Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید اسماعیل حسینی‌مقدم مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم در همایش "احلی من العسل" که ظهر امروز در امامزاده جعفر شهید(ع) برگزار شد،گفت: جامعه اسلامی ما در یک مهندسی فرهنگی توانسته برای الگوگیری در بین اقشار مختلف، از واقعه عاشورا نقشه زیبایی را به تصویر بکشد، در این الگوپذیری مشاهده می‌کنیم که یکی از زیباترین برنامه‌ها، همین برنامه "احلی من العسل" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تجربه هشت سال دفاع مقدس را مورداشاره قرار داد و گفت: به چشم دیدیم نوجوانانی را که در دامن مادران عفیفه خود و در مکتب امام راحل(ره) تربیت‌شده بودند و به جنگ با دشمنان اسلام و انقلاب رفتند و جان خود را در این راه دادند، امروز نیز همین تفکر است که جبهه مقاومت را در برابر اسرائیل، استکبار جهانی و آل سعود در یمن تشکیل داده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان ابعاد تأثیرگذار واقعه عاشورا عنوان کرد: یکی از ابعاد عاشورا حضور یزید و یزیدیان بوده که روی بشریت را برای همیشه سیاه کردند، صفحه سیاه تاریخ را به نام خودشان ثبت کرده و یک صفحه دیگر نمایش 72 نفر از یاران سیدالشهدا(ع) است که می‌بینیم حتی طفل 6 ماهه نقش بی‌نظیری را بر عهده می‌گیرد، و مهمترین سند مظلومیت سیدالشهدا(ع) به گفته یک مسیحی همین طفل شش‌ماهه بوده و جهاد ایشان جهاد فرهنگی و جهاد یک مکتب است.

حسینی مقدم تصریح کرد: مگر می‌تواند کسی معرفت به امام خود داشته باشد و جانش را در مسیر متعالی او تقدیم نکند، نمونه این جان‌فشانی‌ها حضرت عبدالله بن حسن(ع) است که دست خود را سپر کرده و دشمن دست او را قطع می‌کند، یا یکی از قهرمانان موردعلاقه امام حسین(ع) حضرت قاسم(ع) هستند که حتی به دست و پای عموی خویش می‌افتد و با اصرار از ایشان درخواست جنگ با دشمن را می‌کند، حتی برخی نوشته‌اند که نوشته‌ای از امام حسن(ع) به حضرت اباعبدالله(ع) نشان داده و سپس امام(ع) اجازه شرکت در جنگ را می‌دهند.

وی بیان عبارت "احلی من العسل" از سوی حضرت قاسم(ع) را الگویی برای تربیت نوجوانان دانست وافزود: حضرت قاسم(ع) در واقعه عاشورا حضوری اثرگذار داشته و حضوری ارزشمند را به نمایندگی از امام حسن محبتی(ع) به تصویر کشیده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به تحریم‌های سیاسی و اقتصادی دشمن علیه ایران اسلامی یادآورشد: دشمنان از هر دسیسه‌ای استفاده کردند که این مردم را از مکتب اسلام و انقلاب دور کنند اما نتوانستند چراکه این مردم تربیت‌یافته مکتب عاشورا هستند و تا این مکتب را داریم با صبر و مقاومت می‌توانیم استکبار را قوی‌تر از گذشته شکست دهیم.

انتهای پیام/ ح

دشمنان به دنبال دور کردن مردم از مکتب اسلام و انقلاب هستند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان اوقاف همایش احلی من العسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟

حجت الاسلام والمسلمین مهدی یعقوبی گیلانی، کارشناس مذهبی درمورد فضائل حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه بیان کرد: مرحوم آیت الله محمد محمدی ری شهری که مدتی، تولیت آستان شریف حضرت عبدالعظیم حسنی را برعهده داشت در کتاب «خاطره هاى آموزنده» خویش با یک واسطه، داستان عجیبی درمورد زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه نقل کرده است. 

این خطیب شهیر که در زمان رضاخان پهلوى در تهران تبلیغ مى‏کرد، به دستور طاغوت وقت دستگیر مى‏شود. ایشان بعد از آزادى نقل می‌کرد: بعد از یک سال زندان به شهر بیرجند تبعید شدم. یکى از شب‏ها که بسیار دلتنگ بودم، به حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه متوسل شدم و با چشم گریان به خواب رفتم. در رویا دیدم وارد مجلسى شدم که جالسین همه روحانى بودند، چ و صدر مجلس، حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه با صورتى نورانى و مجلل نشسته است. جلو رفتم و بعد از سلام شکایت حالم را به عرض رساندم.

فرمودند: «وقتى در تهران بودى نزد ما نمى‏آمدى؛ ولى بعد از این به دیدار ما بیا.»

از خواب بیدار شدم و تا صبح فکر مى‏کردم. بعد از اذان صبح، مأمور شهربانى در منزل آمد و گفت: مرخص شدى، هر کجا مى‏خواهى برو!

بدون هیچ تعرض و تعقیب و تعهد به تهران آمدم و با خود عهد کردم تا آخر عمر زیارت آن حضرت را شب‏هاى جمعه ترک نکنم. 

سالیانی ست که بر قبله‌ی ری رو کردم

دست من نیست، به احسان شما خو کردم

هر سلامی به تو دادیم، حسن داده جواب

بی سبب نیست که در صحن تو هوهو کردم

 

مقام حضرت عبدالعظیم نزد اهل بیت (ع)

 

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: این محدث کبیر و این امام زاده واجب التعظیم از دریای بیکران فضل و بزرگواری برخوردار هستند.

بر اساس آن‌چه از تاریخ تولد و وفات حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه بدست می‌آید، ایشان دوران حیات پنج امام از امامان اهل بیت علیه السلام یعنى امام کاظم علیه السلام تا امام عسکرى علیه السلام را درک کرده اند؛ امّا این بدان معنا نیست که به محضر همه آنها هم رسیده و یا از آن معصومین علیه السلام سخنى نقل کرده اند.

آن‌چه قطعى و مسلّم است، این است که حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه محضر امام جواد علیه السلام و امام هادى علیه السلام را درک نموده و از این معصومین علیه السلام احادیث فراوانى نقل کرده اند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی گفت: براى اثبات عظمت علمى حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام کافى است که بدانیم امام معصوم علیه السلام، مردم را براى حل مشکلات دینى و یافتن پاسخ پرسش‏هاى اعتقادى و عملى‏شان، به حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه ارجاع داده اند.

 

این کارشناس مذهبی ادامه داد: صاحب بن عبّاد در رساله‏اى که در شرح حال حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه نوشته، در توصیف علمى ایشان آورده اند: 

 ابو تراب رویانى، روایت کرد که شنیدم ابو حمّاد رازى مى‏گفت: خدمت امام هادى علیه السلام در سامرّا رسیدم و مسائلى از حلال و حرام از ایشان پرسیدم. 

امام هادی علیه السلام به پرسش‏هاى من پاسخ دادند و هنگامى که خواستم از ایشان خداحافظى کنم، به من فرمودند:

«یا أبا حَمّاد! إذا أَشکَلَ عَلَیک شَى‏ءٌ مِن أمرِ دینِک بِناحِیَتِک فَسَل عَنهُ عَبدَ العَظیمِ بنَ عَبدِ اللَّهِ الحَسَنِیّ و أقرِئهُ مِنّیِ السَّلامَ.» «اى ابو حمّاد! هنگامى که چیزى از امور دینى در منطقه‏ات براى تو مشکل شد، از عبد العظیم بن عبد اللَّه حسنى بپرس و سلام مرا به او برسان.»

این تعبیر، به روشنى نشان مى‏دهد که حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام در عصر خود، «مجتهد» توانمندى بوده که بر اساس اصول و قواعدى که از اهل بیت علیه السلام در اختیار داشته، مى‏توانسته اند دیدگاه‏هاى اسلام ناب را در زمینه‏هاى مختلف اعتقادى و عملى، استخراج کنند و به پرسش‏هاى مردم پاسخ دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی افزود: بنابراین، ایشان تنها یک «محدّث» و راوى احادیث اهل بیت علیه السلام نبوده اند؛ بلکه از علماى بزرگ خاندان رسالت بوده اند که پس از معصومان علیه السلام، توان پاسخگویى به مسائل علمى را داشته اند و توانمندى علمى‏ ایشان مورد تأیید و تصدیق امام هادی علیه السلام قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • قدردانی امام جمعه تکاب از اجرای طرح نور
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟