Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان ؛ آیت اله میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان لرستان در همایش بصیرتی فرماندهان بسیجی شهرستان گرگان که در حسینیه ثارالله سپاه این شهرستان برگزارشد اظهار کرد :دشمن بدنبال آن است تا عزت و صلابت ما را بشکند و در طول 40 سال انقلاب اسلامی هر دفعه به بهانه های مختلف از جمله کودتاها ، جنگ تحمیلی و موارد دیگر به دنبال این هدف بود که با عنایت خداوند ناکام ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درادامه با اشاره به دشمنی های آمریکا و استکبارجهانی با ایران اسلامی گفت :دشمن با فشارهای اقتصادی و به تعبیر مقام معظم رهبری به به راه انداختم جنگ تمام عیار اقتصادی بدنبال این است که مردم را در سر یک دو راهی قرار بدهد که اگر میخواهند فشارهای اقتصادی از بین برود باید با امریکا مذاکره کنند و برای این کار تمام شیاطین دنیارا دور هم جمع کرده است.

آیت اله میرعمادی با بیان اینکه روح انقلاب اسلامی ریشه در نهضت عاشورا دارد اذعان کرد : روح انقلاب اسلامی قرآن و عترت است و همانطور که امام حسین (ع) بیعت با یزید را نپذیرفت و شعار هیهات منا الذله را سرداد و با ریخته شدن خونش اسلام را زنده کرد امروز نیز انقلاب اسلامی با تاسی از این حادثه عظیم به بیان رهبر معظم انقلاب با امریکا مذاکره نخواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان همچنین با برشمردن شاخصه های قیام امام حسین علیه السلام ابراز داشت :مهمترین مطلبی که تشکیل دهنده روح و نهضت امام حسین علیه السلام است دعوت به سوی خدا و بازگرداندن قرآن و عترت به جامعه بود و قرآن بدون ولایت راهگشا نیست چون مسئله قرآن و عترت مسئله قفل و کلید است  وعترت کلید قرآن است.

وی ادمه داد: امام حسین علیه السلام با قیام خود سه شاخصه را تعیین کرده است که یک مورد آن دین داری و دین گریزی  است و افرادی مانند عمر سعد که روزی هم بازی امام حسین بود به خاطر چند کیسه زر و حکومت ری حاضر شد پسر رسول خدا را به شهادت برساند و از این دست افراد در انقلاب اسلامی نیز وجود دارد که میشود به کدیور که روزی کتاب برای ولایت فقیه مینویسد اشاره کرد که به خاطر کیسه های زر امریکایی حاضر میشود دین فروشی بکند.

آیت اله میرعمادی اضافه کرد :دومین شاخصه نهضت عاشورا حرمت گذاری و حرمت شکنی است و امام حسین علیه السلام برای اینکه حرمت مکه حفظ بشود حاضر شد خانه خدا را ترک کند و در مقابل یزید با اهانت به اهل بیت بدنبال عادل نشان دادن خودش بود و این مورد نیز امروز در جامعه ما به وضوح قابل مشاهده است که عده ای بدترین توهین ها را متوجه ولایت میکنند تا امریکا را بزک و خوب جلوه دهند.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان همچنین بیان کرد : عده ای امر به معروف را معطل قرار میدهند تا به عیش و نوش خود برسند ودر ظاهر خود را ولایتمدار جلوه میدهند اما در عمل به فرامین رهبری کوتاهی میکنند و در واقع صورت را حفظ میکنند تا سیرت را از بین ببرند.

وی خاطر نشان کرد :دشمن در ماجرای فتنه 88 با اهانت و بی حرمتی به دستگاه سیدالشهدا بدنبال از بین بردن انقلاب اسلامی بود اما نمی دانست که این بی حرمتی و خطبه رهبری دلهای مومنین را تکان داد و مردم بار دیگر با آن حرکت عظیم خود دشمن را ناکام گذاشتند زیرا این مردم پیرو مکتب امام حسین علیه السلام هستند.

آیت اله میرعمادی سومین شاخصه نهضت عاشورا صلابت و شجاعت حسینی گفت: با توجه به شاخصه های نهضت عاشورا این مطلب مطرح است که یا حسینی باید باشیم که اگر حسینی هستیم باید ولایت پذیر نیز باشیم و یا یزیدی، که اگر یزیدی هستیم پس ولایت گریز هستیم.

منبع: بسیج نیوز

کلیدواژه: گرگان سپاه گرگان نماینده ولی فقیه در استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه جریان مخالف استاد مطهری

مبلغ: غیر از کسانی که به لحاظ دینی با ایشان در تضاد بودند، متدینان و حتی برخی روحانیون هم در قبال او موضع‌گیری داشتند. ما چند جریان را در مقابل استاد مطهری می‌بینیم.
نخست جریان ولایتی‌ها که نسبت به مطهری بی‌مهری‌هایی داشتند و هنوز هم دارند. جریان دوم جریان‌های سنتی در معارف اسلام بودند. جریان سوم گروهی از انقلابیون که استاد مطهری را مورد اتهام قرار می‌دادند.

رفتار جریان اول: استاد مطهری نسبت به ولایت، مواضع صریح و مستدلی دارد. رساله‌ای هم در این رابطه تالیف کرده است. در آن رساله هم بر ولایت سیاسی اهل بیت علیهم‌السلام استناد کرده و هم بر ولایت معنوی و باطنی آنها. علاوه بر این‌ها، ایشان از آثار استدلالی که در این زمینه تالیف شده است، استقبال کردند مثلا در مقاله‌ای از «الغدیر» علامه امینی دفاع کردند. با همهٔ این تلاش‌ها چرا عده‌ای ولایتی با ایشان مخالف بودند؟

این انتقادات ناشی از آن است که این گروه توقع داشتند استاد مطهری در میدان لعن و سب وارد شود و در مورد تبری نسبت به برخی شخصیت‌های مورد احترام اهل سنت به صراحت موضع‌گیری کند. شهید مطهری اهل این‌گونه مقابله‌ها که امت اسلامی را با اختلاف مواجه می‌کند، نبود. این جماعت به همین علت دربارهٔ او موضع‌گیری منفی می‌کردند، ولایت او را ضعیف می‌شمردند و از این جهت او را مورد نقد و اعتراض قرار می‌دادند.

رفتار جریان دوم: این جریان که تشابه زیادی با جریان اول دارد، معتقد بودند شهید مطهری یک عالم متجدد است و برای این‌که از اسلام دفاع کند، برخی احکام اسلام را نادیده می‌گیرد. این افراد با تجددگرایی استاد مطهری مخالف بودند و معتقد بودند نظرات او با استدلال سنتی سازگار نیست. مثلا شهید مطهری از این‌که زنان با رعایت پوشش اسلامی در فعالیت‌های اجتماعی حضور داشته باشند دفاع کرده است. ولی این گروه سنتی معتقد بودند این الگو، الگوی اسلامی نیست بلکه الگوی برگرفته از غرب است.

در بین علمای ما افراد نسبتا زیادی بودند که به این دلیل با افکار شهید مطهری مخالف بودند. یکی از همین افراد که سابقهٔ تحصیل نزد استاد مطهری داشت، کتاب مسئلهٔ حجاب ایشان را مورد نقد قرار داد، حواشی برای کتاب نوشت و برای استاد مطهری فرستاد. در آن حواشی، طعنه‌های زیادی با همین جهت‌گیری علیه استاد مطهری وجود دارد. شهید مطهری از این اتهامات بسیار متاثر می‌شود و ذیل آن حواشی می‌نویسد از چیزهایی که من از آن نمی‌گذرم این افتراهاست. این گروه خیلی به استاد مطهری فشار می‌آوردند.
مطهری در میان هم‌صنفان خودش هزینه می‌داد ولی دست از روشنگری دین برنمی‌داشت. اگر ایشان می‌خواست تسلیم پسند عوام‌الناس شود آثاری مثل تحریفات عاشورا نمی‌نوشت و سکوت می‌کرد کما این‌که هم‌لباسان او سکوت می‌کردند و مورد احترام مردم قرار می‌گرفتند. حرف شهید مطهری همین است که نتیجهٔ کتمان حقیقت عذاب الیم است.

رفتار جریان سوم: شهید مطهری از همراهان امام در انقلاب بود، در جریان نهضت حضور داشت ولی بسیاری از انقلابیون با او مشکل داشتند. این مشکل از دو جهت بود یکی مشکل نظری و دوم مشکل عملی. مشکل نظری این بود که عده‌ای به نام انقلابیون می‌خواستند همهٔ اسلام را در انقلاب خلاصه کنند. انگار اسلام مساوی با انقلاب است و هیچ چیز دیگری از اسلام را به رسمیت نمی‌شناختند. این جریان همهٔ ارزش‌ها را در انقلاب می‌دید. انگار غیر از انقلاب در اسلام چیزی نیست. مطهری با چنین تفکری مشکل داشت و مقابل آن می‌ایستاد.
از نظر مطهری، اسلام مبارزه دارد ولی این یکی از ارزش‌های اسلام است. مطهری خطاب به این گروه تندرو می‌نویسد:« از نظر شما تمام مسائل قرآن بر محور انقلاب است».

استاد مطهری در برابر این سه جریان ایستاد و جان خودش را فدا کرد. بیان مطالب آسیب شناسی های فکری در زمان و شرایط انقلاب کار سختی بود و کسی دیگری جز ایشان مقابل این جریان های افراطی نایستاد.

* استاد حوزه و پژوهشگر دین / * منتشر شده در مجله خیمه اردیبهشت 1403

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902693

دیگر خبرها

  • درگیری در حزب حسین الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • درگیری در حزب الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • پیام سرلشکر سلامی به مناسبت روز بسیج سازندگی
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • سه جریان مخالف استاد مطهری