Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک جهادی حاضر در طرح "رزمایش خدمت" گفت: شش سال پیش به منطقه‌ محرومی در سمت الموت رفته بودیم که از کوه پرت شدم و از ناحیه دو پا فلج شدم؛ دعای خیر مردم در این حادثه بی‌تاثیر نبود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ سید حسین حسینی، پزشک عمومی است که متولد قزوین و ۵۰ سال سن دارد، این پزشک جهادی از زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل شد برای خدمت در قالب ویزیت‌های رایگان به مناطق محروم سفر می‌کرد و که از سال ۷۷ در اردوهای جهادی حضور داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر حسینی با اینکه قطع نخاع است و با ویلچر حرکت می‌کند، اما دست از خدمت رسانی به مردم مناطق محروم برنداشته و هم اکنون به همراه همسر خود که وی هم از پزشکان جهادی و متخصص زنان و زایمان است در "رزمایش خدمت" که از 9 شهریورماه آغاز شده و تا پایان شهریورماه ادامه دارد، درحال ارائه خدمات به مناطق محروم استان قزوین هستند.

این پزشک جهادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛هدفش از شرکت در "رزمایش خدمت" را کمک به مردم کم توان و محروم عنوان می‌کند و می‌گوید: از همان ابتدا به حضور در تیم ویزیت رایگان بسیج جامعه پزشکان قزوین علاقه‌مند بودم؛ چراکه این عمل یک انگیزه عالی در زندگی‌ام ایجاد می‌کرد و معتقد بودم که فقط برای خودم درس پزشکی را نخوانده‌ام و باید با علم خود به مردم محروم خدمت کنم. 
وی می‌افزاید: از سال ۷۷ تاکنون در اردوهای خدمتی و اینگونه رزمایش‌ها شرکت می‌کنم؛ در گذشته بیشتر به مناطق روستایی می‌رفتم، اما متاسفانه چندسالی است که از ناحیه پا فلج شده ام و فقط می‌توانم در حاشیه شهرها حضور پیدا کنم.

این پزشک جهادی اذعان می‌کند: ما معمولا به صورت هفته ای یا ماهانه به مناطق محروم اعزام می‌شویم، در قالب "رزمایش خدمت" در ۲۰ شهریورماه در امامزاده حسین و ۲۱ شهریور مسجد موسی بن جعفر(ع) برای ارائه خدمات پزشکی رایگان حضور داشتیم.

وی ادامه می‌دهد: به عنوان پزشک عمومی، ویزیت و ارائه داروی رایگان به بیماران حاشیه شهرها را انجام می‌دهیم که ویزیت در تمام مناطق رایگان بود؛ اما دارو فقط در مناطقی که خیلی محروم هستند به صورت رایگان به مردم ارائه می‌شد. 

حسینی عنوان می‌کند: گاهی افراد ساکن در حواشی شهر قزوین از لحاظ فرهنگی، پزشکی و اقتصادی بسیار محروم‌تر از روستاهای اطراف هستند؛ که شهروندان این مناطق توقع بسیار پایینی دارند و با کمترین خدمت خوشحال می‌شوند؛ منطقه هادی آباد قزوین جزو محروم ترین مناطق در استان است. 

وی درباره آثار و برکات حضور در اردوهای جهادی می‌گوید: شش سال پیش به منطقه‌ محرومی در سمت الموت رفته بودیم که از کوه پرت شدم و از ناحیه دو پا فلج شدم؛ دعای خیر مردم در این حادثه بی‌تاثیر نبود چراکه ممکن بود به‌جای آسیب از ناحیه پا، دچار مرگ می‌شدم؛ کسی که به مردم خدمت می‌کند برکت‌های زیادی را در زندگی فردی، خانوادگی و مادی خود می‌بیند.
این پزشک عمومی در پاسخ به سوال که با شرایط ویژه خود چگونه هنوز به مردم خدمت می‌کند، می‌افزاید: به هر حال ما وظیفه ای در قبال مردم داریم و باید تا حد توان به آنها کمک کنیم و به نظرم اگر کسی کمی مهر و مروت داشته باشد قطعا در این مسیر قرار می‌گیرد و به مردم محروم کمک می‌کند، من هم فقط به وظیفه خود عمل می‌کنم. 

حسینی اذعان می‌کند: به نظرم همان دعای خیر مردم برای دنیا و آخرت یک فرد کافی است و اگر این خدمت‌ها از روی اخلاص باشد قطعا خدا می‌بیند و بی پاداش نخواهد گذاشت. 

وی بیان می‌کند: ما گاهی به برخی از روستاهای محروم می‌رویم که شرایط نامناسبی دارند، وقتی ما به این مناطق سفر می‌کینم استقبال از سوی مردم خیلی زیاد است و با یک کار کوچک ما ممکن است بزرگترین مشکل آنها حل شود. 

این پزشک جهادی می‌گوید: ساکنان مناطق محروم باید حداقل ماهی یکبار توسط پزشک عمومی، دندانپزشک و پزشک زنان معاینه شوند که در صورت وجود بیماری به متخصص ارجاع داده شوند، البته همایش "رزمایش خدمت" تمام توان خود را برای این هدف به کار گرفته است. 

حسینی یادآور شد: همسرم پزشک ماما است و از زمانی که ازدواج کردیم باهم برای خدمت به مردم می‌رویم و می‌توانم به جرأت بگویم که او از من بسیار جلوتر است و این فعالیت‌ها را به نوعی با عشق بیشتر و داوطلبانه‌تر انجام می‌دهد. 

وی ابراز می‌کند: همایش "رزمایش خدمت" بسیار طرح جامع و مناسبی است و اگر در این برنامه از پزشکان متخصص بیشتری استفاده شود، خدمت رسانی به مردم افزایش خواهد یافت.
این پزشک جهادی می‌گوید: انتظارم این است پزشکان، متخصصان، مهندسان بیشتری وارد عرصه خدمت به مردم در مناطق محروم شوند و از نزدیک زندگی آنها را ببینند، علاوه براینکه می‌توانند به آنها کمک کنند؛ بلکه در زندگی فردی خودشان‌ هم تاثیر گذار است.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۳۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند

رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم،‌ سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال 1403 است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است،. بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از 33 هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که 11 هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، 11 هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت 51 هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته 23 هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته 34 هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از 20 هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته 123 هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و 30 هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی، از نابودی 27 هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد 10 دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته 5 هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنی که کودکان بازمانده از تحصیل را نجات می‌دهد
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • عشقی فراتر از خدمت.../ماندن در منطقه محروم؛ به واسطه عشق به دانش‌آموزان
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر