Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان صنعت گردشگری معتقدند افزایش نرخ دلار بیشتر از هرچیز به ضرر تورهایی‌ست که از ماه‌ها قبل برای سفرها برنامه‌ریزی کرده‌اند، چراکه پول‌شان را دریافت کرده‌اند و حال همه چیز گران شده است. ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸ بازار نظرات

خروج آمریکا از برجام و نوسانات ارزی در چند ماه اخیر باعث افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در بخش‌های مختلف اقتصادی ایران شده و بخش گردشگری نیز از آن مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ناگهانی و شوک‌آور قیمت دلار واقعیتی است که نمی‌توان کتمانش کرد و تداوم این وضعیت زیان بسیاری را متوجه فعالان صنعت گردشگری کشور خواهد کرد.

برخی معتقدند افزایش قیمت دلار می‌تواند به نفع گردشگری ورودی به کشور تمام شود و گردشگران خارجی رغبت بیشتری برای سفر به ایران خواهند داشت، چون خدمات را ارزانتر دریافت می‌کنند. اما برخی دیگر می‌گویند چنین نیست و گردشگری ورودی با افزایش نرخ دلار منجر به مفت‌فروشی محصول گردشگری ایران می‌شود.

کارشناسان صنعت گردشگری معتقدند افزایش نرخ دلار بیشتر از هرچیز به ضرر تورهایی‌ست که از ماه‌ها قبل برای سفرها برنامه‌ریزی کرده‌اند، چراکه پول‌شان را دریافت کرده‌اند و حال همه چیز گران شده است.

کارشناسان صنعت گردشگری معتقدند تور اپراتورهای خروجی بیشترین زیان را از وضعیت فعلی نرخ دلار متحمل می‌شوند. چون آنها پیش‌تر با هتل‌ها و شرکت‌های هواپیمایی قرارداد بسته‌اند و خدمات خود را به ریال عرضه می‌کنند و حالا باید برای تسویه حساب خود، دلار را با قیمت گران‌تر تهیه کنند. از آنجا که هزینه‌های داخلی نیز متاثر از قیمت ارز و دلار است، گردشگری داخلی نیز دچار شوک اقتصادی ناشی از افزایش ناگهانی قیمت دلار می‌شود و نرخ خدمات افزایش می‌یابد. اما در مورد شرکت‌های آنلاین فعال در زمینه گردشگری چطور؟

در این میان برخی از شرکت‌ها در زمینه رزرو آنلاین هتل وجود دارند که با پایین آوردن قیمت‌ها سعی کرده‌اند، نوسانات نرخ ارز نه روی خودشان تاثیر چندانی بگذارد و نه روی مشتریانشان و   تخفیف رزرو هتل  در آنها بالاست و اسنپ تریپ هم یکی از آنهاست. 

اسنپ‌ تریپ، سرویس رزرو اینترنتی هتل و بلیط هواپیماست و در کمپینی به اسم سه شنبه سوری، هتل‌های سراسر ایران را با بیشترین و بالاترین تخفیف‌ها عرضه می‌کند. در حقیقت در این کمپین  قیمت رزرو هتل های داخلی  تغییری نکرده و کاربران می‌توانند تخفیف بیشتری نسبت به سایر روزهای هفته برای رزرو هتل دریافت کنند.

اسنپ تریپ، کامل‌ترین مرجع انواع اقامتگاه‌ های ایران است و اطلاعات بیش از 800 اقامتگاه داخل ایران در آن وجود دارد. از هتل های‌ پنج ستاره و لوکس گرفته تا معمولی‌ترین متل‌ ها و حتی پانسیون و خانه‌های تاریخی. هرکدام از این اقامتگاه ها در اسنپ تریپ صفحه‌ مخصوص داشته و تمام اطلاعات لازم، ویژگی‌ اتاق‌ها و همینطور فاصله‌ هتل با نقاط مهم شهر در آن درج شده است. همچنین در بلاگ اسنپ تریپ اطلاعات مناسبی درباره سفر به شهرهای مختلف وجود دارد.

یکی از مهمترین ویژگی‌های مورد توجه کاربران در موارد مختلف، قیمت تمام شده نهایی است و مزیت اصلی این سرویس نیز ارزان بودن هزینه رزرو از طریق آن است، چراکه اسنپ تریپ قراردادهایی را با هتل ها منعقد کرده که در جریان آن هزینه رزرو هتل‌ ها، ارزان‌تر از رزرو حضوری تمام می‌شود و علاوه بر آن، تخفیف‌های ویژه روزانه، هفتگی یا براساس مناسبت‌های مختلف دارد که معمولا بیشتر از سرویس‌های مشابه است و شما می‌توانید  رزرو هتل های ایران با قیمت مناسب  را به راحتی از طریق آن پیدا کنید.

انتهای پیام/

این خبر تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تأیید و یا رد نمی‌شود.

R1013181/P1234/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

براساس گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۵۱ درصدی به ۲۳۲۰ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه ۰.۴ درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

تسنیم در گزارشی نوشت: قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، ۱۲ درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازارهای آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گران، قیمت نقره با ۱.۷۶ درصد افزایش به ۲۷ دلار و ۱۶ سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش ۰.۷ درصدی ۹۵۵ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903330

دیگر خبرها

  • معمای علیت معکوس/ اگر آینده بر گذشته تاثیر گذارد!
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • ۸۰ کیلو طلای حراجی بدون مشتری ماند/ نرخ دلار کاهشی شد/ فردا دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ کلید می‌خورد
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟