Web Analytics Made Easy - Statcounter

توکلی گفت: ظرفیت تخت‌های اورژانس برای تاسوعا و عاشورای حسینی افزایش پیدا کرده است.

نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مبنی بر تدابیر مراکز اورژانس بیمارستان‌ها در دهه اول محرم الحرام، بیان کرد: طبق دستور العمل ابلاغ شده، باید در ایام مناسبتی تدابیر لازم و بیشتری برای پذیرش مراجعین اورژانسی انجام گیرد تا در زمان نیاز مشکلی از نظر رسیدگی فوری به مصدوم و یا بیمار پیش نیاید به همین علت امسال در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین به ویژه برای تاسوعا  و عاشورای حسینی 10 الی 15 درصد ظرفیت آزاد تخت‌های اورژانسی در همه مراکز درمانی این دانشگاه افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی با اشاره به فعالیت 65 مرکز درمانی و بیمارستان تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران، ادامه داد: این بیمارستان‌ها در مناطق 5 گانه تهران تراکم دارند که از این تعداد 17 بیمارستان کاملا دولتی است و مجموعا 3 هزار تخت بستری در مراکز دولتی و نزدیک به 7 هزار تخت در مراکز خصوصی زیر نظر این دانشگاه هستند که از این تعداد بالغ بر هزار تخت به اورژانس اختصاص دارد که در ایام سوگواری امام حسین ( ع ) 15 درصد ظرفیت این تخت‌ها برای پذیرش عزاداران که به هر علتی دچار مصدومیت و یا عارضه‌ای شده‌اند خالی می‌شود.

ابلاغ شرح وظایف ویژه  مراکز درمانی در تاسوعا و عاشورای حسینی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: 48 ساعت مانده به تاسوعا و عاشورای حسینی، اعلام آمادگی همه مراکز درمانی برای این روزهای خاص به شکل نامه ابلاغ می‌شود که طبق آن تمام مراکز به ویژه بیمارستان‌های شهر ری در آماده باش کامل قرار گیرند زیرا در حال حاضر حوادث غیرعمدی ناشی از تراکم و ترافیک بالای جمعیتی مهم‌ترین علت مراجعه به مراکز اورژانس در این روزهای خاص است.

آسیب‌های ناشی از قمه‌زنی

وی همچنین با اشاره به اینکه میزان تلفات قمه زنی به ویژه در دو سال اخیر نسبت به سال‌های گذشته به طرز چشم گیری کاهش یافته است، یادآوری کرد: افراد باید نگرششان را تغییر دهند، هرچند قمه زنی علی رغم خون ریزی بالا در بیشتر موارد منجر به عفونت نمی‌شود اما تروماها ناشی از آن با ترکیدگی پوست سر بعد از مدتی منجر به بد شکلی‌های غیر قابل جبران پوستی می‌شود؛ البته مواردی هم وجود دارد که در آن به علت سنگینی ضربه قمه فرد دچار شکستگی جمجمه و پارگی عروق داخل جمجمه می‌شود که در این موارد باید مصدوم فورا به بیمارستان منتقل شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۲۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت

هفته کاری که به اتمام رسید، شاخص کل بورس ۱‌.۷۲ درصد کاهش یافت و در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی قرار گرفت و شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۱.۶۸ درصدی در پله ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۱.۶۱ درصدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در این هفته کاری، شاخص صنعت حمل و نقل با افزایش ۴.۴ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت انتشار و چاپ در جایگاه دوم قرار گرفت. صنعت استخراج نفت به جز کشف هم با افت ۱۰.۷۷ درصدی بیشترین کاهش را تجربه کرد.

او اظهار کرد: مجموع ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها در این هفته کاری ۱۵ هزار و ۶۸ میلیارد تومان بود. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به این شکل بود که شنبه ۳ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان، یکشنبه ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، دوشنبه ۳ هزار و ۵۳ میلیارد تومان، سه شنبه ۲ هزار و ۸۶۸ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲ هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان ارزش معاملات بر روی تابلو ثبت شد.

خروج هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام 

او گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش آن‌ها ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است. همچنین در این هفته هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی افراد حقیقی از بازار سهام خارج شد. 

فراهم شدن مجالی برای رشد سهام بازار محور در کوتاه مدت 

در ادامه هم رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • افزایش آمار بازداشت معترضان در دانشگاه‌های آمریکا
  • ضرورت افزایش مراکز معاینه فنی خودرو در شهرستان‌ها
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت