Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مجری طرح توسعه ابررساناها در صنعت برق استفاده از ابررساناها را راهی مناسب و کاربردی برای کاهش تلفات انرژی خواند. به گزارش «انرژی امروز» از صنعت و بازار، تحقیقات در زمینه فناوری ابررسانا با سرعت چشمگیری در دنیا در حال پیشرفت است و چنانچه استفاده از ابررساناهای با کارکرد مناسب محقق گردند ،انقلاب عظیمی صنایع و بویژه صنعت برق را دگرگون خواهد ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حسین کوهانی مجری طرح توسعه ابررسانا‌ها در صنعت برق در خصوص جایگاه و طرح توسعه ابررساناها اظهار داشت: با توجه به تلفات انرژی به‌عنوان مشکل عمده صنعت برق، راه حل قطعی کاهش تلفات در صنعت برق استفاده از ابررسانا‌ها است، استفاده از این فناوری با داشتن مزایای عمده ای همچون، انتقال توان تولیدی به مصرف کننده بدون نیاز به تغییر سطح ولتاژ، انتقال بصورت زیر زمینی ، کاهش مشکلات اشتعال و زیست محیطی در اثر حذف روغن‌های خنک کننده، و کاهش هزینه نگهداری قادر به ایجاد تحول عظیم در صنعت برق می باشد. مجری طرح توسعه ابررسانا‌ها در صنعت برق ، درباره جایگاه ابررسانا‌ها در ایران و توسعه آن اظهار داشت: باعث خوشحالی ست که دانشگاه‌های متعددی در این فناوری‌ نوین فعال هستند ،ولی چالش اصلی مربوط به زمینه ساخت تجهیزات به علت هزینه بر بودن آن است که پیشرفت آن را کندتر نموده است. این کارشناس حوزه برق در مورد چشم انداز توسعه این فناوری در کشورمان اعلام کرد: با توجه به تدوین سند چشم‌انداز توسعه ابرسانا‌ها در صنعت برق کشور و تجربیات و شناسایی فعالیت‌ها و محققین فعال در این زمینه، انتظار می‌رود در پایان اجرای پروژه سند چشم‌انداز برابر با سال ۱۴۰۴ کشور ما در رتبه یک این فناوری در منطقه قرار گیرد. با وارد شدن پژوهشگاه نیرو به این زمینه، اولین نمونه محدودساز جریان خطای ابررسانایی به‌صورت آزمایشگاهی ساخته شد و در حال حاضر نیز نمونه ذخیره ساز مغناطیسی ابررسانا با همکاری دانشگاه صنعتی شریف در حال ساخت است.   وی با اشاره به فعالیت‌های پژوهشگاه نیرو در این زمینه ، افزود: در پژوهشگاه نیرو پروژه‌های مختلفی انجام شده و در دست اجرا است که برای اولین بار در کشور، نمونه آزمایشگاهی محدودکننده جریان خطای ابررسانا در قالب یک پروژه ملی برای شرکت توانیر ساخته شد. همچنین پروژه‌های مختلفی در زمینه ساخت پودر، سیم و نوار ابررسانا انجام شد که همگی آن‌ها دارای محصول می‌باشند و در حال حاضر نیز پروژه ساخت نمونه آزمایشگاهی ذخیره‌کننده انرژی مغناطیسی ابررسانا بصورت مشترک با دانشگاه صنعتی شریف در حال انجام است. این تکنولوژی با سرعت بسیار زیادی در حال پیشرفت است و در حال حاضر در صنایع نظامی، پزشکی و صنعت برق تجهیزات بسیاری به‌صورت تجاری موجود هستند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۲۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین

سعید پرشی سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین گفت: ساخت و بازسازی قطعات در چند ساله اخیر روند رو به رشدی را داشته است و متخصصین این امور ضمن کسب آموزش‌های لازم و نیز بدست آوردن تجربیات جدید توانمندی خوبی را در زمینه ساخت و بازسازی قطعات مورد استفاده این نیروگاه بدست آورده اند.  

او  تعداد تفکیکی قطعات ساخته شده را ۱۷۵ قطعه و تعداد بازسازی شده را ۸۱ قطعه ذکر نمود که در مجموع این نیروگاه ۲۵۶ قطعه را در یک ماه گذشته مورد ساخت و بازسازی قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • فعالیت هنرستان انرژی اتمی هرمزگان از مهر ماه سال جاری آغاز می‌شود
  • رشد بیش ‌از یک‌درصدی تولید انرژی ‌الکتریکی در نیروگاه شهیدرجایی
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی در ۲۰۲۴ رکورد خواهد زد
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • رشد بیش از یک درصدی تولید انرژی الکتریکی در نیروگاه شهید رجایی قزوین