Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@19:58:13 GMT

اعزام13 گروه جهادی به مناطق محروم سیب سوران

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۸۲۲۹

اعزام13 گروه جهادی به مناطق محروم سیب سوران

جواد جهاندیده، مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیب سوران گفت: ۱۳ گروه جهادی با استعداد ۳۷۹ نفر به مناطق محروم شهرستان در قالب رزمایش محمد رسول الله(ص)با هدف خدمات رسانی و محرومیت زدایی در ۱۳ منطقه محروم شهرستان اعزام شدند.   وی افزود: این جهادگران  در عرصه‌های عمرانی، خدماتی، فرهنگی، ساخت و مرمت ۴ خانه محروم، و مرمت، زیباسازی ۲ مدرسه، واکسیناسیون دام سبک و سنگین و توزیع لوازم التحریر فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  جهاندیده ادامه داد: گروه‌های جهادی در طول رزمایش با فعالیت ۲ روزه  در عرصه های مختلف فعایت خواهند داشت.     مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیب سوران با اشاره به این مطلب که 379 نفرارد در بحث واکسیناسیون ۱۰۵۰۰ راس دام سبک وسنگین را واکسینه و تعداد ۲۰۰۰ بسته لوازم التحری را توزیع کرده اند، بیان کرد: ررزمایش محمدرسول الله(ص) ظرفیت عظیم سپاه را در امرمحرومیت زدایی نمایان کرد.   وی تصریح کرد: گروه جهادی مرکز آموزش مدیران جهادی جهت مقابله با هربحرانی هستند که فرهنگ جهادی امروز درمناطقی که رد پای جهادگران است نهادینه شده است.   این مسئول با اشاره به این مطلب کمه جریان مطالبه گری در جامعه برای رفع محرومیت زدایی لازم است اظهارداشت: مدیریت ظرفیتها و امکانات داخلی کشور نیازمند تفکرجهادی است، برای گروهای جهادی شب روز گرما و سرما ایام تعطیل و غیرتعطیل معنا ندارد.   جهاندیده مشکلات مناطق محروم را ناشی از سو ء مدیریت مدیران دانست و بیان کرد: مدیرانی که به دشمن اعتماد کردند و از اقتدار و خدمات چندین ساله و از ظرفیتهای داخلی کشور غافل هستند،امروزشراید سخت اقتصادی را رقم زده اند.   وی در پایان خاطر نشان کرد:جای مدیران جهادی فارغ تحصیل از گروه های جهادی بسیج سازندگی در عرصه های مختلف و با گذراندن دوره های عملی مدیریت بحران از جمله خدمت بی منت به هموطنان  در استان کرمانشاه نمونه ای از آزمون جهادگران است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم