Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@14:18:32 GMT

550 هکتار از بافت بندرماهشهر فرسوده است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۴۹۵۶۰

550 هکتار از بافت بندرماهشهر فرسوده است

مجید روستا در حاشیه برگزاری جلسه ستاد بازآفرینی شهری شهرستان بندرماهشهر در محل فرمانداری این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهرستان بندرماهشهر به دلیل برخورداری از فرصت های اقتصادی که از گذشته ایجاد شده مثل سایر شهرهای جنوبی کشور از مسائل و مشکلاتی رنج می برد، وجود بافت های فرسوده و مسائل حاشیه نشینی از معضلات عمده این شهرهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نزدیک به 550 هکتار از حوزه شهری بندرماهشهر با جمعیتی بالغ بر 60 هزار نفر که 35 درصد جمعیت شهرستان را در برمی گیرد محدوده مناطق فرسوده محسوب می شود.
عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران خاطرنشان کرد: در سال 88 مطالعاتی در حوزه سکونت گاه های غیررسمی در شهرستان بندر ماهشهر انجام شد و به تصویب ستاد بازآفرینی شهرستان و استان رسید، مطالعاتی نیز در مناطق با بافت فرسوده از جمله کاریابی، فاز یک، چهار، پنج و شهرک طالقانی انجام شد، که خوشبختانه در جلسه امروز پیرو سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به این شهرستان مقرر شد در یک چارچوب اقدام مشترک تمامی دستگاه های مربوطه و وزارت نفت به عنوان یکی از شرکای اصلی برنامه بهسازی بافت های فرسوده در این رابطه برنامه اقدام مشترکی تدوین کنند.
روستا اضافه کرد: در چارچوب برنامه اقدام مشترک سهم و نقش تمامی دستگاه ها نسبت به مشکلات بافت های فرسوده مشخص می شود، در حوزه تعیین تکلیف حقوقی مالکیت اراضی و موضوع تخصیص اراضی 60 هکتاری شهرک طالقانی نیز مقرر شد به عنوان اراضی پشتیبانی و تحقق طرح های بازآفرینی در چارچوب این برنامه مشترک اقداماتی انجام شود، همچنین منابع نقدی که می توان از محل تملک دارایی های دولت در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار داد برای اجرای این طرح جذب شود.
وی ادامه داد: تامین اعتبار برای این منظور معمولا بر اساس برنامه ستاد بازآفرینی است که در شهرستان بندر ماهشهر متاسفانه تا به حال ستاد بازآفرینی شهری، برنامه ای را علی رغم تکلیف قانونی تدوین نکرده است، از این رو مقرر شد ظرف 2 هفته آتی این برنامه تدوین شده و سهم مدیریت شهری در اجرای این برنامه نیز مشخص شود.
عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران در پایان به اعتبار مورد نیاز برای بهسازی مناطق بافت فرسوده شهرستان بندرماهشهر اشاره کرد و گفت: برای بهسازی هر محله در بندرماهشهر به تناسب بافت شهری این شهرستان نیازمند تامین اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال است و در قالب یک برنامه پنجساله ضرورت دارد، هر ساله اعتباری بین 200 میلیارد تا 250 میلیارد ریال تامین شود تا بتوان علاوه بر مسئله مسکن، مسائل خدمات روبنایی، خدمات زیربنایی، مسائل اجتماعی و اقتصادی و همچنین اشتغال آن منطقه را به صورت یک پارچه و همه جانبه ارتقا داد.
به گزارش ایرنا، وزیر راه و شهرسازی چندی پیش به منظور بهره برداری از چندین سرمایه گذاری در اداره بنادر و دریانوردی به شهرستان بندرماهشهر سفر کرد که مشکل بهسازی بافت های فرسوده این شهرستان با وی در میان گذاشته شد.
مجید روستا پیرو سفر وزیر راه و شهرسازی روز یکشنبه برای تعیین تکلیف موضوع بهسازی بافت های فرسوده و مالکیت اراضی سکونت گاهی غیررسمی به بندرماهشهر سفر کرد و از مناطقی حاشیه ای از جمله کاریابی، شهرک طالقانی، شهرک رجایی بندرماهشهر و شهرک شهید صباغان و کوی ولی عصر بندرامام خمینی(ره) به همراه علی گلمرادی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بازدید کرد.
6068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت شورای اسلامی نماینده مردم در مجلس وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی هیئت مدیره رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۹۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: در این بسته تشویقی امکان ارائه ظرفیت‌های ساخت و ساز مازاد بر تراکم مجاز مصوب فراهم‌شده  که شامل مواردی همچون امکان اعطای یک یا دوطبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب، امکان تسهیل در ضوابط معماری ازجمله نحوه استقرار بنا، امکان بهره‌مندی از درب اضافه و... است.


مرتضی حسام نژاد افزود:  تمامی شهروندان که پلاک‌های آنها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته  می‌توانند با مراجعه به شهرداری‌های مناطق از این ظرفیت  در صدور پروانه بهره‌مند شوند و از طرفی معاونت شهرسازی و معماری به‌منظور تسریع در اعطای ظرفیت‌های کالبدی تشویقانه به پروانه‌های درخواست شده در بافت فرسوده اقدام به راه‌اندازی کمیته رفع موانع صدور پروانه در محدوده بافت فرسوده مصوب کرده است.


او  اضافه کرد: رویکرد بسته تشویقی مصوب ارائه ظرفیت‌های مازاد به کلیه پلاک‌های واقع در بافت فرسوده بوده است، اما ظرفیت‌های بیشتری نیز برای اشخاصی که اقدام به تجمیع نمایند در مصوبه لحاظ شده که ازجمله افزایش سطح اشغال مجاز تا ۷۰ درصد به‌شرط تجمیع بالای ۲۰۰ مترمربع و همچنین امکان افزایش طبقات مجاز تا دوطبقه به‌شرط تحقق تجمیع پلاک بالای ۴۰۰ مترمربع فراهم‌شده است.


حسام نژاد ادامه داد: برای پلاک‌های ریزدانه‌ای که امکان تجمیع و یا رسیدن به حدنصاب استفاده از ظرفیت‌های طبقات مازاد یعنی ۱۳۰ متر مربع وجود ندارد در قالب گروه چهارم امکان افزایش سطح اشغال احداث درب اضافه و همچنین احداث واحد‌های کمتر از حد مجاز فراهم‌شده است.


او گفت: پیشنهاد می‌شود شهروندان  برای بهره‌مندی از حداکثر ظرفیت‌های تشویقی مصوب نسبت به تجمیع اقدام کنند. همچنین ادارات شهرسازی و معماری مناطق و مدیریت بازافرینی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان این آمادگی را در خصوص ارائه مشاوره به شهروندان با هدف بازآفرینی شهری را اعلام می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم