Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر انجمن تامین‌کنندگان فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی گفت: همایش طلای سبز با تمام دستاورد‌های روز دنیا همگام است.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، جعفر میرفخرایی، دبیر انجمن تامین‌کنندگان فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی با بیان اینکه همایش طلای سبز با تمام دستاورد‌های روز دنیا همگام است عنوان داشت:از اولین دوره برگزاری، همایش طلای سبز بنا را بر معرفی دارو‌های گیاهی گذاشت تا به هفتمین دوره از آن رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگاه‌هایی که تشکیل می‌شود نقطه عطفی است برای علاقمندان این رشته که دانش خود را به عمل تبدیل کرده و کارآفرینی کنند. کارآفرینی در این حوزه با توجه به شرایط بد اقتصادی حاکم بر جامعه، هدفی بسیار مقدس است. ما سعی می‌کنیم که از بهترین متخصصین آشنا با مسائل روز جهان دعوت کنیم تا اطلاعات جامع و کاملی را به داروسازان کشور بدهند. این خدمتی است که معتقدیم خداوند نیز به آن توجه دارد و به کار ما برکت می‌دهد.


جعفر میرفخرایی با عنوان اینکه تولید دارو‌های شیمیایی یک صنعت به حساب می‌آید، افزود: تولید فرآورده‌های طبیعی نیز یک صنعت مهم به شمار می‌آید و برگزاری همزمان این رویداد (ایران فارما و همایش طلای سبز هفتم) بسیار موثر خواهند بود.


وی اهداف این دو رویداد را در نهایت برای استفاده بیماران دانست و گفت: زحمات بسیاری در این زمینه کشیده شده است. در روز‌های ابتدایی تاسیس انجمن تامین‌کنندگان فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی، که بعد‌ها طلای سبز نیز به آن پیوست، شاهد بودیم که اطبا در مطب را باز می‌کردند و به ویزیتور‌های ما می‌گفتند این آشغال‌ها را دور بریزید. الان دستاورد‌های ما هم‌تراز دستاورد‌های کشور‌های پیشرفته است. هنگامی که این اعتبار به مردم داده و فرهنگ‌سازی لازم انجام شود وظیفه انسانی خود را انجام داده‌ایم.


میرفخرایی درباره حضور شرکت‌های خارجی و ویزیتور‌های خارجی در نمایشگاه ایران‌ فارما افزود: قطعا این موضوع در شناسایی و معرفی دارو‌های گیاهی کشور به سایر کشور‌ها بسیار موثر خواهد بود. همانطور که می‌دانید در کشور آلمان ۴۰ درصد داروی گیاهی استفاده می‌شود. در آمریکا و کشور‌های دیگر نیز همین‌طور. ما هر روز در این صنعت شاهد تحولی جدید هستیم. روزگاری بود که می‌گفتند دارو‌های گیاهی آشغال است و قابل استفاده نیست. اما امروز با فرهنگ‌سازی صورت گرفته، در جایگاه خوبی قرار داریم. وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در تولیدات ما سختگیری و شرکت‌ها را مجبور به تولید دارو‌هایی با استاندارد‌های قابل قبول می‌کنند. دارو‌های گیاهی ما در حال حاضر از کیفیت بالایی برخوردار است و با سربلندی می‌توان آن‌ها را به کشور‌های خارجی معرفی کرد.


دبیر انجمن تامین‌کنندگان فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی درباره ممنوعیت ورود فرآورده‌های گیاهی به داخل کشور و تاثیر این موضوع اظهار داشت: این موضوع را خوشبختانه یا متاسفانه بنده به‌عنوان دبیر انجمن تولیدکنندگان فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی به سازمان غذا و دارو نوشتم. چرا که لازم می‌دانستم برای حمایت از تولیدکنندگان دارو‌های گیاهی، دارو‌هایی که در داخل تولید می‌شود اجازه ورود نداشته باشد.


میرفخرایی با اعلام این مطلب که در حال حاضر ۱۹۰ تولیدکننده دارو‌های گیاهی در کشور داریم، گفت: چنانچه عملکرد ما در حوزه داروو فرآودره‌های گیاهی درست نبود، با این اقبال عمومی مواجه نبودیم.


وی اظهار داشت: دنیا به سوی داروی گیاهی پیش می‌رود. ۸۰ تا ۹۰ درصد مردم دنیا از دارو‌های گیاهی استفاده می‌کنند. به این سبب آینده بسیار درخشانی پیش روی این صنعت است.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گیاهان دارویی دارو های گیاهی دارو های شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۳۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات ایرانی: فراموش نکنیم جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد

یک دیپلمات ارشد ایرانی گفت: نباید اجازه داد جریان صهیونیستی مسلط بر رسانه‌های بین المللی بتواند همگام با پلیس و امنیتی‌ها جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین را سرکوب کند.

به گزارش ایسنا، «سید رسول موسوی» مدیر کل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین و غزه در آمریکا و فرانسه و دیگر کشورهای غربی را باید جدی گرفت. فراموش نکنیم که جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد. نباید اجازه داد جریان صهیونیستی مسلط بر رسانه های بین المللی بتواند همگام با پلیس و امنیتی ها این جنبش را سرکوب کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیپلمات ایرانی: فراموش نکنیم جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب
  • رژلب‌ها حاوی فلزات سنگین و مواد سمی هستند
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی