Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان - ایرنا - مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری گلستان سرعت باد عصر چهارشنبه را حدود 90 کیلومتر بر ساعت اعلام کرد و گفت: این تند باد باعث شکستن 20 اصله درخت در حاشیه جاده های استان شد و بارش های شدید شامگاه گذشته آبگرفتگی برخی منازل در روستاهای شهرستان آق قلا را در پی داشت.

مجتبی جمالی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: افتادن این درختان آسیبی به خودروهای عبوری در جاده ها وارد نکرد، هرچند در رفت و آمد ماشین ها اختلال ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که نیروهای مدیریت بحران و ستاد حوادث استان براساس اخطاریه اداره کل هواشناسی در آماده باش کامل بودند، افزود: با حضور نیروهای راهداری، تنه این درختان از سطح جاده ها جمع آوری و تردد به حالت اولیه برگشت.
به گفته وی، در محور توسکستان شهرستان گرگان نیز براثر بارش شدید، شاهد ریزش سنگ و مسدود شدن این جاده به مدت کوتاهی بودیم که نیروهای اداره کل حمل و نقل جاده ای استان نسبت به بازگشایی آن اقدام کردند.
جمالی یادآور شد: با وجود ادامه بارش ها در برخی مناطق گلستان هم اکنون تمامی جاده های استان باز و تردد در آنها به صورت عادی جریان دارد.
وی افزود: با توجه به شرایط نامساعد جوی در استان از رانندگان تقاضا می شود از رفت و آمدهای غیرضرور بویژه در مسیرهای کوهستانی خود داری کنند.
مدیر کل دفتر مدیریت بحران گلستان با بیان اینکه خسارت مالی این تندباد هنوز برآورد نشده است، گفت: براساس اعلام دستگاه های امدادی هلال احمر، اورژانس و مراکز درمانی استان این حادثه باعث مصدومیت 2 نفر از هم استانی ها در روستای 'اوچ تپه' از توابع آق قلا شده که مصدومین به بیمارستان آل جلیل این شهرستان منتقل شدند.
وی تصریح کرد: همچنین بارش های رگباری عصر چهارشنبه باعث افتادن برخی تیرها و ترانس ها و خاموشی برق در برخی شهرهای استان از جمله گرگان، علی آباد کتول و جلین شد که با حضور به موقع نیروهای شرکت توزیع برق گلستان، در کمترین زمان این مشکل رفع شد.
به گفته وی، همچنین بارش های شدید در 53 روستای شهرستان آق قلا واقع در شمال استان باعث آبگرفتگی برخی منازل و کنده شدن و آسیب دیدن سقف چند خانه شد.
وی اضافه کرد: با حضور به موقع نیروهای امدادی هلال احمر و با استفاده از دستگاه های کف کش، آب های منازل تخلیه و نیروهای شهرداری و دهیاری ها آبگرفتگی معابر را برطرف کردند.
جمالی اضافه کرد: به تعدادی از خانوارهای روستایی که سقف منازل آنها آسیب دیده بود نیز چادرهای امدادی و پلاستیک برای پوشش موقت سقف منازل داده شد.
وی اظهار داشت: همچنین با توجه به تاسوعا و عاشورای حسینی، تندباد و بارش های شدید باعث اختلال در برگزاری برخی آیین های ماه محرم شد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری گلستان از ادامه فعالیت سامانه بارشی در استان نیز خبر داد و از مسافران و مردم خواست که با توجه به پیش بینی آبگرفتگی معابر و احتمال بروز سیلاب، از حضور در حاشیه رودخانه ها خود داری کنند.
3014/1648

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت بحران تندباد گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۸۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت

مردم مناطق مختلف آذربایجان شرقی برای چهارمین روز متوالی شاهد بارش رحمت الهی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، بارش باران در روزهای اخیر موجب خوشحالی شهروندان به خصوص کشاورزان و باغداران این استان شده است.

اداره کل هواشناسی استان با صدور هشدار نارنجی اعلام کرد: از عصر امروز دوشنبه، تشدید سامانه بارشی، موجب رگبار باران و رعد برق در همه نواحی آذربایجان شرقی و در نواحی مستعد، بارش تگرگ و وزش باد گاهی شدید خواهد شد که احتمال رخداد تندبادهای لحظه‌ای و خیزش گرد و خاک دور از انتظار نیست.

این سامانه تا بعد از ظهر سه‌شنبه ادامه خواهد داشت و آب‌گرفتگی معابر عمومی، جاری شدن روان آب، طغیان رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها، صاعقه، تگرگ، در ارتفاعات و مناطق کوهستانی، لغزندگی جاده‌ها، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، مه گرفتگی و احتمال خسارت در اثر وزش باد وجود دارد.

اداره کل هواشناسی تاکید کرد: اتراق نکردن در حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صعود نکردن به ارتفاعات، احتیاط در ترددهای جاده‌ای و جاده‌های کوهستانی، لغو سفرهای غیرضروری و فعالیت‌های کوهنوردی، محکم کردن سازه‌های سبک، پارک نکردن خودروها در کنار درختان فرسوده، توجه به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی استان، خودداری از چرای دام و تردد نکردن عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت به ویژه چادرهای مسافرتی، لایروبی کانال‌ها و آبروها و انتقال نهاده‌های کشاورزی به مکان‌های مسقف باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

کد خبر 751019

دیگر خبرها

  • بارش باران در تمام محورهای لرستان
  • بارش باران در جاده‌های ۱۱ استان
  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور/ بارش باران در جاده‌های ۱۱ استان
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت
  • تگرگ موجب شکستن شیشه خودرو‌ها و منازل دُرح سربیشه شد
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • ۴ شهرستان خراسان رضوی دچار سیلاب و آبگرفتگی شد
  • بارش‌های بهاری جاده‌های خراسان رضوی را فرا گرفت
  • بارشهای بهاری جاده های خراسان رضوی را فرا گرفت
  • آماده‌باش نیروهای راهداری البرز در پی بارش شدید باران