Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-06@14:25:10 GMT

از کابوس گناه تا نگاهی که آرامش می بخشد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۰۰۰۲۲

از کابوس گناه تا نگاهی که آرامش می بخشد

رکنا: ط. ساقی/ مردی جوان در یک درگیری ناخواسته،عنان از کف داده ،نمی تواند اعصابش را کنترل کند. او با خشم و عصبانیت دست به چاقو می برد و دستش به خون آلوده می شود.متهم به قتل که پا به فرار گذاشته ومدتی زندگی مخفیانه ای را آغاز می کنددیگر روی آرامش را به خود نمی بیند. او زمانی که دستگیر می شود نفس راحتی می کشد که حداقل از کابوس فرار رهایی یافته و باید منتظر عقوبت گناهش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا باید آستانه صبرو تحمل مرد چوان این قدر پایین باشد و در مواجهه با موقعیتی که هیجان های منفی اش را به خروش آ ورده مرتکب قتل شود؟.پیدا کردن چرایی خشم و عصبانیت ،پایین بودن آستانه صبر و تحمل و علت ناتوانی در کنترل خود در بروز قتل ،خود حکایتی است که ریشه در ضعف شیوه های تربیتی خانواده ، بی هدفی و تشویش و اضطراب و فقر آرامش درونی او دارد.

مرد جوان دیگری که در آرزوی فرار به خارج و ساختن زندگی رویایی خود ،آرزوهایش را در دفتر یادداشت خود می نویسد و مرتکب کلاهبرداری می شود نیز پس از آن که تیرش به سنگ می خورد مجبور به فرار می شود. هنگامی که پلیس او را دستگیر کرد به گذشته خود می اندیشد و دنبال مقصر می گردد و داستان سر هم می کند که اگر چنین و چنان نبود وصعیتش به این حال و روز نمی افتاد.

اما واقعیت این است که از این شاخه به آ ن شاخه پریدن، آرزوهای دور و دراز ،بلند پروازی و تجملات و  پا را از گلیم فراتر گذاشتن باعث شد او همیشه از شرایط خود ناراضی بوده و کارش به اینجا کشیده شود.  از این دست اخبار هرروز در صفحه حوادث روزنامه ها و خط خبری خبرگزاری ها می خوانیم . همه کسانی که به نوعی دچار چنین مشکلات و گرفتاری هایی می شوند  اضطراب و تشویش درونی شان باعث شده احساس آ رامش را از دست داده و با نارضایتی از موقعیتی که در آن قرار داشته اند از سویی و نا آگاهی از مهارت های اساسی تصمیم گیری و حل مساله از سوی دیگر دست به کارهای خطایی بزنند که نه تنها آرامش و رضایت شان را تامین نمی کند بلکه نگرانی و اضطراب شان را بیشتر می کند.

این نا آرامی و نگرانی ممکن است برای هرفردی وجود داشته باشد و حتی فردی که به عنوان مدیر و مسئول ،کم کاری می کند و برای حفظ میز و صندلی و موقعیت خود نگران است نیز از این قاعده مستثنی نیست و هم به خودش ظلم می کند و هم به دیگران.

«آرامش»نعمت وثروت بزرگی است که انسان ها در تکاپوی آن هستند و می تواند به زندگی افراد ،معنا و مفهوم ببخشد.

اما این که از چه راه و چگونه این ثروت را از آن خود کنیم نکته ای است بسیار مهم و قابل توجه.

نکته مهم این که پیچیده شدن زندگی ماشینی با وجود گسترش رفاه و بهره مندی از تکنولوژی پیشرفته ،نیل به برخورداری از ثروت آرامش را مجهول و مبهم ساخته است. انسان ها از احساس تنهایی رنج می برند،هراس از آینده عذاب شان می دهد ،احساس پوچی و بی هدفی دارندو اگر چه خودروهای لوکس ،وسایل و امکانات مجلل و خانه های شیک و قشنگ ،ظاهر زندگی شان را زیبا کرده ولی در درون شان غوغایی به پاست که گاه خودشان را هم سردرگم می کنند و نمی دانند علت اضطراب و نگرانی شان چیست.

فقر آرامش ریشه در بسیاری از مسائل دارد و در حرکات و رفتار ،گفتار و اعمال ،نوع راه رفتن ،حرف زدن و رانندگی و حتی آرایش موی سر و صورت و آراستگی لباس و کفش و دیگر مظاهر زندگی نمود پیدا می کند.

متاسفانه خانه کردن فضای مجازی درفکر و ذهن و دل افراد جامعه امروزی ،آنها را به انزوای خطرناکی کشانده و احساس آرامش درونی شان را خدشه دارکرده است.

واقعیت این است در کنار عوامل متعددی که برای ریشه یابی نا آرامی های درونی افراد وجود دارند یکی از علت های اساسی در این رابطه ،احساس گناه وخطاهای گذشته و ترس از فاش شدن رازهای نهانی است. افراد درباره این مسایل زندگی خود ،کمتر با کسی حرف می زنند و این موضوعی است که برای شان احساس نا آرامی به وجود می آورد.

خواجه عبداا... انصاری در نیایش خود می گوید:«الهی ،همچون بید می لرزم که مبادا به هیچ نیرزم» و توجه به عمق معنای این راز و نیاز می تواند پند بزرگی برای مان داشته باشد.

خوشبختانه خداوند توبه پذیر است ودر دین مبین اسلام فرصت های زیادی وجود دارند که بندگان می توانند از آن بهره ببرند ،خود را بیابند ،راه خطاو نا صواب رفته را بازگردند و راه ثواب نرفته را پیش بروند.

یکی از این فرصت های مغتنم ،مراسمی است که برای بزرگداشت و سوگواری ائمه معصومان (ع)برگزار می شود و شاید مهم ترین آن سوگواری های پر از شور و شعور برای سرور و سالار شهیدان ،حضرت امام حسین (ع) است.

آنانی که دل شناخته امام حسین (ع) هستند آرامش درونی حضور در این مراسم را دریافته اندو برای رسیدن به این موقعیت و لحظه های ناب  مشتاقانه در انتظار هستند.

واقعیت این است که حضور در این گونه مراسم نه تنها افراد را از احساس تنهایی می رهاند بلکه آنها را از احساس حمایت اجتماعی بهره مند می سازد.

افراد فرصتی می یابند در دل با امام خود نجوایی راز گونه داشته به خاطر گناهان و یا مصائب و سختی هایی که دارند درد دل کرده و با مرور مصائب و سختی هایی که به امام معصوم وارد شده درون خودرا پاکسازی کنند و با طلب شفاعت به آرامش درونی برسند.

بی تردید شرکت در این مراسم سوگواری می تواند دل نگرانی ها،احساس گناه و افسردگی ها  را خنثی کند و ذهن مان رابه سوی روزنه امید ،توکل به خدا و مثبت نگری  تغییر دهد و ما را مهیای «آرامش درونی»که  ثروتی بزرگ برای ساختن یک زندگی آ برومندانه و عزتمندانه است ،«یعنی همان چیزی که امام حسین (ع) و اصحاب و یاران باوفایش به خاطر آ ن قیام کردند و تن به ذلت ندادند» کند.

ونکته پایانی این که همراه و همگام با مراسم سوگواری های این ایام که فرصت هایی مغتنم و باارزش هستند می توانیم با مطالعه و تفکر ،پیام های عاشورا را دریافته و بینش خودرا نیز تطهیر کنیم . فرصت مغتنم است و ما در جستجوی آرامش واقعی .

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه فقر فرار جوان کابوس دستگیر عکس ویدیو ها فیلم قتل پدر زن زندگی شیطان صفت تهران دختران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک است/ گذشت زمان به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی‌بخشد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان که بامداد امروز (شنبه) ۱۵ اردیبهشت ماه برای شرکت در پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی در رأس هیئتی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد، به ایراد سخنرانی در این نشست پرداخت.

در ابتدای این سخنرانی، وی ضمن محکومیت شدید تداوم جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مقاوم و مظلوم غزه، بر ضرورت تقویت اتحاد و همبستگی بیش از پیش کشورهای اسلامی‌برای توقف فوری نسل کشی، جنایات جنگی ترکیبی رژیم صهیونیستی و لزوم ارسال فوری، کافی و بدون مانع کمک های بشر دوستانه به سراسر غزه تأکید کرد.

متن سخنرانی امیرعبداللهیان در این نشست با محوریت «ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار»، به این شرح است: 

«بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای رئیس، عالیجنابان، خانم‌ها و آقایان،

 در ابتدا مراتب خرسندی خود را بابت حضور در این نشست ارزشمند و در کشور زیبای گامبیا ابراز می دارم. از مهمان نوازی گرم دولت و ملت گامبیا تشکر نموده و ریاست این کشور را بر پانزدهمین نشست کنفرانس سران اسلامی تبریک می‌گویم.

 در آغاز سخن، ضمن محکومیت شدید تداوم جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مقاوم و مظلوم غزه، بر ضرورت تقویت اتحاد و همبستگی بیش از پیش کشورهای اسلامی‌برای توقف فوری نسل کشی، جنایات جنگی ترکیبی رژیم صهیونیستی و لزوم ارسال فوری، کافی و بدون مانع کمک های بشر دوستانه به سراسر غزه تأکید می‌کنم. 

بی شک این دوره زمانی نیز با همه مصایب و سختی‌های آن بر ملت فلسطین خواهد گذشت اما چگونگی و کیفیت نقش‌آفرینی ما دولت‌های مسلمان در برخورد با این بحران در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد.

 بی‌تردید قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی و تحریم عملی تسلیحاتی و تجاری ابزار مهمی در توقف نسل‌کشی اسرائیل در غزه و جنایاتش در کرانه و قدس شریف می‌باشد. از دولت‌ها و کشورهای مسلمان و آزادی‌خواهی که در این مسیر اقدام نمودند، صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

 تحولات اخیر فلسطین و مقاومت غزه و کرانه بار دیگر ثابت کرد، از بین بردن مقاومت فلسطین و حماس، به عنوان یک حرکت آزادیبخش در مقابل اشغالگر، توهمی‌ بیش نبود؛ چراکه رژیم اسرائیل یک دولت مشروع نیست، او فقط یک قدرت اشغالگر آپارتاید است و گذشت زمان نیز هرگز به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی‌بخشد.

 تحقق صلح و امنیت پایدار و عادلانه در منطقه تنها از طریق پایان اشغال سرزمین‌ فلسطین، سوریه و لبنان، بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود و تضمین تحقق حق تعیین سرنوشت میسر است. 

کارزار جهانی حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی با گذشت هفت ماه از آغاز جنگ همچنان با قدرت ادامه دارد و به دانشگاه‌های آمریکا، اروپا و سایر کشورهای جهان رسیده است. مدعیان دروغین آزادی بیان در غرب، این صدای اعتراضی وجدان‌های بیدار بشری را با سرکوب خشونت‌آمیز پاسخ می دهند و با دیگر رویکرد استانداردهای دوگانه خود را به نمایش می‌گذارند.

 روسای محترم،

افکار عمومی جهان و بویژه جهان اسلام قویاً از ما انتظار دارند تا در نتیجه این اجلاس سران، توصیه و اقدامات مهمی داشته باشیم شامل:

۱-  تاکید بر برقراری آتش‌بس فوری، کامل، بی‌قید و شرط و دائم در تمام مناطق غزه از جمله  در رفح و حتی کرانه باختری؛

۲- رفع کامل محاصره انسانی غزه؛

۳- تبادل اسرا؛

۴- موظف ساختن رژیم اسراییل به خروج فوری، کامل و غیرمشروط تمامی نیروهای نظامی و تجهیزات آنها از غزه و تضمین بین‌المللی بازگشت امن مردم به مناطق و اماکن خود؛

۵- اعمال تحریم فوری تسلیحاتی و تجاری علیه رژیم اسرائیل؛

۶- حمایت از قرار موقت الزام‌آور دیوان بین‌الملل دادگستری و فراهم ساختن زمینه محاکمه و مجازات تمامی آمران، عاملان جنایات اسرائیل. برای تضمین صلح و امنیت در منطقه و جهان اسلام، باید رژیم سرکش و اشغالگر فلسطین را متوقف، محاکمه و مجازات کرد.

 همکاران گرامی،

جهان اسلام اکنون در وضعیت بسیار حساس و پیچیده‌ای قرار دارد به نحوی که کشورهای اسلامی در تلاش برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار با طیفی از چالش‌ها ازجمله بی‌ثباتی اقتصادی، ناآرامی‌های سیاسی، درگیری‌های منطقه‌ای، اشغال خارجی، حضور بیگانگان و مداخله قدرت‌های فرامنطقه‌ای مواجه هستند. این چالش‌ها تاکنون به تشدید فقر، تضعیف انسجام اجتماعی و اختلال در روند تلاش‌های توسعه‌ای منجر شده است. 

با این‌ وجود، این چالش‌ها می‌توانند موجد فرصت‌هایی قابل‌توجه برای پیشرفت و نوآوری در جهان اسلام و شکوفایی تمدن  اسلامی‌ باشند. میراث فرهنگی غنی، منابع طبیعی متنوع و جمعیت جوان و مستعد کشورهای اسلامی، زمینه‌های مساعدی را برای پیشبرد طرح‌های توسعه پایدار بر اساس شاخص ها، معیارها ارزش های اسلامی فراهم ساخته است.

 در این راستا جهان شاهد است که مردان و زنان جوان با استعداد و تلاشگر ایران در مسیر توسعه علم و فناوری بومی‌ شگفتی‌های بزرگی آفریده اند. این ظرفیت سرشار در میان همه جوانان کشورهای اسلامی موجود است.

 ما بر این باوریم که در راستای تحقق شعار تقویت، اتحاد و همبستگی از طریق توسعه پایدار؛

اول- ملت‌های اسلامی‌با تمرکز و سرمایه‌گذاری در بخش نیروی انسانی، فناوری و زیرساخت‌ها می‌توانند ظرفیت بزرگ خود را در جهت نیل به اهداف توسعه پایدار ملل مسلمان بکار گیرند. 

 دوم- جهت تعمیق سطح همکاری‌ها و تسرّی توسعه پایدار و همه‌جانبه می‌بایست شبکه همکاری‌های اقتصادی، فنی، توسعه‌ای، تجاری و مالی- پولی میان کشورهای اسلامی در بستر توافقات و سازوکارهای هدفمند و مشترک، بیش‌ازپیش تقویت گردد.

سوم- ایجاد یک پلتفرم اختصاصی در چارچوب سازمان همکاری اسلامی جهت اشتراک‌گذاری دانش، تخصص و منابع مرتبط با توسعه پایدار لازمه تحقق طرح های توسعه ای ملل مسلمان است.

 چهارم- ارتقای یکپارچگی اقتصادی و تجاری بین کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار، بر مبنای ارزش ها یک ضرورت است.

 پنجم- به‌کارگیری ابتکارات و نوآوری‌های فناورانه و گسترش تحقیقات علمی‌به منظور پیشبرد دستور کار تحقق اهداف توسعه پایدار در چارچوب سازمان همکاری اسلامی نیازمند طراحی سازوکاری مناسب می‌باشد.

 جناب آقای رئیس،

بی تردید اهداف مهم توسعه پایدار در هر نقطه از جهان بدون تضمین صلح و امنیت پایدار محقق نخواهد شد. همیاری و همکاری کشورها با شعار «امنیت و توسعه پایدار برای همه» ضرورت و فوریت می‌یابد.

 آقای رئیس، همکاران گرامی، خواهران و برادران،

درپایان مایلم تاکید کنم؛ حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، بار دیگر چهره واقعی رژیم تروریست اسراییل را آشکار ساخت.

 جمهوری اسلامی ایران با توسل به قاعده حقوقی دفاع مشروع، و پس از نا امید شدن از نقش بازدارنده شورای امنیت سازمان ملل-  روز شنبه ۱۳ آوریل، پاسخ نظامی حداقلی و محدودی به اسرائیل داد. البته ما با صدای بلند هشدار دادیم در صورت هر گونه ماجراجویی جدید رژیم اسرائیل علیه منافع ایران در داخل و یا خارج، واکنش بعدی ما علیه اسرائیل حداکثری، فوری و کاملا پشیمان‌کننده خواهد بود. این تصمیمی تغییرناپذیر است.

 توسل ایران در اعمال حق دفاع مشروع نشان دهنده رویکرد مسئولانه ما نسبت به صلح و امنیت منطقه و جهان می‌باشد. ما امنیت جهان اسلام و امنیت منطقه را امنیت ایران می‌دانیم و دست دوستی خود را با دولت‌های منطقه و جهان اسلام بگرمی می فشریم. رژیم اشغالگر اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ماست.

 بار دیگر، آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری با دولت گامبیا و کلیه دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی جهت ارتقای کارآیی این سازمان در جهان در حال گذار کنونی با هدف تقویت و تضمین منافع مشترک و صیانت از کیان و استقلال سیاسی و اقتصادی کشورهای اسلامی اعلام می‌کنم.

والسلام علیکم و رحمه الله»

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • خانواده‌های اسرای صهیونیست خطاب به نتانیاهو: تاریخ تو را نمی‌بخشد
  • امیرعبداللهیان: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک است/ گذشت زمان به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی‌بخشد
  • نبرد حساس صدرنشینی در آزادی؛ ذوب آهن، کابوس آبی‌پوشان در خارج از خانه؟
  • فوتبال از دریچه فان؛ متس هوملس، کابوس مهاجمان
  • ادامه روزهای کابوس‌وار مدافع عنوان قهرمانی در لیگ عربستان
  • احساس گناه ساندرو تونالی؛ کاهش داوطلبانه دستمزد هافبک نیوکاسل