Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-06@20:05:10 GMT

پتنت اپل برای ساخت آیفون‌ مقام، ضدخراش و ضدضربه

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۳۸۳۹

پتنت اپل برای ساخت آیفون‌ مقام، ضدخراش و ضدضربه

چهارشنبه گذشته اپل از سه مدل آیفون جدید خود رونمایی کرد که ویژگی‌های منحصر به‌فردی چون مقاومت بالا در مقابل آب و گردوغبار دارند. با این حال اپل پتنت جدیدی را ثبت کرده تا گوشی‌های بعدی‌اش در برابر خراش و ساییدگی بسیار مقاوم باشند.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از فون آرنا، مدل‌های جدید آیفون که اپل به‌تازگی معرفی کرده، هر کدام از آنها می‌توانند تا عمق 1/5 متری و تا 30 دقیقه زیر آب قرار بگیرند بدون این که به مشکلی بربخورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویژگی نظر هر طرفدار آیفونی را به خود جلب می‌کند؛ اما اپل باز هم یک گام جلوتر گذاشته و قصد دارد آیفون‌های بعدی را با ویژگی‌های خاص‌تر طراحی کند.

پتنت اپل نشان می‌دهد که جنس شیشه استفاده شده در آیفون‌های آینده به‌شکلی است که آنها را به بادوام‌ترین شیشه تاریخ گوشی‌های موبایل تبدیل خواهد کرد. این گوشی‌ها پوششی ضدسایش خواهند داشت که مقاومت عجیبی در برابر خراش و ساییدگی دارند.

در این پتنت نشان داده شده که صفحه نمایش آیفون‌های آینده متشکل از یک لایه بیرونی و یک لایه میانی و در پایین‌ترین سطح یک لایه آهنی است. لایه میانی از جنس سرامیک یا کربن است که مقاومتی نظیر الماس از خود نشان می‌دهد. این پتنت پوشش سطحی ضدساییدگی نام دارد.

هنوز از زمان عرضه آیفون‌های مقاوم آینده خبری در دسترس نیست؛ اما به‌نظر می‌رسد که توجه کاربران بسیاری را به خود جلب کند.

انتهای پیام/4056/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۳۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)

ایتنا - محققان موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی (KAIST) یک باتری هیبریدی ساخته شده از "یون سدیم" را ابداع کردند که می‌تواند ظرف چند ثانیه شارژ شود. این اتفاق نوید دهنده یک تغییر پارادایم بالقوه در ذخیره انرژی است.
محققان موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی (KAIST) یک باتری هیبریدی ساخته شده از "یون سدیم" را ابداع کردند که می‌تواند ظرف چند ثانیه شارژ شود. این اتفاق نوید دهنده یک تغییر پارادایم بالقوه در ذخیره انرژی است.

به گزارش ایتنا، باتری‌های موجود دارای محدودیت‌هایی مانند توان خروجی کم، ظرفیت ذخیره سازی محدود و زمان شارژ طولانی هستند.

محققان تلاشی را برای افزایش اثربخشی سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی یون سدیم آغاز کردند که منجر به توسعه یک نمونه اولیه پیشگام شد.

به گزارش وب‌سایت livescience، از مهم‌ترین مشخصات باتری جدید، ظرفیت بالا و قابلیت شارژ سریع است. این امر پتانسیل کاربرد آن را در بخش‌های مختلف از جمله دستگاه‌های تلفن همراه، وسایل نقلیه الکتریکی و فناوری‌های هوانوردی را افزایش می‌دهد.

این باتری که به شکل یک سکه است، بر پایه سدیم و با استانداردهای عملکردی بی‌سابقه و با ترکیب مواد شیمیایی شناخته شده برای توانایی ذخیره و تحویل انرژی با نرخ‌های فوق‌العاده بالا طراحی شده است.

سلول‌های سوختی هیبریدی "یون سدیم" جدید به عنوان یک رقیب قوی برای "یون لیتیوم" شناخته می‌شوند. 

 
باتری های نوآورانه یون سدیم
باتری‌های سدیم یونی در مقایسه با لیتیوم تا 1000 برابر سدیم فراوانی دارند و این باتری‌ها در تولید مقرون به صرفه و پایدار در نظر گرفته می‌شوند. این امر به طور بالقوه محدودیت‌های منابع مرتبط با باتری های لیتیوم یون رایج در برنامه‌های فعلی را کاهش می‌دهد.

زمانی که سلول کامل مونتاژ شد، ظرفیت ذخیره انرژی چشمگیر ۲۴۷ وات ساعت بر کیلوگرم (Wh/kg) را نشان داد و انرژی را با نرخ چشمگیر ۳۴۷۴۸ وات بر کیلوگرم (W/kg) تحویل داد.

این اعداد نشان دهنده یک جهش بزرگ است که بیش از 100 برابر از استانداردهای عملکرد باتری‌های هیبریدی سدیم یون فعلی فراتر رفته است.

به گزارش ایتنا، آزمایشات نشان داد که این باتری، بازده و عملکرد بهینه را در طول 5000 چرخه شارژ و دشارژ حفظ کرده است. که دوام و ماندگاری آن را تایید می‌کند.

همانطور که جهان به سمت آینده‌ای سبزتر و پایدارتر پیش می‌رود، نوآوری‌هایی مانند باتری‌های سدیم-یونی با شارژ سریع در آستانه عصر جدیدی از ذخیره انرژی هستند.

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ کلاس درس در اسلامشهر در دست ساخت است
  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)
  • هوش مصنوعی در دستان iOS 18!
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند