Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سرطان پروستات در مردان کمتر از 40 سال بيماري‌اي نادر است اما زماني که مردان به سن 50 سال مي‌رسند احتمال ابتلايشان به اين بيماري افزايش مي‌يابد.
به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان حدود 6 مورد از هر 10 مورد ابتلا به سرطان پروستات در مردان بالاي 65 سال اتفاق مي‌افتد. انجمن سرطان آمريکا، فاکتورهاي پرخطر سرطان پروستات را به شرح زير اعلام مي‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


- سن: شيوع اين بيماري در مردان مسن بيشتر است.- نژاد: شيوع اين سرطان در سياهپوستان بيش از ساير نژادهاست.- زيستگاه: سرطان پروستات در آمريکاي شمالي، جنوب غرب اروپا، استراليا و جزاير کارائيب بيشترين شيوع را دارد. شيوع آن در آسيا، آفريقا، آمريکاي مرکزي و آمريکاي جنوبي کمتر است.سابقه خانوادگي: اين سرطان داراي ارتباط ژنتيکي است.رژيم غذايي: مرداني که گوشت قرمز يا لبنيات پرچرب زياد مصرف مي‌کنند و کمتر ميوه و سبزي‌جات مي‌خورند بيشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند.قرارگيري در معرض مواد شيميايي: مطالعات نشان داده‌اند برخي مواد شيميايي با ابتلا به سرطان پروستات مرتبط هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد