Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - وال استریت ژورنال به نقل از مقام های نظامی آمریکا نوشت: این کشور در حال تشکیل ائتلافی بین المللی برای گسترش عملیات نظارت بر کشتی های دخیل در قاچاق سوخت به کره شمالی در نقض تحریم های سازمان ملل است.

وال استریت ژورنال در گزارش روز جمعه خود آورده است: هفت کشور برای ردگیری کشتی هایی که در نقض تحریم های سازمان ملل علیه کره شمالی، سوخت به این کشور منتقل می کنند، به ائتلاف آمریکا می پیوندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این روزنامه نوشت: این ائتلاف اولین تلاش مشترک بین المللی برای نظارت بر تردد کشتی ها از زمان آغاز کمپین تحریم ها با هدف حداکثر فشار بر کره شمالی برای کنار گذاشتن برنامه موشکی و هسته ای اش است. مقامات آمریکایی گفته اند که تلاش های نظارتی تاکنون شامل تبادل اطلاعات امنیتی بوده است.
بر اساس این گزارش بیش از 50 نفر از پرسنل نظامی کشورهای ائتلافی بر روی ناو آمریکایی «اس اس بلو ریج» مقر کنترل فرماندهی آمریکا مستقر در «یوکوساکو»ی ژاپن مستقر خواهد شد. برای انجام این عملیات مرکز هماهنگی اجرایی تشکیل شده است.
این ائتلاف که قبلا فاش نشده بود، شامل کشورهای انگلیس، استرالیا، نیوزلند و کانادا- شرکای آمریکا در ائتلاف فایو ایز» و ژاپن و کره شمالی خواهد بود. فرانسه تاکنون دست کم با اعزام یک نیرو به این ائتلاف کمک کرده است.
ائتلاف فایو آیز، اتحادیه اطلاعاتی است که عضو توافق چندجانبه یو کی یو اس اس برای انجام شنود الکترونیک هستند.
کشورهای ائتلافی همچنین به منظور انجام بهتر عملیات ردیابی انتقال های غیرقانونی با اعزام ناو و هواپیماهای نظارتی نظامی کمک می کنند.
یک مقام نظامی دیگر آمریکایی به وال استریت ژورنال گفت: ناقضان تحریم ها دیگر نمی توانند وانمود به بی اطلاعی و جهالت کنند. «من نمی دانستم» دیگر نمی تواند به عنوان یک بهانه باشد.
وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی افزود: ائتلاف جدید الزاما مقدمه ای برای آغاز اقدامات تهاجمی تری همچون وادار کردن کشتی ها برای پهلو گرفتن در بنادر کشورهای ائتلافی نیست.
کشتی هایی که تاییدشود کالاهایی را به کره شمالی قاچاق می کند در فهرست سیاه شورای امنیت قرار می گیرند و دسترسی آنها به بنادر هر کشور عضو سازمان ملل منع می شود.
این تلاش ها به دنبال مذاکرات «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در سنگاپور در ماه مه (اردیبهشت) گذشته انجام می شود. این مذاکرات در تلاش برای پاکسازی شبه جزیره کره از سلاح هسته ای انجام شد. تلاش های دیپلماتیک از آن زمان تاکنون متوقف مانده است هر چندکه دو کشور برای از سرگیری آن تلاش می کنند.
با وجودی که صادرات درامدزای پیونگ یانگ در خصوص زغال سنگ، سلاح، نیروی کار و فعالیت های غیرقانونی سایبری این کشور محور عملیات نظارتی در نقض تحریم ها بوده است اما واردات فراورده های نفتی تصفیه شده بیشترین نگرانی واشنگتن را تشکیل می دهد.
مقامات اطلاعاتی آمریکا کشتی های روسی و چینی را به دور زدن تحریم ها از طریق انتقال سوخت بازار آزاد به کشتی های کره شمالی در آبهای آزاد متهم کرده اند.
وال استریت ژورنال نوشت: بر اساس گزارش اطلاعاتی آمریکا که در اختیار سازمان ملل قرار گرفته است و به رویت این روزنامه هم رسیده است، بین ژانویه تا مه (دی 96تا اردیبهشت 97) بیست و چهار کشتی کره شمالی89 بارنفت تصفیه شده را در بنادر این کشور تحویل گرفته اند که بیشتر این تحویل ها در آب های آزاد و عمدتا توسط کشتی های چینی و روسی انجام شده است.
برخی از این انتقالات در حجم های کمتر از میزان تحریم شده در تحریم های سازمان ملل بوده است اما براساس بررسی وال استریت ژورنال از گزارش اطلاعاتی و عمومی آمریکا، چنین انتقالاتی تحریم های سازمان ملل را نقض کرده است.
هر دو کشور روسیه و چین می گویند پایبند به تحریم ها هستند.
وال استریت ژورنال به اشتراک گذاشتن اطلاعات را اقدامی چالش برانگیز توصیف و برای مثال به فقدان اعتماد دوجانبه بین ژاپن و کره جنوبی و تلاش آمریکا برای ایجادهماهنگی بین دو کشور اشاره کرد.
به گفته مقامات آمریکایی، سازمان اطلاعات دفاعی به عنوان بازوی اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) برای کمک به هماهنگی برای تبادل اطلاعات حساس توافق جدیدی را موسوم به تبادل نظارتی امنیتی پاسفیک وضع کرده اند که در آن اقداماتی که بر اساس آن می توان با هریک از کشورهای ائتلافی به اشتراک گذاشت، تعیین شده است.
سازمان ملل تحریم هایی را علیه کره شمالی و در واکنش به آزمایشات مکرر موشکی و هسته ای این کشور وضع کرده است. این سازمان به ویژه محدودیت هایی را علیه صادرات نفت به پیونگ یانگ اعمال کرده و واردات محصولات نساجی از کره شمالی و دسترسی این کشور به مایعات گازی را منع کرده است.
اروپام**9158** 1546

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا جلوگيري از قاچاق سوخت كره شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۸۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق سوخت در کرمان
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم