Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ هند همچنین برای دریافت معافیت از آمریکا برای ادامه واردات نفت ایران، پیشنهاد کرده است که خرید نفت از ایران را کاهش دهد.

بدون دریافت معافیت، تجارت نفت یا مبادلات مالی با ایران هند را در معرض قطع دسترسی به سیستم مالی آمریکا قرار می‌دهد. صادرات نفت ایران در آستانه تحریم‌های آمریکا کاهش یافته زیرا کشورهای متعدد در نتیجه فشارهای واشنگتن، ناچار شده اند خریدشان را محدود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت ایندین اویل، پالایشگاه و پتروشیمی مانگالور و نایارا انرژی (اسار اویل سابق) برخی از بزرگترین مشتریان هندی نفت ایران هستند که برای آنها هزینه حمل ارزانتر و مدت اعتبار طولانی‌تر ۶۰ روز را به همراه دارد. پالایشگاه‌های هندی قصد دارند نفت ایران را در سپتامبر و اکتبر خریداری کنند و در نتیجه پول آنها را زمانی پرداخت خواهند کرد که تحریم‌های نفتی علیه ایران آغاز شده است.

منابع آگاه اظهار کردند پالایشگاه‌های هندی این پرداختها را به روپیه انجام خواهند داد. دولت هند بانک UCO و بانک IDBI را برای پرداخت پول نفت ایران انتخاب کرده زیرا این بانکها از سیستم مالی آمریکا استفاده نمی‌کنند. همچنین یکی دیگر از دلایل انتخاب بانک UCO همکاری این بانک در دوران تحریم‌های قبلی بوده است.

ایران همانند دوران تحریم‌های قبلی می‌تواند از این پول برای پرداخت پول واردات از هند استفاده کند.

هنوز معلوم نیست آمریکا چه زمانی تصمیم خواهد گرفت به هند معافیت دهد زیرا مذاکرات میان این دو کشور همچنان ادامه دارد و هند برای دریافت معافیت به آمریکا پیشنهاد کرده است خریدش از ایران را کاهش دهد اما هنوز آمریکا نظر خود را اعلام نکرده است.

مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که اعطای معافیت برای خریداران نفت ایران مانند هند را در صورتی که آنها قول دهند وارداتشان را به میزان قابل توجهی کاهش دهند و سپس به صفر برسانند مورد بررسی قرار خواهد داد.

هند اعلام کرده که بسیاری از پالایشگاه‌های این کشور وابستگی زیادی به نفت ایران دارند و کنار گذاشتن نفت ارزان ایران برای آنها بسیار دشوار است آن هم در شرایطی که قیمتهای سوخت به دلیل افت شدید ارزش روپیه، بالا رفت قیمتهای نفت و مالیاتهای سنگین، به رکورد بالای جدیدی در هند صعود کرده است.

منبع:ایسنا

161 / 161 پالایشگاه‌های هندی واردات نفت روپیه معافیت آمریکا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پالایشگاه های هندی واردات نفت روپیه معافیت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۲۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا

بعد از مجلس نمایندگان کنگره، سنای آمریکا نیز لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد و اکنون این سند بعد از  امضای آن توسط جوبایدن، اجرایی خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سنای آمریکا شب گذشته، سه‌شنبه، به اتفاق آرا لایحه مربوط به ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد.

پیش از این، این طرح به تصویب مجلس نمایندگان کنگره رسیده بود. اکنون این سند باید به امضای جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برسد. کاخ سفید از قبل اعلام کرده است که از این لایحه حمایت می‌کند.

به گزارش آژانس خبری بلومبرگ، این سند به اتفاق آرا در سنا به تصویب رسید. این قانون بعد از امضای رئیس جمهور، واردات اورانیوم روسیه به ایالات متحده را 90 روز پس از اجرایی شدن ممنوع خواهد کرد، البته معافیت‌های موقت را تا ژانویه سال 2028 مجاز دانسته است.

بدین ترتیب، این ابتکار به وزارت انرژی ایالات متحده اجازه می‌دهد، در توافق با وزیر امور خارجه و وزیر خزانه داری، مجوزهایی را برای واردات اورانیوم روسیه در حجم‌های مجاز توسط قوانین فعلی ایالات متحده صادر کند. این سند همچنین تعهداتی را بر وزارت نیرو تحمیل می‌کند تا گزینه‌هایی را برای جایگزینی اورانیوم وارداتی از روسیه در اختیار کنگره قرار دهد.

دولت جو بایدن ماه‌ها تلاش کرده بود تا واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را ممنوع کند و تا قبل از این، بررسی این ابتکارعمل در کنگره "به بن بست" رسیده بود.

طبق اطلاعات وزارت انرژی ایالات متحده، روسیه نزدیک به یک چهارم اورانیوم غنی شده مورد استفاده برای سوخت بیش از 90 راکتور هسته ای تجاری را تامین می‌کند.

پیشتر، در اواسط ماه آوریل، بایدن از تولید اولین 90 کیلوگرم اورانیوم غنی شده در ایالات متحده خبر داد. به گفته او، انتظار می‌رود تا پایان سال حدود یک تن اورانیوم تولید شود که انرژی 100 هزار خانه را تامین خواهد کرد.

پیش از این، در اواخر ماه مارس، گزارشی از سوی شورای مشورتی امنیت بین‌المللی به ریاست آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، یادآور شد که وابستگی به سوخت هسته‌ای روسیه تهدیدی حیاتی برای امنیت ملی ایالات متحده است.در این گزارش همچنین اشاره شده که روسیه بر بازار جهانی سوخت هسته ای تسلط دارد و باید اقداماتی در این زمینه انجام شود. 

ریابکوف: انتقال گلوله‌های حاوی اورانیوم توسط آمریکا به کی‌یف یک اقدام جنایتکارانه استواکنش مسکو به تحریم‌های جدید کشورهای غربی علیه روسیهاتحادیه اروپا طرح تعیین سقف قیمت نفت علیه روسیه را تشدید می‌کند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • کمین غافلگیرکننده یک ببر برای گاومیش هندی (فیلم)
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)
  • فیلم هندی در پایان پرسپولیس - سپاهان (عکس)
  • نرخ ارز امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات
  • طرز تهیه کباب کوبیده به روش آشپز خیابانی هندی (فیلم)
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس