Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: بعد از بررسی‌های لازم 9 طرح سرمایه‌گذاری با اعتبار هزار و 300 میلیارد ریال در جلسه کمیته فنی اداره کل به تصویب رسید.

به گزارش ایلنا، نادر فلاحی در جمع خبرنگاران گفت: این 9 طرح شامل دو هتل 4 ستاره، یک هتل 5 ستاره و دیگر تاسیسات گردشگری اعم از بوم‌گردی و تاسیسات گردشگری است که اجرای آنها در کمترین زمان ممکن انجام خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تصریح کرد: این طرح‌ها با اشتغال پیش‌بینی شده 356 نفر می‌تواند در حل معضل بیکاری استان موثر باشد.

فلاحی با اشاره به اینکه اقدامات موثر مجموعه میراث فرهنگی در راستای جذب حداکثری گردشگر در استان است، بیان کرد: توسعه گردشگری در استان اولین هدف ما در اداره کل میراث فرهنگی استان است.

وی اضافه کرد: توجه به سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و اتکا به توان بخش‌خصوصی می‌تواند گردشگری استان را از حالت رکود درآورده و به سمت شکوفایی پیش برد.

دارالارشاد اردبیل مهد گردشگری مذهبی کشور است

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: دارالارشاد اردبیل به واسطه سبقه تاریخی، مهد گردشگری مذهبی کشور است.

 فلاحی در این خصوص تصریح کرد: شکل گیری حکومت صفوی و تحولات پیرامون آن منجر شده است که اردبیل در تاریخ کشور به عنوان قطب گردشگری مذهبی شناخته شود.

وی با اذعان به شکل گیری حکومت شیعی در اردبیل توسط شاه اسماعیل صفوی ادامه داد: خدمات شاه اسماعیل صفوی در اعلام حکومت شیعی و انسجام کشور به واسطه آن غیر قابل انکار است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با تاکید به اینکه اثر تاریخی مجموعه بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی خود نمادی بر خدمات خاندان صفوی و نمادی بر شکل گیری حکومت شیعه در کشور است، اضافه کرد: از گذشته اردبیل به عنوان دارالارشاد و دارالامان شناخته می شود.

فلاحی ادامه داد: به واسطه این سابقه تاریخی آیین های ریشه داری در ایام محرم شکل گرفته و عزاداری محلات شش گانه و مجموعه بازار تاریخی اردبیل شهرت جهانی دارد.

وی با اذعان به اینکه شاخص ترین آیین ماه محرم، آیین طشت گذاری است که با قدمتی 600 ساله یکی از آیین های شاخص و از جاذبه های گردشگری مذهبی اردبیل است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان متذکر شد: همه ساله هزاران گردشگر جهت شرکت در مراسمات عزاداری اردبیل به این استان سفر می کنند.

فلاحی تاکید کرد: ضروری است با همکاری دستگاه های فرهنگی آیین های ریشه دار در سطح گسترده معرفی شده و اردبیل به عنوان برند گردشگری مذهبی کشور مطرح شود.

مذاکره با فعالان گردشگری ترکیه جهت رونق توریسم خارجی اردبیل

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از مذاکره با فعالان گردشگری ترکیه جهت رونق توریسم خارجی این استان خبر داد.

فلاحی  تصریح کرد: استان اردبیل از استان های مرزی کشور و به عنوان یکی از مقاصد سفر گردشگران خارجی است.

وی اضافه کرد: به منظور رونق گردشگری خارجی در نظر داریم در فرصت نمایشگاه وان که از پنج تا هشت مهر ماه برگزار می شود، با فعالان گردشگری ترکیه مذاکره داشته و نسبت به معرفی توانمندی ها اقدام کنیم.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ابراز امیدواری کرد آژانس‌های مسافرتی و جامعه صنفی اقامتی با حضور فعال و مذاکره با شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه رایزنی داشته و نسبت به اجرای تورهای اینفو و معرفی توانمندی های استان اقدام کنند.

فلاحی به ضرورت برگزاری تور آموزشی برای هتل‌داران مطرح استان در این نمایشگاه اشاره و تاکید کرد: آژانس‌های مسافرتی و جامعه صنفی اقامتی باید در خصوص مستندسازی و معرفی جاذبه‌های گردشگری استان در  این نمایشگاه برنامه‌ریزی داشته باشند.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل بیان داشت: به صورت همه جانبه از حضور بخش خصوصی در این نمایشگاه حمایت می‌کنیم و امیدواریم این حمایت باعث انسجام عملکرد و اتفاق نظر بیشتر در راستای رونق گردشگری خارجی استان باشد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت ترکیه سرمایه گذاری شیعه گردشگری محرم رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سمانه سلطانی پور روز یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ گفت: با صدور مجوز فعالیت فروشگاه صنایع‌دستی آروند با مدیریت آقای حسین میری، واقع در بازار سرپوشیده شهر شاهرود، تعداد فروشگاه‌های مجاز صنایع‌دستی در استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان افزود: بر اساس ابلاغ دستورالعمل صدور مجوز فروشگاه‌های صنایع‌دستی، متقاضیان می‌توانند با ثبت درخواست در درگاه ملی مجوزها و پس از بررسی درخواست توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز خود را دریافت کنند.

سمانه سلطانی پور گفت: در حال حاضر ۶ فروشگاه صنایع‌دستی در سمنان، ۹ فروشگاه صنایع‌دستی در شاهرود، ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در دامغان و ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در مهدی‌شهر تحت مجوز اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان فعالیت می‌کنند.

46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900631

دیگر خبرها

  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است