Web Analytics Made Easy - Statcounter

برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و رئیس گروه اقدام ایران امروز -چهارشنبه- در سخنرانی در موسسه هادسون گفت که ایالات متحده آمریکا در حال تلاش برای مذاکره در مورد یک توافق با ایران است که موضوع موشک‌های بالستیک و برنامه هسته‌ای تهران را پوشش دهد. وی گفت که رهبران ایران با وجود سخنان رئیس‌جمهور دونالد ترامپ و وزیر امور خارجه مایک پومپئو می‌گویند که علاقمند به ملاقات و مذاکره با آمریکا نیستند البته با احترام به این واکنش باید بگویم که برنامه ما تغییری نمی‌کند و تحریم‌های آمریکا علیه ایرن در حال اجرا است البته اقدامات جدی‌تری هم در راه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : برایان هوک که در اندیشکده هادسن درباره برنامه موشکی ایران سخن می گفت، افزود: آیت الله خامنه‌ای و رییس‌جمهوری ایران اعلام کرده‌اند که تمایلی به مذاکره ندارند؛ ما هم به این موضع احترام می گذاریم و به سیاست خود ادامه می دهیم. 
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ وی ادامه داد: توان موشکی ایران یک تهدید علیه متحدان و شرکای ما، از جمله اسراییل است. 

این مقام وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: توافق هسته ای این بحث را از فعالیت هسته ای ایران جدا کرده بود و این خطر را از مردم ما و دنیا رفع نمی کرد. ما در دادگاه بین المللی لاهه قانونی تصویب کردیم که جلوی گسترش موشک های بالستیک در دنیا را بگیرد.
رئیس گروه اقدام ایران تصریح کرد: ما از ایران می خواهیم که همچون یک کشور عادی عمل کند. برای این کار باید به شرایط قبل از توافق برسد که در آن فعالیت هسته ای و برنامه موشک بالستیک در کنار هم دیده و محکوم شده بودند.
هوک مدعی شد: به نظر من کشورها از اینکه مساله ایران را فقط در برنامه هسته ای ببینیم ناراحت هستند. 
رئیس گروه اقدام ایران اضافه کرد: در شورای امنیت در مورد برنامه موشک بالستیک ایران قطعنامه‌ای بود که به خاطر توافق هسته‌ای رفع شد. 
**عهدنامه بین المللی 
رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه استراتژی ما و 12 خواسته پمپئو برای این هدف است که ایران رفتارش را تغییر دهد، گفت: ما به دنبال توافق بین دولتی نیستیم، بلکه به دنبال یک عهدنامه بین المللی هستیم. این مهم است. می خواهیم با ایران به یک عهدنامه برسیم که تحت تصمیم دولت ها نباشد. 
این مقام وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: ما باور داریم که ایران زمانی که فشار را احساس کند به مذاکره تمایل پیدا خواهد کرد. بسیاری می‌گویند که 12 خواسته پمپئو واقع بینانه نیست. من نمی فهمم که آنها که این را می گویند چگونه وضعیت کنونی را واقع بینانه می بینند؟ اینها همان خواسته هایی هستند که همه قبل از توافق هسته‌ای داشتند. 
هوک تاکید کرد: موشک های سیمرغ و خرمشهر که در سال گذشته آزمایش شد، موارد مشخص نقض توافق هسته‌ای است. 
وی حمایت نکردن از حوادث سال 88 را اشتباه دانست و گفت: اگر ایران رفتارش را تغییر دهد آینده درخشانی پیش رو دارد. من زمانی که هنوز از توافق هسته ای خارج نشده بودیم با آقای عراقچی معاون وزیر خارجه ایران در حاشیه اجلاس در وین ملاقات کردم و به او از نگرانی‌هایمان در مورد آمریکایی‌های زندانی در ایران گفتم. 
منبع: خبرگزاری ایرنا کد خبر: ۵۴۶۴۴۱ تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۰

منبع: آفتاب

کلیدواژه: برایان هوک گروه اقدام ایران وزارت خارجه آمریکا برجام توافق هسته ای برنامه موشکی ایران تحریم های آمریکا علیه ایران مذاکره ایران و آمریکا دونالد ترامپ حسن روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۵۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم

دبیر کل ناتو در جریان حضوری مشترک با ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس در لهستان اعلام کرد که این ائتلاف نظامی هیچ برنامه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در دیگر کشورهای عضو ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، به گفته ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، این ائتلاف نظامی هیچ برنامه ای برای استقرار تسلیحات هسته ای در دیگر کشورهای عضو ندارد.

استولتنبرگ در جریان حضور مشترک با ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا در مقابل سربازان انگلیسی مستقر در لهستان، گفت: هیچ برنامه ای برای گسترش ترتیبات فعلی اشتراک هسته ای وجود ندارد.

روز دوشنبه، آندری دودا، رئیس جمهور لهستان، بار دیگر تاکید کرد که کشورش برای استقرار تسلیحات هسته ای آمریکا آماده است. هم دودا و هم مشاور امنیتی او قبلاً چنین ملاحظاتی را بیان کرده بودند. در لهستان، رئیس جمهور فرمانده کل ارتش است.

"آندری دودا"، رئیس جمهور لهستان در مصاحبه با روزنامه "فکت" که روز دوشنبه منتشر شد، گفت: "اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته ای در خاک ما به عنوان بخشی از اشتراک هسته ای به منظور تقویت جناح شرقی ناتو بگیرند، ما آماده این کار هستیم.

لهستان به عنوان عضو ناتو یکی از مهم ترین حامیان اوکراین است و هم مرز با کالینینگراد روسیه و هم متحد روسیه بلاروس است.

دودا در بخش دیگری از سخنانش گفت، موضوع استقرار احتمالی سلاح هسته‌ای در لهستان مدتی است بین لهستان و ایالات متحده مورد بحث قرار گرفته است. وی افزود: "من قبلاً چندین بار به این موضوع پرداخته ام."

جاروسلاو کاچینسکی، معاون سابق نخست‌وزیر لهستان هم پیش از این در مدت کوتاهی پس از آغاز جنگ اوکراین، درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در کشورش اظهار نظر مثبتی کرده بود. وی در این باره گفته بود: اگر آمریکایی‌ها از ما بخواهند که سلاح‌های هسته‌ای آمریکا را در لهستان ذخیره کنیم، ما برای آن آماده خواهیم بود. این امر بازدارندگی علیه مسکو را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

دبیرکل سابق ناتو: اقدام علیه ایران به نفع اسرائیل نخواهد بود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • نمایش جدید آمریکا درباره غزه: تعیین نماینده ویژه!
  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • آمریکا فرستاده ویژه جدید برای غزه منصوب می‌کند
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم