Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:13:17 GMT

هزینه برگزاری جشنواره‌های تجسمی فجر چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۱۲۲۷

هزینه برگزاری جشنواره‌های تجسمی فجر چقدر است؟

به دنبال شکل‌گیری روند شفاف‌سازی که اخیرا برخی سازمان‌ها و ارگان‌های رسمی کشور را درگیر کرده است، جدول گزارش‌های مالی جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر نیز از سال ۹۲ تا ۹۵ (دوره ششم تا نهم) منتشر شد.

به گزارش ایسنا، جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر در سال ۹۵ با مبلغ یک میلیارد و ۳۶۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان پرهزینه‌ترین جشنواره این حوزه در دوره‌های ششم تا نهم محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن جشنواره ششم در سال ۹۲ با برآورد یک میلیارد و ۲۶۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، جشنواره هشتم در سال ۹۴ با مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون و جشنواره هفتم با برآورد ۷۷۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قرار دارند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده معاونت هنری، مجموع هزینه‌های ششمین جشنواره بین‌الملیی تجسمی فجر، ۱۳،۶۷۴ میلیون ریال برآورد شده است. بیشترین هزینه در برگزاری این جشنواره صرف بخش جوایز با مبلغ ۲،۱۵۹ میلیون ریال برای ۶۰ جایزه و سپس هزینه سفارش اثر و فیلم جشنواره با مبلغ ۱،۶۸۰ برای ۷۹ اثر شده است.

سل ۹۳، هفتمین جشنواره بین‌الملیی تجسمی فجر، هزینه کمتری نسبت به سال‌ پیش و دو سال آینده خود داشت. مجموع هزینه‌های این جشنواره ۷،۷۷۸ میلیون ریال اعلام شده است.

بیشترین هزینه این دوره از جشنواره تجسمی فجر برای طراحی و چاپ کتاب جشنواره به تعداد ۷ جلد و با مبلغ ۲،۴۰۴ صرف شد و پس از آن مبلغ ۱،۰۵۰ برای سفارش اثر به انجمن‌های هنری به هشت انجمن هزینه شده است.

همچنین عملکرد مالی هشتمین جشنواره بین‌المللی تجسمی فجر، ۱۳،۰۰۶ میلیون ریال برآورده شده است.

بر این اساس به ترتیب اجاره مکان‌های نمایشگاهی برای سه مکان (۱،۱۵۰ میلیون ریال)، اجرای پروژه‌های هنری جشنواره (۱،۳۱۴ میلیون ریال)، تهیه ۲۲ جایزه (۱،۱۰۰ میلیون ریال)، طراحی و چاپ کتاب جشنواره (۱،۱۰۰ میلیون ریال) و ورود ۱۰۰ اثر راه‌یافته به جشنواره (۱،۰۰۰ میلیون ریال) بیشترین هزینه‌های این دوره از جشنواره تجسمی فجر را در سال ۹۴ متحمل شدند.

مجموع هزینه‌های نهمین جشنواره بین‌المللی تجسمی فجر نیز ۱۳،۶۹۷ میلیون ریال اعلام شده است.

اجرای پروژه‌های هنری جشنواره برای ۱۷ پروژه، ۱،۴۳۰ میلیون ریال هزینه داشته است که پرهزینه‌ترین بخش این دوره از جشنواره محسوب می‌شود. در ادامه بخش‌ طراحی و چاپ کتاب جشنواره در دو جلد (۱،۳۲۷ میلیون ریال ) و ۱۱ جایزه (۱،۰۹۰ میلیون ریال) بیشترین هزینه‌ها را داشته‌اند.

انتهای پیام  ‌

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام جشنواره تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۱۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران

رئیس اجرایی هفتمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی از برگزاری هفتمین جشنواره ملی فرهنگی هنری اشکواره حسینی و شروع به کار دبیرخانه این جشنواره در مازندران به میزبانی آمل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین جوادی، صبح امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اولین جلسه جشنواره ملی اشکواره حسینی با مدیران اجرایی و دبیران با محوریت شروع به کار هفتمین دوره اشکواره فرهنگی هنری حسینی برگزار شد، اظهار کرد: هم‌اکنون دبیرخانه این رویداد ملی فرهنگی هنری در آمل فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی افزود: هفتمین دوره این اشکواره در شش بخش رسانه، تئاتر خیابانی، عکس، شعر، و داستان کوتاه و بخش کودک و نوجوان برگزارمی شود.

رئیس اجرایی هفتمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی ادامه داد: بخش نوجوان آن در چهار بخش سرود گروهی، قصه‌گویی و نقالی، شعرخوانی و خاطره‌گویی و روایت‌گری خواهد بود.

وی با بیان اینکه در سال‌جاری برای اولین محوریت اشکواره علاوه بر نهضت عاشورا، شهدای راه قدس به آن اضافه شد، گفت: با تأکیدات رهبری در خصوص حماسه بزرگ قدس، تصمیم گرفتیم محوریت این اشکواره را در کنار قیام امام حسین (ع)، شهدای راه قدس نیز باشد تا از زبان هنر به این جریان پرداخته شود.

دبیر اجرایی هفتمین دوره اشکواره حسینی با ابراز رضایت از استقبال زیاد علاقمندان به این اشکواره در سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این شش دوره اتفاقات خوبی افتاد و شاهد پربار شدن این اشکواره بودیم و این باعث می‌شود تلاش‌مان را بیش از پیش برای بهتر شدن انجام دهیم‌.

کد خبر 750809

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • جشنواره کن در کما
  • برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • هنر نمایی دانش آموزان در نمایشگاه آثار دستی و تجسمی
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان