Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@10:57:06 GMT

راه‌اندازی کتابخانه‌ در مناطق محروم روستایی لرستان

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۹۵۱۸

راه‌اندازی کتابخانه‌ در مناطق محروم روستایی لرستان

 

به گزارش ایکنا از لرستان، فرشته طهماسبی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی لرستان دوشنبه، 26 شهریور در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی روند طولانی شدن ساخت پروژه‌های کتابخانه‌ای در استان را یادآور شد و رسیدگی بیشتر مسئولان به وضعیت کتابخانه‌های عمومی و تخصیص اعتبارات ویژه جهت تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های کتابخانه‌ای در استان را خواستار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر لزوم شاداب‌سازی فضای کتابخانه‌های عمومی استان تاکید کرد و افزود: متاسفانه ساختار و فضای بسیاری از کتابخانه‌های عمومی استان به‌علت این‌که برای کتابخانه ساخته نشده‌اند، از ساختار و فضای مطلوبی که یک کتابخانه باید داشته باشد برخوردار نیست.
طهماسبی در بخش دیگری از سخنانش به کمبود فضای مطالعه در استان اشاره کرد و گفت: برآنیم تا از طریق راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار در مناطق محروم روستایی و همچنین تبدیل مکان‌های بدون استفاده به کتابخانه، به رفع این نقیصه در حوزه کتاب و کتابخوانی در استان کمک کنیم.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی لرستان همچنین مساعدت سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص تهیه وسایل نقلیه جهت راه‌اندازی کتابخانه روستایی و همچنین در اختیار قرار دادن مکان‌ها و فضاهای بلااستفاده این سازمان جهت تبدیل به کتابخانه را خواستار شد.
عبدالرضا بازدار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز در این دیدار نقش کتاب و کتابخوانی در توسعه و ارتقای فرهنگ و جلوگیری از مفاسد و آسیب‌های اجتماعی را حائز اهمیت فراوان برشمرد و گفت: امروزه ریشه بسیاری از مشکلات موجود در جامعه ناآگاهی است و اگر بتوانیم مردم را به‌سمت مطالعه و کتابخوانی سوق دهیم، بسیاری از مسائل و مشکلات موجود حل می‌شوند.
وی همچنین در خصوص تعامل با اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان در برگزاری برنامه‌های فرهنگی مشترک در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی و همکاری با این اداره‌کل در راه‌اندازی کتابخانه در مناطق محروم روستایی استان قول مساعد داد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا لرستان فرهنگی کتابخانه روستایی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند

پروانه رضاقلیزاده اظهار کرد: نام نویسی برای نخستین جشنواره کتابخوانی عشایر استان با هدف توسعه عدالت فرهنگی و تسهیل دسترسی جامعه هدف به کتاب، تا ۲۰ اردیبهشت ماه ادامه دارد و تاکنون ۶۶۱ نفر در این رویداد فرهنگی و علمی نام‌نویسی کرده‌اند. 

او افزود: جشنواره کتابخوانی عشایر استان اردبیل موسوم به "بیلیک اوبالاری" در شهرستان‌های دارای جامعه عشایری از جمله پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز، انگوت و خلخال در حال برگزاری است و هفت هزار برگه از قبیل پرسش‌های چهارگزینه‌ای و نقاشی و تجربه نگاری مابین عشایر توزیع شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های استان اردبیل افزود: جشنواره کتابخوانی عشایر برای نخستین بار در استان در سه بخش کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال با مشارکت حوزه هنری، سازمان امور اجتماعی کشور و استانداری اردبیل برگزار می‌شود و ارائه امکانات و خدمات فرهنگی، ایجاد فضای شاد با برنامه‌های فرهنگی و کتابخوانی و دسترس پذیر کردن کتاب برای جامعه عشایر استان از اهداف جشنواره است.

رضاقلی‌زاده ادامه داد: کتاب "کوه مرا صدا می‌زند" نوشته محمدرضا بایرامی از نویسندگان سرشناس استان، منبع این جشنواره است و بخش کودک شامل تصویرسازی و نقاشی زیست بوم عشایری، بازگویی قصه‌های عامیانه (فیلم سه دقیقه‌ای) و دست سازه‌های بومی خواهد بود.

او درباره بخش نوجوان جشنواره تصریح کرد: این بخش شامل سئوالات چهار گزینه‌ای، خاطره‌نویسی و تجربه‌نگاری از زیست عشایری، روخوانی گزیده‌ای از کتاب (فیلم سه دقیقه‌ای)، نامه به شخصیت اصلی داستان (جلال)، خلاصه‌نویسی و دست سازه‌های بومی خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل افزود: بخش جوان و بزرگسال نیز شامل سئوالات چهارگزینه‌ای، خاطره‌نویسی و تجربه‌نگاری از زیست عشایری، پویش معرفی کتاب (فیلم سه دقیقه‌ای) نامه به نویسنده کتاب (محمدرضا بایرامی) و خلاصه‌نویسی است.

رضاقلی‌زاده گفت: دبیرخانه جشنواره در اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان پارس‌آباد مستقر است و دریافت و تحویل حضوری پاسخنامه‌ها در همه کتابخانه‌های عمومی سراسر استان میسر خواهد بود و شرکت‌کنندگان غیرحضوری می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی جشنواره (www.ketabkhooon.ir) در این رخداد شرکت کنند.

استان اردبیل با ۸۳ کتابخانه عمومی در ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و اغلب جامعه عشایر آن در شهرستان‌های شمالی استان ساکن هستند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • دبیرکل جدید اتحادیه انجمن اسلامی دانش‌‌آموزان منصوب شد
  • دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان منصوب شد
  • جانعلی پور دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شد
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان