Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@01:48:39 GMT

آینده درخشان صنعت گیاهان دارویی

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۳۱۲۴

آینده درخشان صنعت گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر میرفخرایی با بیان اینکه همایش طلای سبز با تمام دستاوردهای روز دنیا همگام است عنوان داشت:از اولین دوره برگزاری، همایش طلای سبز بنا را بر معرفی داروهای گیاهی گذاشت تا به هفتمین دوره از آن رسید. کارگاه‌هایی که تشکیل می‌شود نقطه عطفی است برای علاقمندان این رشته که دانش خود را به عمل تبدیل کرده و کارآفرینی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارآفرینی در این حوزه با توجه به شرایط بد اقتصادی حاکم بر جامعه، هدفی بسیار مقدس است. ما سعی می‌کنیم که از بهترین متخصصین آشنا با مسائل روز جهان دعوت کنیم تا اطلاعات جامع و کاملی را به داروسازان کشور بدهند. این خدمتی است که معتقدیم خداوند نیز به آن توجه دارد و به کار ما برکت می‌دهد.

جعفر میرفخرایی با عنوان اینکه تولید داروهای شیمیایی یک صنعت به حساب می‌آید، افزود: تولید  فرآورده‌های طبیعی نیز یک صنعت مهم به شمار می آید و برگزاری همزمان این رویداد ( ایران فارما و همایش طلای سبز هفتم) بسیار موثر خواهند بود.

وی  اهداف این دو رویداد را در نهایت برای استفاده بیماران دانست و گفت: زحمات بسیاری در این زمینه کشیده شده است. در روزهای ابتدایی تاسیس انجمن تامین‌کنندگان فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی ، که بعدها طلای سبز نیز به آن پیوست، شاهد بودیم که اطبا در مطب را باز می‌کردند و به ویزیتورهای ما می‌گفتند این آشغال‌ها را دور بریزید. الان دستاوردهای ما هم‌تراز دستاوردهای کشورهای پیشرفته است. هنگامی که این اعتبار به مردم داده و فرهنگ‌سازی لازم انجام شود وظیفه انسانی خود را انجام داده‌ایم.

میر فخرایی درباره حضور شرکت‌های خارجی و ویزیتورهای خارجی در نمایشگاه ایران‌فارما افزود: قطعا این موضوع در شناسایی و معرفی داروهای گیاهی کشور به سایر کشورها بسیار موثر خواهد بود. همانطور که می‌دانید در کشور آلمان 40 درصد داروی گیاهی استفاده می‌شود. در آمریکا و کشورهای دیگر نیز همین‌طور. ما هر روز در این صنعت شاهد تحولی جدید هستیم. روزگاری بود که می‌گفتند داروهای گیاهی آشغال است و قابل استفاده نیست. اما امروز با فرهنگ‌سازی صورت گرفته، در جایگاه خوبی قرار داریم. وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در تولیدات ما سختگیری و شرکت‌ها را مجبور به تولید داروهایی با استانداردهای قابل قبول می‌کنند. داروهای گیاهی ما در حال حاضر از کیفیت بالایی برخوردار است و با سربلندی می‌توان آن‌ها را به کشورهای خارجی معرفی کرد.

دبیر انجمن تامین‌کنندگان فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی درباره  ممنوعیت  ورود فرآورده‌های گیاهی به داخل کشور و تاثیر این موضوع اظهار داشت: این موضوع را خوشبختانه یا متاسفانه بنده به‌عنوان دبیر انجمن تولیدکنندگان فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی به سازمان غذا و دارو نوشتم. چرا که لازم می دانستم برای حمایت از تولیدکنندگان داروهای گیاهی، داروهایی که در داخل تولید می‌شود اجازه ورود نداشته باشد.

میرفخرایی با اعلام این مطلب که در حال حاضر 190 تولیدکننده داروهای گیاهی در کشور داریم، گفت: چنانچه عملکرد ما در حوزه داروو فرآودره های گیاهی درست نبود، با این اقبال عمومی مواجه نبودیم.

او اظهار داشت: دنیا به سوی داروی گیاهی پیش می‌رود. 80 تا 90 درصد مردم دنیا از داروهای گیاهی استفاده می‌کنند. به این سبب آینده بسیار درخشانی پیش روی این صنعت است.

کد خبر 4406838 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: هفته سلامت وزارت بهداشت وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو داروسازی سازمان نظام پزشکی دارو هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تجهیزات پزشکی سرطان بیماری های قلبی و عروقی آلزایمر دیابت زوال عقل کنگره قلب و عروق ایرج حریرچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ

 علیرضا عسگریان؛ معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد.

عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و ... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر دارو‌هایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است. همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم.

عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آنها هستند و شرکت‌های بزرگی هستند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور درحال تحلیل است. کشور‌های اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را درحال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

معاون رفاه وزیر رفاه تاکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تاثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آنها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر رفاه تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

بیشتر بخوانید
وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد:، چون این طرح منابع بسیاری این می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا ایا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده است و ۱۴۰ میلیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • آخرین خبرها از دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند