Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا - دبير کانون سراسري انبوه ‌سازان خوزستان گفت: بيش از پنج هزار و 800 هکتار بافت فرسوده در خوزستان وجود دارد اما هنوز مديران عمراني زنگ خطري که در اين مناطق به صدا درآمده را نشنيده اند.

به گزارش ايرنا، فرشيد پورحاجت روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، با اشاره به اينکه 140 هزار هکتار بافت فرسوده در سطح کشور وجود دارد، افزود: با توجه به شرايط خاص مناطق بافت فرسوده، هيات دولت در خرداد امسال آيين نامه اجرايي برنامه ملي بازآفريني شهري پايدار را تصويب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي نتيجه بي توجهي در سياستگذاري حوزه مسکن در برنامه هاي چند ساله توسعه را عامل به وجود آمدن 140 هزار هکتار بافت فرسوده در سکونتگاه هاي غير رسمي کشور دانست و گفت: وجود پنج هزار و 800 هکتار بافت فرسوده در خوزستان آمار بسيار زيادي است و از اين بابت بايد هشدارها را جدي گرفت.
دبير کانون سراسري انبوه ‌سازان خوزستان افزود: وجود 35 درصد از جمعيت خوزستان در سکونتگاه هاي ناامن ضرورت برنامه ريزي در اين حوزه را بيشتر کرده است.
وي با تاکيد بر اينکه دولت در اين حوزه به دنبال سياستگذاري بوده و هست، ادامه داد: علاوه بر اين مجلس شوراي اسلامي نيز مصوبات قابل توجهي را نيز براي فعالان ساخت و ساز در بافت فرسوده داشته اما متاسفانه در خوزستان از ظرفيت هاي قانوني موجود استفاده اي صورت نگرفته است.
پورحاجت گفت:آيين نامه اجرايي برنامه ملي بازآفريني شهري پايدار که مصوبه دولت براي ساخت و ساز در محدوده بافت هاي فرسوده است در خوزستان نه ابلاغ و نه اجرايي شده است.
وي با تاکيد بر اينکه اين مصوبه دولت مي توانست براي اجراي بهتر در خوزستان روانتر تهيه شود، بيان داشت: در اين رابطه فعالان بخش خصوصي اقدام به تهيه يک آيين نامه اجرايي کرده اند که پس از بررسي نهايي به دولت ارايه خواهد شد.
وي افزود: بسته هاي تشويقي که دولت براي فعالان ساخت و ساز در بافت هاي فرسوده تهيه کرده بدون نظر بخش خصوصي بوده و بر اساس قانون بهبود مستمر فضاي کسب و کار لازم است دولت ديدگاه و نظريات بخش خصوصي را نيز مورد بررسي قرار دهد.
دبير کانون سراسري انبوه ‌سازان خوزستان گفت: براي اينکه شاهد تحول اساسي و تغيير در چهره شهرهاي استان باشيم بايد ستادهاي استاني آيين نامه برنامه ملي بازآفريني شهري پايدار در تمام شهرهاي استان فعال شوند.
خوزستان با حدود 700 هزار نفر جمعيت حاشيه نشين هم اکنون رده دوم کشور در بخش حاشيه نشيني را به خود اختصاص داده است.
7148/ 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۳۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

صدور ۳۵ درصد پروانه‌های بافت فرسوده به صورت تک واحدی

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آنها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

کد خبر 6095613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد