Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت قم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه، 606 میلیارد ریال برای درمان افراد تحت پوشش بیمه سلامت در این استان هزینه شده است.

به گزارش ایرنا، محمدرضا فخاریان قمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: همچنین از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه، 135 هزار و 44 دفترچه جدید برای بیمه شده ها صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که به طور میانگین هر ماه 180 میلیارد ریال صرف هزینه بیمه شده ها می شود، اضافه کرد: در سال گذشته، 2 هزار و 232 میلیارد ریال و در سال 95 نیز 2 هزار و 126 میلیارد ریال برای افراد تحت پوشش بیمه سلامت در قم هزینه شده است.
به گفته وی، در سال گذشته سه میلیون و 844 هزار و 681 مورد مراجعه بیمه شده ها به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه سلامت صورت گرفته است.
فخاریان قمی به بدهی بیمه سلامت به مراکز درمانی و بیمارستان ها اشاره و بیان کرد: امسال 70 درصد طلب بیمارستان های دولتی تا تیرماه پرداخت شده و بیمارستان های خیریه و داروخانه های خاص تا خردادماه و داروخانه های عادی تا اردیبهشت ماه طلب خود را دریافت نموده اند.
وی خاطرنشان کرد: طلب بیمارستان های دولتی از بیمه سلامت در سال گذشته 819 میلیارد ریال بود که حدود 50 درصد آن در حال پرداخت است.
وی بیان کرد: سازمان بیمه سلامت، حدود 357 هزار و 930 بیمه شده را در قالب پنج صندوق کارمندی، سایر اقشار، بیمه سلامت همگانی، بیمه ایرانیان و روستاییان زیر پوشش قرار داده است.
مدیرکل بیمه سلامت قم اضافه کرد: از این تعداد، 167 هزار و 602 تن زیر پوشش صندوق بیمه سلامت همگانی (رایگان)، 13 هزار و 367 تن زیر پوشش صندوق بیمه ایرانیان(خویش فرما)، 64 هزار و 470 تن زیر پوشش صندوق سایر اقشار، 62 هزار و 632 تن زیر پوشش صندوق کارکنان دولت و 49 هزار و 859 تن نیز زیر پوشش صندوق بیمه روستایی هستند.
به گفته وی، یک هزار و 256 بیمار خاص شامل 61 بیمار هموفیلی، 99 بیمار تالاسمی، 188 بیمار پیوند کلیه، 436 بیمار دیالیزی و 472 بیمار ام اس در این استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و از بیشتر خدمات این بیمه به صورت رایگان بهره مند می شوند.
وی با اشاره به نظارت بیمه سلامت بر نسخه های پزشکی، گفت: شورای علمی نظارت بر عملکرد موسسه های درمانی مواردی از جمله تعداد تجویز، آزمایش، تعداد اقلام دارویی در هر نسخه و میانگین قیمت نسخه ها را بررسی می کند و در صورتی که بیش از حد مجاز باشد پزشک را برای توضیحات احضار می نماید.
فخاریان قمی افزود: برای کاهش مصرف دارو و مراجعه های ضروری به پزشک باید فرهنگ سازی لازم صورت گیرد تا هزینه درمان کاهش یابد.
وی، راه اندازی مرکز 1666 برای ارائه مشاوره و راهنمایی به بیمه شده ها، افزایش خدمات میز خدمت به 12 مورد، استقرار سامانه الکترونیک برای تایید دارو و خدمات ام آری آی و سی تی اسکن را از جمله اقدام های سال جاری بیمه سلامت در استان قم عنوان کرد.
/2085/ 1175

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بيمه سلامت هزينه درمان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: داروهایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند. 

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: داروهایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند. بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • ۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟