Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود محمدی (عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره بکارگیری اساتید شاخص در دانشگاه آزاد بدون توجه به سن و بازنشستگی آنها گفت: اساتید بازنشسته می‌توانند به صورت حق‌التدریسی کار کنند. بالاخره تدریس در دانشگاه بحث خاص خودش را دارد و اگر دانشگاه آزاد یا هر دانشگاه دیگری نیاز داشته باشد، می‌تواند اساتید را به صورت حق‌التدریس به کار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خاطرنشان کرد: این اساتید قرار نیست؛ استخدام رسمی شوند و نیروی رسمی و شاغل تلقی نخواهند شد. در صورت نیاز از این افراد بازنشسته استفاده می‌کنیم و طی قردادی حق‌التدریس آنها پرداخت خواهد شد، با توجه به کمبود نیرو در آموزش و پرورش هم همین موضوع در آنجا وجود دارد.

محمدی ادامه داد: طبق قانون ضوابط مشخصی برای به کارگرفتن اساتید بازنشسته وجود دارد و ساعات مشخصی برای تدریس آنها تعیین شده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین درباره معرفی مدیران و مسئولان بازنشسته در آموزش عالی و آموزش و پرورش گفت: این افراد حداکثر تا دو ماه باید معرفی و نیروی جدید جایگزین آنها شود. پس از آن هم هیچ دستگاهی مجاز نیست، از آنها استفاده کند و در صورت انجام این کار مرتکب تخلف شده‌اند.

محمدی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مساله استیضاح وزیر به طور کل منتفی شد یا به تعویق افتاده است؟ گفت: قرار شد با توجه به آغاز سال تحصیلی این کار به تعویق بیافتد، اما نمایندگان امضایشان را پس گرفتند. اگر قرار باشد که استیضاح وزیر دوباره به جریان بیافتد، افراد باید مجددا تقاضا کنند و دوباره آن سیر قانونی طی شود، بنابراین فعلا استیضاح وزیر آموزش و پرورش در کار نیست.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: داود محمدی گفتگو با ایلنا عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است

 آیت‌الله مصطفی محامی ر همایش خیران مدرسه ساز ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیران در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت گفت: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

وی افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

️امام جمعه زاهدان بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد بنابراین کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.
️وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است بویژه که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این استان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیرو‌های با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه هستند.
️️آیت‌الله محامی تصریح کرد: خیران عزیز باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.
️وی خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این ۲ مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

️نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مهمتر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آنهاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیرو‌های توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبود‌های ماست و باید در جهت آموزش نیرو‌ها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند