Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر لطفی حقیقت دکترای  روانشناسی در گفت‌‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در خصوص عوامل به وجود آورنده خشم و عصبانیت اظهار کرد: خشم هیجان ناشی از پرخاشگری نا هوشیاری انسان‌ها است و بر اثر رفتاری که بر انسان از طفولیت تا سن 7 سالگی وارد می‌آید، حاصل می‌شود.

دلایل ایجاد خشم در افراد

وی ادامه داد: هر اتفاقی که تا سن 7 سالگی در افراد رخ می‌دهد، منجر به ایجاد ذهنیت ناهوشیار می‌شود که فرد از آن اطلاعی ندارد و همین مسئله باعث ایجاد خشم و عصبانیت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روانشناس اضافه کرد: در بسیاری از دیدگاه‌ها و مکتب اسلام در خصوص خشم و ارتباط آن باکیفیت بارداری صحبت شده است، خشم می‌تواند از طریق مادر به جنین  منتقل شود و در نهایت باعث بروز خشم در کودک شود.

لطفی حقیقت اظهار کرد: محیطی که افراد در آن زندگی می‌کنند شرایط خاصی را ایجاد کرده است که فرد خشم را یاد می‌گیرد و می‌پندارد باید حق را به زور از دیگران گرفت؛ وقتی فرد در منطقه‌ای با انسان‌های عصبی و خشن زندگی کند در آینده آن فرد پتانسل تبدیل شدنبه یک فرد خشمگین یا عصبانی را خواهد داشت.

انتقال خشم از طریق اعضای خانواده به انسان

این روانشناس ادامه داد: بر اساس مطالعات، عصبانیت  از طریق فرهنگ، محیط و همچنین  از اعضای خانواده به انسان منتقل می‌شود.

لطفی حقیقت اظهار کرد: خشم می‌تواند یک مقوله نهادینه در جامعه باشد، مردم به دلیل نداشتن آرامش حوصله ایستادن در صف و نوبت را ندارند و یا وقتی که احساس پایمال شدن حق در آنها به وجود می‌آید، موجب خشم و عصبانیت در افراد می‌شود.

وی گفت: به همان میزانی که آمار  افسردگی در جامعه سیر صعودی داشته، خشم و عصبانیت نیز افزایش یافته است، افراد در مراحل اولیه افسردگی دچار عصبانیت می‌شوند و حتی فرزندان خود را کتک می‌زنند.

این روانشناس یادآوری کرد: آلودگی هوا و آلودگی صوتی از فاکتورهای تاثیر گذار در بروز خشم است، همچنین هنگامی که افراد احساس می‌کنند با وجود تلاش فراوان به جایی نمی‌رسند حس عصبانیت و خشم در آنها افزایش پیدا می‌‌کند همچنین ترافیک و مسائل مالی می‌تواند باعث ایجاد خشم شود.

راهکار پیشگیری از بروز خشم

لطفی حقیقت افزود: برای جلوگیری از خشم باید ساختار اجتماعی و مدیریت فرهنگی را اصلاح کنیم، مدیریت شهری باید بستری را فراهم کند تا مردم احساس آرامش بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: آموزش‌های فردی و اجتماعی و انجام مشاوره‌های گروهی افراد می‌تواند به همراه استفاده از تکنیک‌های حضور آگاهانه در کاهش خشم و عصبانیت موثر باشد.

این روانشناس اشاره کرد:  عصبانیت و خشم به دلیل ضعف ایجاد می‌شود و مردم جامعه به اشتباه آن را نماد قدرت در جامعه می‌بینند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۵۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار تیمور حسینی اظهار داشت: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرایم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرایم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

کد خبر 6092109

دیگر خبرها

  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • جنگیدن با دشمن در خاک خودش،‌ مهم ترین نشانه قدرت
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا