Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فریمان گفت: تنها راه نجات روستاها واگذاری مناطق تاریخی و طبیعی آن‌ها به بخش خصوصی است.

حسن گیاهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: ما باید تمام تلاش خودرا به کار گیریم تا اینگونه مناطق را به بخش خصوصی واگذار کنیم چرا که ما اگر خواهان نتیجه خوبی در شهرستان‌ها باشیم باید بخش خصوصی را فعال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان بخش خصوصی هم باید بروکراسی اداری خود را کنار بگذارد و وارد کار شود که این سرمایه‌گذاری می‌تواند به شیوه خرد و کلا نیز صورت گیرد.

وی ادامه داد: بنابراین در حال حاضر رباط تاریخی سنگ بست را در نظر داریم که به بخش خصوصی واگذار کنیم که آگهی آن هم داده شده که اگر بخش خصوصی، آن را بر عهده گیرد مشاغل بسیار زیادی در این منطقه ایجاد خواهد شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فریمان تصریح کرد: بزرگترین اقدامی که در این زمینه در این شهرستان انجام شده این است که امسال احیای آب گرم شاهان گرماب در دستور کار قرار گرفت که به بخش خصوصی واگذار شد و در حال حاضر هم در حال فعالیت است و امیدواریم که طی یکی دو ماه آینده به بهره برداری برسد که به این بهانه نیز منجر به ایجاد تعداد زیادی شغل در منطقه روستایی شاهان گرماب و روستاهای اطراف شده که از جمله نادرترین اتفاقاتی است که می‌تواند در شهرستان به شمار آید.

گیاهی عنوان کرد: با پیگیری‌های بسیاری توانستیم  در بحث آب گرم شاهان گرماب منطقه روستایی وسیعی را به همراه تعدادی مشاغل ایجاد کنیم، این اتفاق بسیار بزرگی است که نتیجه زحمات چندین نفر در طی پنج سال است که شاید برای 150 نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال می‌کند و برای 1000 نفر هم به صورت غیرمستقیم  درآمدزایی خواهد داشت.

وی عنوان کرد: در سال‌های اخیر با توجه به ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی فراوان و تورهایی که از مشهد به شهرستان‌های مختلف  سفر می‌کنند این مسئله نیز به وضعیت اشتغال گردشگری کمک خواهد کرد که روستاها و شهرستان‌ها با انجام اینگونه اقدامات تاحدودی توانسته‌اند موفق عمل کنند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فریمان با بیان اینکه اقداماتی را می‌توان انجام داد تا با عدم مهاجرت بیشتری از روستاها به شهرها روبه‌رو شد، اظهار کرد: به عقیده من باید اعتماد به نفس روستاییان را به آن‌ها باز گرداند، این در حالی است که روستاییان امروز باید بدانند که اگر زندگی آزادانه‌‍ای را می‌خواهند باید در روستاهای خود ماندگار شوند که متاسفانه در صد سال اخیر این اعتماد به نفس مردم روستا از بین رفته است و در سیستم دولتی آورده شده است.

گیاهی اضافه کرد: در واقع روستایی باید بداند که اگر محصول طبیعی و ارگانیک تولید کند قطعا فروش خوبی را خواهد داشت چرا که ما امروزه متاسفانه به سمتی در حرکت هستیم که غذای سالم به ندرت وجود دارد و باید گفت امروز مردم تشنه غذای سالم هستند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در بحث صنایع دستی نیز این امر صادق است چرا که می‌بینیم بسیاری از گردشگران به دنبال صنایع دستی هستند. 

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد: این موارد، نکاتی هستند که باید در صنعت گردشگری به آن توجه شود که به نوعی باعث ایجاد اشتغال پایدار می‌شود و می‌تواند موجب شود که ما در آینده با عدم مهاجرت کم تری از روستا به شهرها رو‌به‌‌رو شویم.

گیاهی عنوان کرد: رویکردی که ما در نظر داریم در این شهرستان به آن توجه کنیم و آن‌ها را عملی سازی کنیم این است که به سمت این موارد پیش رویم که به ایجاد چند کارگاه صنایع دستی در یکی از شهرهای فریمان که تولید فرط بافی است همت کنیم و با برگزاری کلاس‌هایی که مردم با مفهوم و فلسفه گردشگری آشنا شوند، در آمد زایی مطلوبی را به همراه داشته باشد.

وی گفت: متاسفانه آموزش در ایران در این زمینه ضعیف است و ما مسئولین باید این موضوع را دنبال کنیم تا مردم بدانند، علاوه بر کشاورزی می‌توانند از صنایع دستی گردشگری و بسیاری از مسائل دیگر هم در آمد زایی کنند.

فریمان تا حدودی مهاجرت فرست نیست

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فریمان عنوان کرد: به عقیده من فریمان تا حدودی مهاجرت فرست نیست و با توجه به نزدیکی این شهر به مشهد و آب و هوای خوب و کارخانه‌هایی که در این شهر وجود دارد منجر به این شده است که تعداد بسیار کمی از افراد به شهر مشهد مهاجرت کنند و در واقع آن تعدادی هم که مهاجرت کرده‌اند پشیمان شده و مجبور شده‌اند که دوباره به شهر خود بازگردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۳۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود

بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان ، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه اصفهان در دیدار با امیر کرم‌زاده مدیرکل و شورای مدیران اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اشاره به اهمیت مقوله میراث‌فرهنگی گفت: بی‌تردید وظیفه همگی ما حفاظت از میراث‌فرهنگی است، زیرا میراث‌فرهنگی بخشی جدا نشدنی از فرهنگ ما است و ما از طریق میراث‌فرهنگی می‌توانیم آنچه پدران ما ایجاد کردند را حفاظت و به سایر مردمان از سراسر جهان نشان دهیم.

آیت‌الله طباطبایی نژاد  تأکید کرد: پیشنهاد دارم تا باخرد جمعی و همت شما مسئولان، موزه بزرگ اصفهان تأسیس شود و تمامی آثار پدرانمان در معرض نگاه همگان قرار گیرد.

او گفت: باید تلاش کنیم در کنار حفاظت از میراث‌فرهنگی، مردم هم بتوانند مطابق با نیاز‌های روز زندگی خوبی داشته باشند، لذا پیشنهاد می‌کنم با تلفیق مناسب میراث‌فرهنگی و هنر‌های سنتی با علم روز، شرایط مناسبی را برای زندگی مردم خصوصاً مالکان خانه‌های تاریخی فراهم آورید.

آیت‌الله یوسف طباطبایی نژاد افزود: با توجه به اینکه اصفهان قلب هنر ایران است باید همان‌گونه که به هنر می‌پردازید، هنرمندان به‌ویژه هنرمند پیشکسوت را نیز مورد تفقد و دلجوئی قرار گیرند. 

در این دیدار مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان نیز گفت:  بی‌تردید توجه به زنده نگه‌داشتن میراث‌فرهنگی به‌ویژه میراث‌فرهنگی ایران دوران اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کرم زاده  افزود: رهبر فرزانه انقلاب همواره تأکید داشته‌اند این بنا‌ها فارغ از اینکه چه کسانی در آنها زندگی کرده‌اند مرهون و حاصل دسترنج مردم مسلمان ایران است.

او گفت: اصفهان نگین گردشگری و صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی کشور است، لذا با توجه به کمبود اعتبارات ،  تقاضامندم تا با جلب حمایت شرکت‌های بزرگ همچون ذوب‌آهن و همچنین مجامع خیرین استان در قالب جلب مسئولیت‌های اجتماعی آنها را به سمت مرمت و حفاظت از آثار تاریخی هدایت کنند.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یک هزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و بیش از ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبه‌های مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی در کانون توجه گردشگران قرار دارد.

اصفهان یکی از بزرگترین مراکز تولید انواع مختلف صنایع دستی ایران به شمار می‌رود و از ۲۹۹ رشته صنایع دستی مربوط به ایران ۲۰۰ رشته مربوط به این استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است