Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@09:38:50 GMT

آسیب‌های کلیوی در پی استفاده از مواد شوینده خانگی

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۸۶۰۴

آسیب‌های کلیوی در پی استفاده از مواد شوینده خانگی

نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد، مواد شیمیایی خانگی که به شکل گسترده‌ای مورد مصرف قرار می‌گیرند به سلامت کلیه‌ها آسیب می‌رسانند.

خبرگزاری فارس: نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد، مواد شیمیایی خانگی که به شکل گسترده‌ای مورد مصرف قرار می‌گیرند به سلامت کلیه‌ها آسیب می‌رسانند.

به گزارش هلث‌دی، نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد، مواد شیمیایی خانگی که به شکل گسترده‌ای مورد مصرف قرار می‌گیرند به سلامت کلیه‌ها آسیب می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس نتایج به دست آمده از مطالعات متعدد، این مواد شیمیایی تولید شده موسوم به PFAS (مواد پر- و پلی فلوروآلکیل) قابل تجزیه زیستی نیستند.

به گفته کارشناسان بهداشتی، افراد از طریق خاک، مواد خوراکی، آب و هوای آلوده در معرض آن‌ها قرار می‌گیرند.

محققان این پژوهش از دانشگاه کارولینای شمالی می‌گویند: «بد‌ترین شکل استفاده از مواد شوینده و پاک کننده آن است که آن‌ها را با آب گرم مخلوط کنند یا از آن‌ها در محیط‌های بسته‌ای که بخار آب وجود دارد، استفاده شود».

جان استانیفر محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: کلیه‌ها اعضای بسیار حساسی هستند، به خصوص زمانی‌که مواد سمی زیست محیطی وارد جریان خون می‌شوند.

محققان باور دارند، بیماری‌های تنفسی و مشکلات بلع غذا، درد‌های شدید گلو، بینی و چشم از عوارض تماس با این گونه مواد شیمیایی است و این مواد باعث کاهش بینایی می‌شوند.

سوزش مری، تهوع، استفراغ همراه با خون و درد‌های شکمی از عوارضی هستند که هنگام تماس با مواد شوینده و پاک کننده‌ها در دستگاه گوارش بروز می‌کنند.

کاهش ناگهانی فشار خون از دیگر عوارض تماس مستقیم و زیاد با مواد شیمیایی است؛ تماس زیاد با مواد شیمیایی مشکلات پوستی، تحریک و سوزش پوست را به وجود می‌آورند.

منبع: فردا

کلیدواژه: مواد شوینده خانگی آسیب کلیوی سلامت کلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۸۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • ۷ خاصیت بی‌نظیر آب سیب زمینی برای سلامتی
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!