Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

علی‌اکبر عفت‌منش با بیان اینکه آورد سالانه رودخانه کن طبق آمار بلندمدت سازمان آب منطقه‌ای ۸۰ میلیون‌متر مکعب است، اظهار کرد: این آب با توجه به  شرایط متداول سال آبی معمولا از اواخر شهریور ماه تا اواخر خرداد ماه در رودخانه جاری است و از خرداد ماه تا  اوایل شهریور رودخانه خشک است.

وی با اشاره به اینکه سازمان آب منطقه‌ای سالانه ۵ میلیون متر مکعب آب از محل رودخانه کن به دریاچه چیتگر اختصاص داده است، تصریح کرد: با توجه به  تبخیر سالانه دریاچه - که حدود ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ تا ۲ میلیون متر مکعب در سال است - تاکنون از تمام ظرفیت آب اختصاص داده شده استفاده نکرده‌ایم و برداشت از رودخانه کمتر از ۲ درصد آورد سالانه آن بوده است چراکه طی مدت ۵ ساله که دریاچه آبگیری شده هیچ‌وقت بیشتر از ۲ میلیون متر مکعب آب از رودخانه کن برداشت نشده است.

معاون اجرایی پروژه دریاچه چیتگر ادامه داد: ما در ۴ ماه دی، بهمن، اسفند و فروردین - که پر آب‌ترین شرایط رودخانه برقرار است - اجازه برداشت آب از رودخانه کن را داریم علاوه بر این در ماه‌هایی که آب برداشت می‌شود در پایین دست رودخانه به دلیل سرما کشاورزی نمی‌شود و نیاز به آب در حداقل ممکن است.

عفت‌منش با بیان اینکه بر اساس برنامه مورد توافق با سازمان آب منطقه‌ای مشخص است که در هر ماه مجاز به برداشت چه میزان آب از رودخانه کن برای دریاچه چیتگر هستیم، گفت: در مطالعات انجام شده نیاز آبی پایین دست مشخص شده و آبگیری با توجه به تخصیص معین شده به نحوی انجام می‌شود  که آب مورد نیاز برای پایین دست رودخانه جریان داشته باشد.

معاون اجرایی پروژه دریاچه چیتگر در ادامه تصریح کرد: در ازای برداشت آب از منابع طبیعی و آب رودخانه‌ها باید عوارضی به دولت پرداخت شود بنابراین ما به ازای برداشت آب از رودخانه باید هزینه‌ای را به آب منطقه‌ای پرداخت کنیم. شهرداری تهران طی چند سال گذشته به دلیل مشکلات مالی گاهی اوقات در پرداخت این آب‌بها تاخیر داشته و در نتیجه سازمان آب منطقه‌ای محدودیت‌هایی را برای برداشت آب ایجاد کرده است و ما در زمان معین نتوانستیم آب را برداشت کنیم.

وی با اشاره به اینکه برداشت آب از رودخانه کن برای دریاچه چیتگر در زمانی صورت می‌گیرد که کشاورزان به آن آب نیاز ندارد، گفت: مقدار برداشت آب از رودخانه بسیار کم است و ضربه‌ای به آب رودخانه نمی‌زند. سازمان آب منطقه‌ای نیز جدولی به ما داده که نیاز آبی پایین دست در آن مشخص شده است.

معاون اجرایی پروژه دریاچه چیتگر در پایان گفت: برای مثال درجدول تامین آب بستر رودخانه در اسفند ماه  معین شده که «دبی» آب برای پایین دست رودخانه نباید برای مثال از حدود یک متر مکعب در ثانیه کمتر باشد. ما هنگام برداشت آب این ملاحظات را در نظر داریم و ناظران آب منطقه‌ای نیز روی این موضوع نظارت کامل دارند.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: آب بها آب منطقه ای تهران دریاچه چیتگر شهرداری تهران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۲۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج

ایسنا/کردستان فرماندار سنندج، کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی متناسب با نیاز شهر را از مشکلات اصلی ایجاد ترافیک در سنندج بیان کرد و گفت: احداث پارکینگ‌های طبقاتی و ارتقای ناوگان عمومی نیازمند برنامه‌ریزی لازم است.

 حسن عسکری، امروز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) در نشست اعضای شورای اسلامی شهر با استاندار که با حضور شهردار سنندج و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، ضمن تقدیر از اقدامات شهرداری سنندج در حوزه توسعه فضای سبز، پرداخت به موقع حقوق پرسنل، نهضت آسفالت و غیره، اظهار کرد: اقدامات خوبی طی ۲ سال اخیر در این حوزه‌ها انجام گرفته که امیدواریم امسال نیز این روند با قدرت استمرار پیدا کند.

وی با بیان اینکه وظیفه هیئت تطبیق، تطبیق مصوبات با قانون است، افزود: هیئت تطبیق با اعضای شورای شهر نهایت همکاری را دارد این در شرایطی است که مسئولیت این مصوبات متوجه اعضای هیئت تطبیق است.

فرماندار سنندج، کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی متناسب با نیاز شهر را از مشکلات اصلی ایجاد ترافیک در سنندج بیان کرد و ادامه داد: احداث پارکینگ‌های طبقاتی و ارتقای ناوگان عمومی نیازمند برنامه‌ریزی لازم است.

وی به اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در ۱۵ اردیبهشت ماه جاری توسط شهرداری هم اشاره کرد و گفت: امیدواریم با اجرای این طرح توسط شهرداری و با همراهی دستگاه‌های مختلف شاهد رفع بخشی از مشکلات ترافیک در سطح شهر باشیم.

وی رفع مشکل اراضی قولنامه‌ای در سنندج را ضروری خواند و گفت: اختصاص سهمی برای تبدیل وضعیت نیروهای شهرداری سنندج که طیف قابل توجهی را شامل می‌شود به عنوان یکی از مصوبات سفر رییس جمهور دنبال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیگیری روندجستجوی پیکربی جان یکی از جوانان غرق شده در نازلو چایی
  • روانسازی ترافیک به عنوان یکی از ضروریات کلانشهر کرمانشاه
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است
  • اخذ اسناد ۹۷۶ هکتاری بستر رودخانه حاجی عرب در استان قزوین
  • هشدار وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان