Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تبريز - ايرنا - فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا با تاکيد بر توانمندي هاي اقتصادي کشور در حوزه هاي مختلف، گفت: افتتاح و بهره برداري از پروژه عظيم ستاره خليج فارس تيري بر قلب دشمن بود.

سردار عبادالله عبداللهي شنبه شب در ديدار با استاندار آذربايجان شرقي، اظهار داشت: با توجه به شرايط سخت اقتصادي و تحريم دشمنان عليه نظام اسلامي، بهره برداري از ستاره خليج فارس نشان داد جمهوري اسلامي بدون وابستگي به دول خارجي به راحتي مي تواند با تکيه بر توانمندي هاي داخلي و نيروي انساني ماهر و متخصص به دستاوردهاي بزرگي دست يابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: توکل به خدا، همدلي و نيروي انساني جهادي از عوامل مهم موفقيت اجراي طرح هاي گوناگون اقتصادي و اجتماعي است که با تکيه بر آنها نيروهاي قرارگاه خاتم توانستند در شرايط سخت و دشوار کارها را به سرانجام برسانند.
سردار عبداللهي با بيان اينکه ايران داراي ظرفيت هاي بسيار مناسب همچون نيروي انساني است که مي توانند کارهاي عظيمي انجام دهند، بهره برداري درست و به هنگام از اين مزيت ها را عامل پيشرفت کشور دانست.
وي ادامه داد: در بحث گاز و استخراج اين منبع خدادادي مشکلاتي وجود داشت که با راه اندازي فازهاي 15 و 16 توانستيم مشکل را حل کنيم که اکنون 105ميليون مترمکعب گاز استخراج، شيرين سازي و به شبکه ملي تزريق مي شود.
سردار عبداللهي گفت: در زمينه توليد بنزين نيز کارها بر عهده شرکت هاي خارجي بزرگي چون توتال بود که با آغاز تحريم ها از کشور خارج شدند و قرارگاه خاتم با حضور در پاي کار ميدان داري کرد که با بهره برداري از فاز نخست ستاره خليج فارس روزانه 30ميليون ليتر بنزين توليد مي شود که با بهره برداري از فاز دوم آن اين ميزان به 42 ميليون ليتر خواهد رسيد.
وي با بيان اينکه هر جا قرارگاه خاتم خدمت به مردم و کشور را نياز ديده وارد ميدان شده است، از وجود 200هزار نيروي تخصصي و مردمي در اين قرارگاه خبر داد که در عرصه هاي مختلف وارد شده و طرح هاي بزرگي را به ثمر مي نشانند.
به گزارش ايرنا، استاندار آذربايجان شرقي نيز در اين ديدار با بيان اينکه جهادگران قرارگاه خاتم الانبيا با همان روحيه دوران دفاع مقدس تلاش مي کنند، گفت: اين تلاش هاي شبانه روزي موجب پيشرفت کشور و الگويي براي سازندگي و عمران مي شود.
مجيد خدابخش با اشاره به مشارکت قرارگاه خاتم در طرح هاي عمراني آذربايجان شرقي، اظهار داشت: دستگاه دوم Tbm قطار شهري تبريز به کشور وارد و ترخيص شده و آماده آغاز کار با حضور جهادگران قرارگاه خاتم است.
وي، تکميل پروژه مهم قطار شهري تبريز، ساخت بيمارستان يکهزار تخت خوابي با همکاري دانشگاه علوم پزشکي تبريز، تکميل پارک موزه دفاع مقدس، تالار بزرگ شهر، انتقال آب از زرينه رود به تبريز و چندين طرح ديگر را از طرح هاي مهم قرارگاه خاتم الانبياء برشمرد که در آذربايجان شرقي در حال اجراست.
خدابخش به مشارکت قرارگاه خاتم الانبيا در پروژه آزادراه مراغه - هشترود اشاره کرد و افزود: 20 درصد اين طرح را قرارگاه خاتم الانبيا بر عهده گرفته بود که اجرا شده و آسفالت ريزي بخشي از آن نيز در دست اجرا است.
3038/6183
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۰۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران

پروژه چند منظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی-مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به شکل رسمی افتتاح و بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی که صبح امروز چهارشنبه به منظور سفری یک روزه به سریلانکا عزیمت کرده است، در بدو ورود به محل اجرای ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در ۲۳۰ کیلومتری شرق پایتخت این کشور رفت و به همراه «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا، یکی از بزرگترین پروژه‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایرانی را افتتاح کرد.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چند منظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

توان فنی و مهندسی کشور در حوزه ابزارهای مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سدسازی نیز ۱۰۰ درصد است و ایران در بین ۴ کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.

در این بین رویکرد دولت سیزدهم مبتنی بر توسعه دیپلماسی منطقه‌ای، از مهم‌ترین راهبردهایی است که به ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور از جمله صنعت آب و برق کمک شایانی کرده است.

کد خبر 747487

دیگر خبرها

  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • پروژه‌های ناتمام را خاتمه می‌دهیم/ ستاره خلیج فارس بورسی می‌شود