Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش دویچه وله، برندگان مراسم ایگ نوبل امسال معرفی شدند. مراسم اهدای این جوایز هر سال در دانشگاه هاروارد برگزار می‌شود.

این جوایز از سال ۱۹۹۱ میلادی تاسیس شده و به دستاورد‌های علمی می‌پردازد که مضحک و خنده دار هستند و البته افراد را به تفکر وا می‌دارند. این جوایز توسط Annals of Improbable Research AIR یک مجله علمی فکاهی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معرفی برترین‌های ایگ نوبل در سال ۲۰۱۸؛

*در سال ۲۰۱۸ میلادی لینی لیانگ یک پروفسور بازرگانی از کانادا برنده جایزه ایگ نوبل اقتصاد شده است. او روی خشونت در محل کار تحقیق کرده است. تحقیق او نشان داده اگر به کارمندان اجازه داده شود عصبانیت خود از رئیس شان را روی یک عروسک وودو خالی کنند، آن‌ها احساس بهتری می‌کنند، زیرا احساس بی عدالتی در آن‌ها از بین می‌رود.

*جیمز کول نیز برنده جایزه تغذیه ایگ نوبل ۲۰۱۸ است. این باستان شناس به بررسی رژیم غذایی انسان‌های عصر پارینه‌سنگی پرداخته و دریافت میزان کالری ناشی از مصرف گوشت انسان که در دوران ماقبل تاریخ رایج بود، بسیار کمتر از کالری دریافتی از مصرف گوشت حیوانات است.

*دکتر آکیرا هوریوچی یک پزشک کودکان ژاپنی برنده جایزه آموزش پزشکی شد. او یک فرایند کلونوسکوپی نشسته خانگی ابداع کرده است. همچنین گروهی از محققان ترافیک در اسپانیا به نام‌های فرانسیسکوآلونسو، کریستینا استبان، آندریا سرژ، ماریا لویزا بالستار، جیمی سان مارتین، کونستانزا کالاتایود و بئاتریس آلامار برنده جایزه ایگ نوبل صلح شده اند. تحقیق آن‌ها به اندازه گیری فرکانس، انگیزش و تاثیرات فریاد زدن و ناسزا گفتن به هنگام رانندگی مربوط است. تحقیق مذکور نشان داد از چهار راننده یک نفر پشت فرمان فریاد می‌زند یا ناسزا می‌گوید.

*ایگ نوبل پزشکی نیز به مارک میچل و دیوید وارتینگر تعلق گرفت. تحقیقات آن‌ها نشان داد سنگ‌های کلیه در ترن هوایی راحت‌تر دفع می‌شوند.

*تئا بلکر، رافائل گومز، ونسا پاپویک و ام هلن تامسون نیز برنده جایزه ادبیات ایگ نوبل شدند. تحقیق آن‌ها نشان داد بیشتر کاربران محصولات فناورانه دستورالعمل گجت‌ها را نمی‌خوانند.

*جایزه مردم شناسی نیز به توماس پرسون، گابریلا آلینا ساسویک و الن مدسن برای جمع آوری شواهد از تقلید شامپانزه از انسان و همینطور تقلید انسان از شامپازه تعلق گرفت.

*جایزه شیمی ایگ نوبل به پائولا رومائو، آدیلیا آلارکائو و سزار ویانا تعلق گرفت. آن‌ها قابلیت بزاق انسان به عنوان یک عامل پاکسازی سطوح کثیف را بررسی کردند.

در این مراسم یک اپرای کوچک، دمو‌های علمی و سخنرانی‌هایی در تمام روز ارائه می‌شود و دانشمندان باید تحقیقات خود را ۲ بار توضیح دهند.

مارک آبراهمز موسس جوایز ایگ و AIR جوایز را به برندگان اعطا می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایگ نوبل پژوهش های علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۸۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم مستند «رخ» به کارگردانی سام کلانتری در اولین حضور بین المللی خود جایزه اصلی چهل و ششمین دوره جشنواره فیلم مسکو را از آن خود کرد.

«رخ» برداشتی آزاد از زندگی و رویاهای نقاش بزرگ سبک سوررئالیسم ایران، علی اکبر صادقی است.

عوامل این فیلم مستند عبارتند از نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: سام کلانتری و آرش صادقی، مدیر فیلمبرداری: رضا تیموری، تدوین: مستانه مهاجر، طراحی صدا: انسیه ملکی، طراح جلوه های بصری: افشین صادقی، مدیر جلوه های بصری: جواد مطوری، صدابردار: شاهین پور داداشی، برنامه ریز و دستیار کارگردان: رسا شیخ، تهیه کننده اجرایی: بنیاد علی اکبر صادقی، اشکان صادقی.

جایزه بزرگ جشنواره کازابلانکای مراکش به «برنده‌ها» رسید

فیلم سینمایی «برنده‌ها» در جدیدترین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه جشنواره کازابلانکای مراکش به نمایش درآمد و موفق به دریافت جایزه بزرگ این فستیوال شد. حسن ناظر کارگردان «برنده‌ها» که به‌صورت آنلاین در مراسم اختتامیه حضور داشت، برای دریافت این جایزه از هیأت داوران و رییس جشنواره قدردانی کرد.

در جشنواره کازابلانکای مراکش که از ۳۱ فروردین تا ۶ اردیبهشت مصادف با ۱۹ تا ۲۵ آپریل برگزار شد، فیلم سینمایی «شهرک» به کارگردانی علی حضرتی نیز در بخش مسابقه این فستیوال حضور داشت.

پخش بین‌الملل «برنده‌ها» بر عهده «دریم لب فیلم» قرار دارد و به‌زودی این فیلم در چند فستیوال جهانی دیگر نیز به نمایش درمی‌آید. این فیلم همچنین توسط شرکت مدرن فیلم در سینماهای انگلستان به مدت ۲ ماه به اکران در آمد.

رضا ناجی، حسین عابدینی، ملالی زیکریا، محمود جعفری، پارسا مقامی، هلیا محمدخانی، عزت‌الله رمضانی‌فر، شهرزاد کمال‌زاده، مانی نورمحمدی، ماهان نورمحمدی، محسن فدایی‌باش، رضا مقامی، اصغر سمسارزاده و میرطاهر مظلومی، بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته‌اند. محسن مسافرچی به عنوان تهیه‌کننده ایران در این فیلم حضور دارد. پل ولش، نادیرا ماری و جنیفر آرمیتاج نیز تهیه‌کنندگان خارجی این فیلم هستند.

دیگر عوامل «برنده‌ها» عبارت هستند از مدیر تولید: مجتبی نورمحمدی، مدیر فیلمبرداری: آرش سیفی، طراح صحنه: محمد محمدی، مشاور رسانه‌ای: امین اعتمادی‌مجد.

«آوای ابرها» راهی کلمبیا شد

انیمیشن کوتاه «آوای ابرها» به کارگردانی محمد لطفعلی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی هادی فیروزمندی از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره، به سومین دوره جشنواره بین‌المللی انیمیشن کاریبتونز کلمبیا راه یافت.

این جشنواره از ۱۶ تا ۱۸ می ۲۰۲۴ برابر با ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در شهر سانتا مارتا کشور کلمبیا برگزار می‌شود.

همزمان با اولین حضور بین‌المللی «آوای ابرها»، از پوستر بین‌المللی این اثر که طراحی آن برعهده سینا رعیت‌دوست بوده است، رونمایی شد.

هدف جشنواره کاریبتونز، تشویق ساخت انیمیشن‌های سمعی و بصری و همچنین ارایه سناریوهایی‌ است که در آن شیوه‌های دیجیتالی توسعه یافته به کار برده شده است. همچنین این رویداد استعدادهایی را که در این حرفه در سطح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی مطرح می‌شوند، شناسایی می‌کند.

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آنها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابرها سفر می‌کنند ...

دیگر عوامل این اثر عبارتند از مدیر هنری: محمد لطفعلی، طراحی و ترکیب صدا: احسان افشاریان، موسیقی: امید روشن‌بین، تدوین، انیمیشن و کامپوزیت: سینا پورجلال، مهدی خماریان، طراح گرافیک: سینا رعیت‌دوست، روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی و محصول: مرکز فیلم جوان سوره.

پخش بین‌المللی این انیمیشن کوتاه برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.

کد خبر 6089719

دیگر خبرها

  • جایزه‌ای به نام اکبر زنجانپور اهدا شود/آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • فوتسالیست های ایران جوایز را درو کردند؛ احمد عباسی آقای گل، محمدی بهترین دروازه بان
  • ببینید | خنده‌دارترین پرونده سرقت از زبان یک کارآگاه
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • افزایش 8 درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • افزایش ۸ درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس