Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@15:06:11 GMT

جنگل‌ها و مراتع آسیب‌دیده اردبیل احیا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۶۲۲۶۰

جنگل‌ها و مراتع آسیب‌دیده اردبیل احیا می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: با همکاری و مشارکت با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان جنگل‌ها و مراتع آسیب‌دیده اردبیل احیا می‌شود. ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۳ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد خداپرست صبح امروز در جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل اظهار داشت: اتخاذ سیاست‌ها و تدابیر مشترک برای پیشگیری از موازی‌کاری و برقراری تعامل دو جانبه در راستای حل تعارضات با سایر دستگاه‌های اجرایی از جمله اهداف این تفاهم‌نامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس این موافقت‌نامه همکاری های مشترک دو دستگاه در زمینه انجام کارهای تحقیقاتی مشترک به ویژه در زمینه احیای اکوسیستم حساس و شکننده کوهستان سبلان، احیای جنگل‌ها و مراتع آسیب‌دیده، برگزاری و اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و ایجاد سامانه آموزشی و اطلاع‌رسانی مشترک خواهد بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: علاوه بر آن، این موافقت‌نامه، همکاری یگان‌های حفاظت دو دستگاه در پیشگیری از آتش‌سوزی و اطفای حریق در عرصه‌های طبیعی، جلوگیری از تخریب اراضی ملی و حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی، حیات وحش و پوشش گیاهی و تنوع زیستی استان را در پی خواهد داشت.

خداپرست ایجاد بستر مناسب برای آموزش سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی، حدنگاری و ممیزی دقیق منابع طبیعی واقع در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست و بهره‌برداری پایدار دامداران از مراتع استان را از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه برشمرد و بیان کرد: تلاش و جدیت بر این است تا تمامی تعهدات این تفاهم‌نامه را اجرایی و عملیاتی کنیم.  

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل تصریح کرد: حفاظت و حراست از منابع طبیعی و عرصه‌های زیست محیطی وظیفه و رسالتی همگانی بوده که باید تلاش کنیم در راستای آگاهسازی عمومی در این زمینه اقدامات لازم را انجام داده و بتوانیم حساسیت عمومی را در زمینه حفاظت از این عرصه‌ها افزایش دهیم.

انتهای پیام/ ت

R41374/P1336/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۲۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی

انشاالله کولانی مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد شد: این اداره کل براساس وظایفی که دارد اقدام به کنترل سیل در سطح ۱۴ شهرستان استان کرده که مؤثرترین آن مهار سیلاب در ضلع شمالی شهر کرمانشاه بود.

وی با اشاره به ضرورت رفع نیاز‌ها و امکانات حریق عنوان کرد: با توجه به صعب‌العبور بودن و فرسوده بودن امکانات و تجهیزات اطفای حریق درخواست به روزرسانی تجهیزات را داریم.

کولانی با تأکید بر مردمی‌سازی و هماهنگی بین دستگاه‌ها در اطفای حریق گفت: در بخش‌هایی از شهرستان دالاهو طی یک ساعت ۷۴۰ نفر از مردم به صورت خودجوش برای اطفای حریق به کمک آمدند و حریقی که ۷۲ ساعت طول می‌کشید با همراهی مردم به حداقل رسید.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه بیماری لورانتوس گریبانگیر جنگل‌های سراسر کشور به ویژه جنگل‌های زاگرس است افزود: این آفت بیشتر در فصل خشکسالی درختان را مبتلا می‌کند و درخواست داریم مبارزه با این آفت به صورت ملی دیده شود در غیر این صورت در سال‌های آینده این جنگل‌ها را از دست خواهیم داد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حدود ۶۲۰ هزار هکتار طرح آبخیزداری اجرا شده است عنوان کرد: سهمیه و تعهد استان در زمینه کشت یک میلیارد نهال طی چهار سال حدود سه میلیون اصله نهال بوده که انجام شده، اما تعهد ملی ۳۶ میلیون نهال بوده که در صورت تأمین اعتبار ملی انجام می‌شود.

کولانی با اشاره به اینکه ظرفیت نهالستان‌های استان دو میلیون و ۳۰۰ هزار اصله نهال است، اما سه میلیون اصله نهال تولید و کشت شده است گفت: ۶۰۰ هکتار از نهال‌های کشت شده مثمر و مابقی کشت اقتصادی است که برای تولید چوب مورد استفاده قرار می‌گیرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟