Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > آمریکا - همشهری آنلاین:
جوزف بورل، وزیر خارجه اسپانیا می گوید دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به او پیشنهاد داده است برای پایان دادن به سیل مهاجران آفریقایی به اروپا در صحرای بزرگ آفریقا یک دیوار بسازد.

به گزارش یورنیوز بورل که در مراسمی در مادرید سخنرانی می کرد با اشاره به افزایش جوانان آفریقایی در جستجوی کار در دو دهه آینده گفت که ترامپ اخیرا به او پیشنهاد داده است: شما باید یک دیوار دور صحرای بزرگ آفریقا بسازید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته خبرنگار سی ان ان که به فایل صوتی سخنرانی وزیر خارجه اسپانیا دسترسی داشته است، آقای بورل هنگام بیان جملات ترامپ، ادای نحوه حرف زدن رییس جمهوری آمریکا را درآورده است.

مقامات کاخ سفید در پاسخ به سوالات سی ان ان در مورد صحت نقل قول ترامپ توسط وزیر خارجه اسپانیا اعلام کردند: «رییس جمهوری درباره مشکلات مربوط به مهاجران با مقامات اسپانیا صحبت کرد اما چنین جمله‌ای در گزارش ما از آن روز ثبت نشده است.»

وزیرخارجه اسپانیا مدعی است که با آقای ترامپ درباره وسعت صحرای بزرگ آفریقا صحبت کرده و رییس جمهوری آمریکا در پاسخ گفته است: «حتما به بزرگی مرز ما با مکزیک نیست.»

آقای بورل می گوید به آقای ترامپ یادآوری کرده است که «اتفاقا بسیار وسیع تر از مرز شما با مکزیک است و در هر صورت ساخت چنین دیواری بی فایده است.»

سخنگوی وزارت خارجه اسپانیا، صحت سخنان وزیر خارجه را تایید کرده اما توضیح بیشتری در این باره ارائه نکرده است.

صحرای بزرگ آفریقا از لبه شرقی به غرب مسافتی بیش از چهار هزار و هشتصد کیلومتر را پوشش می دهد و از کشورهایی چون مراکش، تونس، لیبی، مالی، موریتانی، مصر، الجزایر، چاد و نیجریه می گذرد.

اسپانیا مرز مشترکی با صحرای بزرگ آفریقا ندارد و در نتیجه ساخت فرضی این دیوار در کشورهای دیگر خواهد بود.

وسعت مرز بین ایالات متحده آمریکا و مکزیک در حدود سه هزار کیلومتر است.

اسپانیا همچون دیگر کشورهای اتحادیه اروپا با مشکل پذیرش مهاجران روبروست. نخست وزیر این کشور در تابستان با قبول پذیرش پناهجویان نجات یافته بر کشتی آکواریس از سوی شهروندان و گروه های ضد مهاجرت هدف انتقادهای شدیدی قرار گرفت.

طبق آمار سازمان بین المللی مهاجرت از آغاز سال میلادی جاری بیش از سی و سه هزار مهاجر از طریق دریا وارد اسپانیا شده‌اند. این تعداد در واقع ۴۳ درصد از کل پناهجویانی است که از دریا به اروپا می رسند.

در همین زمینه: ترامپ جنگ تجاری با چین را تشدید می‌کند ترامپ به فکر جایگزینی برای ماتیس است واشنگتن پست: ترامپ در دروغگویی رکورد زد دوبلین از لغو سفر ترامپ به ایرلند خبر داد نامه زمامدار کره‌شمالی برای ترامپ

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۲۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند

به گزارش فارس، «الکساندر دو کارو» نخست وزیر بلژیک می‌گوید که شهرک نشینان محکوم شده در خشونت علیه فلسطینیها در کرانه باختری و یا دیگر مناطق فلسطینی باید موضوع تحریمهای مسافرتی قرار بگیرند. 

وی تاکید کرده است که دولت بلژیک چند هفته است که قصد دارد دسترسی شهرک نشینان محکوم به خشونت علیه فلسطینیها را به خاک این کشور ممنوع کند. 

این تصمیم دولت بروکسل چند روز پس از آن مطرح می‌شود که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن صدور روادید این کشور برای  شهرک نشینان اسرائیلی محکوم به خشونت در کرانه باختری و ورود آنها به خاک ایالات متحده آمریکا را ممنوع کرده است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره این موضع آمریکا گفت، بلینکن به مقام‌های اسرائیلی هشدار داده بود که تل آویو باید اقدامات بیشتری را برای توقف خشونت‌های افراطی علیه فلسطینی‌ها انجام داده و افرادی را که مسئول این اقدامات هستند، مقصر بداند.

الکساندر دوکارو با اشاره به مواضع واشنگتن در این زمینه گفت: وزیر خارجه ایالات متحده نیز همین موضع را اتخاذ کرده و ما با همکاران آمریکایی خود در تماس هستیم تا بررسی کنیم که چگونه می‌تواند این تحریم در واقعیت عمل کند. 

نخست وزیر بلژیک افزود: ما در لحظه بسیار حساسی هستیم و احترام به حقوق بشر، احترام به جان انسانها، توقف کشتار غیرنظامیان بیگناه، باید برای همه در اولویت باشد.

مقامات آمریکایی پیش از این گفته بودند که آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور در جریان سفر هفته گذشته خود به اراضی اشغالی موضوع خشونت شهرک نشینان صهیونیست علیه فلسطینیها را با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ این رژیم در میان گذاشته است.

دیگر خبرها

  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • آمریکا به قطر: اگر رهبران حماس شروط آتش‌بس را نپذیرفتند، آن‌ها را بیرون کنید
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکنان غزه و آتش‌بس، حماس است
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش‌بس، حماس است
  • بلینکن: حمله به رفح خسارتی فراتر از انتظار به همراه دارد
  • بلینکن: منتظر موافقت حماس با آتش‌بس هستیم