گذاری لوازم التحریر را در سطح اراک داشته ایم تا بتوانیم در این ایام  نظارتی بیشتری بر بازار داشته باشیم.

امینی با اشاره به اینکه نظارت های لازم به صورت مرتب از سوی بازرسان از سطح بازار انجام می شود خاطرنشان کرد: در صورت بروز تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.

به گزارش دیار آفتاب، در حین تهیه این گزارش هنگام نظر خواهی از بچه های سنین مختلف که کوله بر دوش مادر و پدرخود را صدا می زدند که از پشت شیشه دفتر و لوازم التحریری که چشمان را گرفته بود، خریداری کنند.

درست است که در این برهه از زمان همچنان بر خرید کالای ایرانی، نوشت افزار ایرانی تاکید می شود اما مبادا از حال کسانی که در مضیقه هستند و قدرت خرید آن ها کاسته شده است، غافل شویم، یادمان باشد با کرامت انسانی و با عشق مهر را نیز برای خانواده های مهربان مواجه با مشکلات مالی ،به ماه مهربانی تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۵۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟

امروزه بیشتر اطلاعات ما در گوشی‌های هوشمند ذخیره شده است به همین دلیل هم امنیت داده‌های کاربران از اهمیت زیادی برخوردار است چراکه هکر‌ها و مجرمان سایبری در کمین کاربران بی‌تفاوت نسبت به امنیت دستگاه‌های خود هستند؛ بی‌تفاوتی که با توجه به تازه‌ترین آمار استاتیستا (یک پلتفرم جهانی داده و هوش تجاری با مجموعه گسترده‌ای از آمار)، به نظر می‌رسد تاکنون به ضرر کاربران ایرانی بوده است.

 تازه‌ترین آمار استاتیستا، ایران را یکی از کشور‌هایی با بیشترین میزان آلودگی گوشی دانسته و از آلوده بودن بیش از ۳۵ درصد از گوشی‌های هوشمند موجود در ایران به انواع بدافزار خبر داده است؛ موضوعی که کارشناسان ایرانی بر آن صحه می‌گذارند و حتی برخی معتقدند میزان آلودگی بسیار بیشتر از این رقم است، اما چرا آلودگی گوشی‌ها در ایران تا این حد بالاست و برای مقابله با این وضعیت چه باید کرد؟

معجزه به‌روزرسانی را جدی بگیرید
شاهین طبری یکی از فعالان حوزه نرم‌افزار دراین باره گفت: بسیاری از نفوذ‌هایی که اتفاق می‌افتد نمود جدی ندارد پس مطمئناً رقم آلودگی گوشی‌ها به بدافزار بسیار بالاتر از ۳۵ درصد است. به گفته وی، درواقع آن قسمتی که ما از نشت داده‌ها و حمله‌های هکری خبردار می‌شویم، معمولاً نوک کوه یخ است و متأسفانه اتفاقات خیلی بیشتری می‌افتد.

طبری گفت: وقتی صحبت از آلوده شدن گوشی‌ها به بدافزار به میان می‌آید بلافاصله آن را با موضوع گستردگی استفاده کاربران از انواع فیلترشکن مرتبط می‌دانند. هرچند فیلترشکن‌ها بی‌شک در انتشار بدافزار‌ها بی‌تأثیر نیستند، اما نمی‌توان آنها را تنها دلیل امنیت ضعیف بسیاری از گوشی‌های هوشمند مورد استفاده کاربران دانست. وی تأکید کرد: البته موضوع آلودگی گوشی به بدافزار فقط مختص ایران نیست و در سایر کشور‌ها هم موارد مشابه دیده می‌شود ولی شاید به دلایل مختلف، این مسأله در ایران پررنگ‌تر باشد.

این فعال حوزه نرم‌افزار افزود: برخی هم آلودگی گوشی‌ها به بدافزار‌ها را به نصب نشدن از مبادی رسمی نسبت می‌دهند. در پاسخ باید گفت گاه برنامه‌ها با اینکه از طریق مبادی کاملاً رسمی نصب می‌شوند ولی پس از مدتی شاهد آلوده شدن آنها به انواع بدافزار‌ها و حتی گاه باج‌افزار‌ها می‌شویم.

 طبری یادآورشد: در صورتی که سیستم‌عامل گوشی به‌روز و آپدیت شده نباشد، احتمال آلوده شدن گوشی کاربران به بدافزار بیشتر می‌شود. به بیان دیگر وقتی سیستم‌عامل نفوذپذیر است طبیعتاً نرم‌افزار‌های بزرگی مثل شبکه‌های اجتماعی یا نرم‌افزار‌هایی که برای ارتباطات و سایر موارد مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توانند درگاهی برای ایجاد یک نفوذپذیری در این گوشی‌ها باشند که مطمئناً به تبع آن، اتفاقات ناگواری می‌افتد.

به گفته وی، اپلیکیشنی که به هر دلیلی یک نفوذپذیری دارد و کاربر هم تلاشی برای از بین بردن این باگ امنیتی ندارد یا اصولاً از این موضوع بی‌اطلاع است، در گوشی‌هایی با سیستم‌عامل به‌روز نشده، بیشتر آسیب‌پذیر خواهد بود؛ بنابراین امکان آلوده شدن این اپلیکیشن و انتشار بدافزار و آلوده شدن گوشی بیشتر است. این فعال حوزه نرم‌افزار یادآور شد: این موضوع را ما چندی پیش در نرم‌افزار‌های کاربردی که برای خرید غذا یا لجستیک یا پرداخت استفاده می‌شوند و البته همگی هم از مبادی استاندارد نصب می‌شوند شاهد بودیم. به گفته طبری، کاربران باید به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌های کاربردی موجود در گوشی خود را جدی بگیرند تا کمتر در دام بدافزار‌ها بیفتند.

آموزش، سدی مقابل هکرهاست
یکی از کارشناسان حوزه امنیت سایبری، کلیک بر لینک‌های آلوده ارسالی ازطریق پیام‌رسان‌ها و اپلیکیشن‌ها را یکی از اصلی‌ترین راه‌های آلوده شدن گوشی به انواع بدافزار‌ها دانست و گفت: کاربران حتماً باید با احتیاط بر لینک‌های ارسالی کلیک کنند.

علی ترازی خاطرنشان کرد: در زمان واریز سود سهام عدالت، ثبت‌نام خودرو، ثبت‌نام حج و موارد بسیار دیگر، مجرمان سایبری مترصد فرصت هستند که با ارسال بدافزار ازطریق لینک‌های آلوده، گوشی کاربر را در تملک خود درآورند، بنابراین مهم‌ترین موضوع، آگاهی کاربران است. وی آموزش را مهم‌ترین موضوع در کاهش میزان آلوده شدن گوشی‌های هوشمند دانست و یادآور شد: بسیاری از کاربران این گوشی‌ها سن بالایی دارند و بدون اطمینان از امن بودن لینک ارسالی، بلافاصله بر آن کلیک می‌کنند که دردسر ساز می‌شود، حتی گاه شاهد هستیم که با یک کلیک، کل موجودی کارت این افراد خالی می‌شود. وی آگاهی‌رسانی را رکن اصلی در کاهش میزان آسیب‌پذیری گوشی‌ها و آلودگی به انواع بدافزار‌ها دانست.

نرم‌افزار‌های قفل شکسته، ممنوع
برخی از کارشناسان هم معتقدند بی‌توجهی کاربران به استفاده از انواع آنتی‌ویروس، یکی از دلایل اصلی بالا بودن میزان آلودگی گوشی‌ها به بدافزار در ایران است. هرچند در گوشی‌هایی با نسخه‌های اندروید بالاتر شاهد امنیت نسبتاً قوی گوشی‌ها هستیم ولی گوشی‌هایی که پشتیبانی از سیستم‌عامل آنها پایان گرفته بیشتر در معرض خطر هستند و کاربر باید حتماً از یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس قدرتمند استفاده کند تا با شناسایی آنها مانع ورود آنها به سیستم شود. بهتر است در این مورد هم از نرم‌افزار‌های قفل شکسته و رایگان پرهیز کنید، چون تنها گوشی خود را آسیب‌پذیرتر می‌کنید. چنین نرم‌افزار‌هایی عملاً پشتیبانی نمی‌شوند و باگ‌های امنیتی آنها رفع نمی‌شود پس نمی‌توانند از گوشی شما در برابر حملات بدافزاری کاربران حمایت کنند. بهتر است نرم‌افزار‌های امنیتی نظیر آنتی‌ویروس‌ها از منابع معتبر خریداری شوند. این کارشناسان اطمینان می‌دهند که هزینه کردن برای حفظ امنیت داده‌ها و حریم خصوصی ارزش بالایی دارد و نباید به چشم هزینه اضافی به آن نگاه کرد. در چنین شرایطی است که می‌توان میزان آلودگی گوشی‌ها را در کشور کاهش داد.

نظارت بر برنامه‌ها افزایش یابد
شهباز توکلی، کارشناس امنیت سایبری، دانلود و نصب اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های مختلف گوشی از منابع غیرمجاز را یکی از دلایل اصلی بالا بودن میزان آلودگی گوشی‌های کاربران ایرانی به انواع بدافزار دانست و گفت: کاربران حتماً باید به فروشگاه‌های اصلی مراجعه کنند تا برنامه‌های نصب شده، مشکلات کمتری داشته باشند. وی یادآور شد: البته برخی برنامه‌های موجود در بازار‌های ایرانی نفوذپذیری بالایی دارند.

 این در حالی است که باید همچون پلی‌استور‌های جهانی ازجمله گوگل‌پلی و اپ‌استور، اپلیکیشن‌ها و برنامه‌ها تحت نظارت جدی و دقیقی قرار بگیرند و سپس حق ورود به بازار پلی استور‌های ایرانی را داشته باشند. اگر نظارت کمرنگ باشد و استاندارد‌های لازم برای آن در نظر گرفته نشود، بی‌شک در میان اپلیکیشن‌های موجود در بازار‌های ایرانی شاهد اپلیکیشن‌های نفوذپذیری می‌شویم که امنیت داده‌های کاربران را به خطر می‌اندازد و می‌تواند تبعاتی همچون سرقت داده‌های مالی، پزشکی و همچنین سرقت از کارت‌های بانکی کاربران را به دنبال نفوذ یک بدافزار داشته باشد.

وی همچنین بر اطلاع‌رسانی به کاربران تأکید کرد و گفت: وقتی کاربران قصد دارند از منابع غیرمجاز یک برنامه بر گوشی خود نصب کنند، پیام هشدار دریافت می‌کنند ولی نسبت به آن بی‌توجه هستند و کار خود را ادامه می‌دهند. حتی گاهی کاربران به سؤالاتی که در طول نصب اپ از آنها پرسیده می‌شود بسرعت جواب می‌دهند بدون اینکه به متن دقت کنند.

این کارشناس امنیت سایبری افزود: بسیاری از مواقع این سؤالات مربوط به دسترسی‌ها در سطوح مختلف است و عملاً کاربر، خود به برنامه اجازه دسترسی به خصوصی‌ترین اطلاعاتش را می‌دهد درحالی که کاملاً از این موضوع بی‌اطلاع است. چنین مواردی گاه منجر به بروز آلودگی‌های مختلف در گوشی و بروز انواع فیشینگ و موارد مختلف می‌شود. وی یادآور شد: در چنین شرایطی بهتر است کاربر زبان گوشی را به فارسی تبدیل کند تا متوجه دسترسی‌هایی باشد که به برنامه می‌دهد تا در برابر حملات بدافزاری آسیب‌پذیری کمتری داشته باشد.

منبع: روزنامه ایران

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • دیدار مسئولان خوروبیابانک با خانواده شهید حسین ایرانی
  • روز جهانی لوازم التحریر ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر World Stationery Day
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی