Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@02:55:32 GMT

انجام مطالعات زمین شناسی و اسکن لیزر نوش آباد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۶۰۶۵۳

انجام مطالعات زمین شناسی و اسکن لیزر نوش آباد

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از آغاز مطالعات زمین شناسی و اسکن لیزر شهر زیرزمینی نوش آباد خبرداد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و. گردشگری استان اصفهان، فریدون اله‌یاری اظهار کرد: در راستای تکمیل مطالعات باستان شناسی شهر زیرزمینی و اهمیت موضوع مرمت و حفاظت از این اثر شاخص ملی، تهیه نقشه های سه بعدی و مطالعات زمین شناسی(ورودی های ۱و۲) با اعتباری بالغ بر  ۴۵ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی انجام پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخش تهیه نقشه های سه بعدی با استفاده از دستگاه لیزر اسکن پس از بررسی های زیاد و با توجه به محدودیت دستگاه های لیزر اسکن ثابت در برداشت چاه ها و کانال های موجود در شهر زیرزمینی، در نهایت دستگاه لیزر اسکن دستی انتخاب و عملیات تهیه نقشه سه یعدی با استفاده از این دستگاه صورت گرفت.

مطالعات زمین شناسی

زهرا ساروخانی مدیر پایگاه میراث فرهنگی شهر نوش آباد نیز در همین زمینه گفت: این دستگاه دارای جدیدترین تکنولوژی در این زمینه است که با توجه به عدم نیاز به استقرار ثابت، در برداشت تمام قسمت های شهر زیرزمینی از جمله کانال های باریک و چاه های عمیق توانایی بالایی دارد.

وی افزود: در بخش مطالعات زمین شناسی نیز همه دیوارها و سقف بخش های کاوش شده در شهر زیرزمینی از نظر زمین شناسی بررسی و مطالعه شد؛ این بررسی ها شامل تعیین جنس خاک و بستر زمین، ساخت لایه های مختلف سنگی، برداشت و اندازه گیری کلیه گسل ها، شکستگی ها و درزها است.

ساروخانی هم‌چنین از نمونه برداری مطالعۀ جنس واحدهای سنگی کانال های شهر زیرزمینی از قسمت های مختلف برای تحلیل وضعیت پایداری و عوامل کنترل کننده خبر داد

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان شهر زیرزمینی نوش آباد کاشان ميراث فرهنگي اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۰۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد