Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای هرمزگان، سیف الله آقابیگی در افتتاح از ساختمان بحران و پدافند غیر عامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان که با حضور مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری هرمزگان (محسن زینلی تختی)، مدیر عامل و جمعی از کارکنان این شرکت برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری آقا ابا عبدالله الحسین بیان کرد: با توجه به تغییرات اقلیم و فرآیندی که به دنبال آن در منطقه و جغرافیا با عنوان خشکسالی به وجود آمده ایجاد مرکز مدیریت بحران و پدافند غیرعامل یکی از ضروریات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع آب افزود: حدود 12.5 میلیارد متر مکعب در کشور نسبت به سال گذشته کاهش آورد داشته ایم (حدود 33 درصد) که شرایط را نسبت به گذشته سخت میکند.

این مقام مسئول اظهار کرد: هرمزگان به دلیل خشکسالی های مداوم و کمبود بارش، بیشترین درگیری را با مقوله خشکسالی دارد

مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران عنوان کرد: در استان هرمزگان سد ها بر خلاف سال ابی گذشته تنها یک میلیون متر مکعب آورده داشته همچنین باید گفت غیر از سد استقلال میناب و شمیل و نیان هیچ نقطه ای دیگری در کشور همچین شرایط بحرانی ندارد.

آقابیگی تصریح کرد: متوسط بارش کشور تا چند روز گذشته نسبت به سال قبل 27 درصد کاهش داشتیم نسبت به دراز مدت امار 48 ساله 31 درصد کاهش داریم اما در استان هرمزگان عدد خشکسالی و کمبود بارش بالای 68 درصد است که تاثیر و آثار بزرگی آن بر استان می گذارد.

وی در ادامه گفت:خوشبختانه با همکاری مجموعه آب استان با محوریت آب منطقه ای تا امروز به گونه ای مدیریت شده که سطح رضایتمندی مردم حفظ شده است.

 

مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت مدیریت منابع آب افزود: با توجه به پیش بینی های صورت گرفته سال پیش رو با مشکلات بیشتری رو به رو هستیم زیرا میزان ذخیره مخازن آبی سدها در سال 96-97 حدود  110 میلیون مترمکعب است اما در حال حاضر حداکثر این ذخیره به 15 میلیون مترمکعب رسیده که این ذخیره نیز کمتر خواهد شد.

 

اقا بیگی عنوان کرد: باید بتوانیم با همکاری یکیدیگر و برنامه ریزی صحیح مردم را از نگرانی و دغدغه های این بخش مهم نجات دهیم، به ویژه در بخش اب شرب و بهداشت و در بخش صنعت که نقطعه اتکا تولید استان است.

 

وی اضافه کرد: آمار ها نشان میدهد هرمزگان در این بخش رتبه اول کشور را دارند که بودن در این جایگاه لازمه وجود آب است هر چند که ظرفیت آب شور نیز برای استفاده وجود دارد اما همه اینها زمانی میتواند استقرار داشته باشد که هماهنگی و تلاش مضاعف و به فرمایش مقام معظم رهبری تلاش شبانه روزی باشد.

 

این مقام مسئول بیان کرد: پیش بینی ها نشان داده که تا پایان پاییز سال جاری بارندگی ها در کمترین میزان خواهد بود و این یعنی سناریو و راهکارهای مدیریتی در این زمینه برای تدوام خدمات رسانی باید قوی تر باشد.

 

مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت مدیریت منابع آب تاکید کرد: از سوی دیگر شرایط همیشه در حالت نرمال نیست لازمه وجود دفترهای مدیریت بحران، برنامه های نرم افزاری برای پشتیبانی و سخت افزارها و اقداماتی است که تا الان انجام شده است.

 

اقا بیگی در ادامه  با اشاره به اینکه ایجاد سیستم های پشتیبانی قوی میتواند ضریب امادگی را بابلا ببرد، اظهار کرد: باید گفت در سطح کشور میزان خطر پزیری ما از نمره 10 ضریب 8 است که این نشان از خطر پذیری بالای ما دارد که اینگونه اقدامات باعث امادگی بیشتر می شود ولی متوسط کشور در این زمینه پایین است.

 

وی در خصوص مراکز پدافند غیرعامل نیز بیان کرد: این اتاق های پدافند غیر عامل تاثیرش افزایش ضریب آمادگی و در نتیجه بالا رفتن خرسندی در ارائه خدمات است که همه اینها برای آیندگان ماندگار است.

 

مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت مدیریت منابع آب در پایان یاداور شد: مطمئن باشیدکارهایی که الان انجام میشود در آینده تاثیری بسیار خوبی دارد و ماندگار خواهد شد.

 

ایشان طی حضور یک روزه خود در استان از سایت آب شیرینکن یکصد هزار متر مکعبی بندرعباس، سد استقلال میناب، چاه های کمک کانال تامین آب باغات میناب و فروچاله های میناب بازدید نمودند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استقلال ایران خشکسالی مدیریت بحران مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۵۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی

مصوبات جلسه کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور از سوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح ابلاغ و تکالیف جدیدی برای دستگاه‌های اجرایی کشور تعیین شد.

به گزارش ایسنا، مصوبات هشتادوسومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور در نامه‌ای از سوی رییس ستاد کل نیروهای مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد. 

مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور را می‌توان اینجا مشاهده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی