Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: در شرایط کنونی باید با اخلالگران اقتصادی و کسانی که بر مردم و تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی فشار وارد می‌کنند، برخورد جدی از سوی قوه قضائیه صورت گیرد.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از مصادیق اخلال در فضای اقتصادی، اقداماتی است که شرکت المهدی انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت این شرکت طی ماه‌های گذشته با خودداری از عرضه محصولاتش در بورس کالا و فروش آنها در بازار آزاد، سود کلانی به جیب زده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: با توجه به اختلاف قیمت حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان برای هر کیلو آلومینیوم در بازار آزاد و بورس کالا، و فروش کل محصول تولیدی ماه های گذشته شرکت المهدی در بازار آزاد این شرکت طی ماه های اخیر صدها میلیارد تومان از این محل منافع کسب کرده است.

کریمی افزود: با توجه به گرانفروشی این کالا توسط این شرکت، فشار زیادی به واحدهای تولیدی پایین دستی آلومینیوم در سراسر کشور وارد شده که عملا منجر به تعطیلی بسیاری از این کارخانجات شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی تصریح کرد: احتکار فلز آلومینیوم توسط این شرکت و عدم عرضه آن در بازار، از مصادیق اخلالگری اقتصادی است.

نماینده مردم اراک گفت: این شرکت در گذشته نیز تخلفات زیادی داشته است. تصرف غیرقانونی حدود ۴۰ هزار تن آلومینیوم متعلق به سازمان ایمیدرو در سال ۹۳ از تخلفات بزرگ این شرکت بوده است، تاکنون مبلغ بسیار کمی از ارزش آلومینیوم های تصرف شده به دولت بازگشته است.

وی تاکید کرد: قوه قضائیه و تعزیرات باید با این واحد تولیدی متخلف که از مصادیق فساد اقتصادی در شرایط حاضر است، برخورد جدی انجام دهد و نتایج حاصل از این برخورد نیز به اطلاع عموم برسد.

کد خبر 4407283

منبع: مهر

کلیدواژه: آلومینیوم اخلالگران اقتصادی بورس کالا علی اکبر کریمی کمیسیون اقتصادی ایران مجلس شورای اسلامی وزارت امور خارجه ایران حسن روحانی ارتش جمهوری اسلامی ایران محمد جواد ظریف برجام ایالات متحده آمریکا علی لاریجانی بهرام قاسمی سپاه پاسداران وزارت کشور رئیس جمهور اسلامی ایران کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد

ایسنا/فارس فرماندار شیراز با اشاره به راهکارهای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: به نظر می‌رسد که مشارکت مردم در جهت ایجاد جهش تولید و برخی مسائل اقتصادی، باید به صورت مستقیم باشد تا هر کسی متناسب با توانمندی خود بتواند وارد این عرصه شود.

لطف‌الله شیبانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: تفاوت شعار امسال با شعار سال‌های قبل، بحث مشارکت مردم است.

وی، نسخه ورود مردم در تمام فعالیت‌های مرتبط با حاکمیت کشور را نسخه شفابخشی دانست که در ۴۵ ساله عمر انقلاب اسلامی همواره موفق‌آمیز بوده است و افزود: در هرجا از مشارکت مردم استفاده کردیم، صد درصد موفق بودیم.

شیبانی اظهار کرد: علی‌رغم اینکه رهبر معظم انقلاب در تمام سنوات گذشته شعار سال را به مسائل تولید و اشتغال اختصاص دادند، اما همان‌طور که در فرمایشاتشان هم مطرح است، آن چیزی که مورد انتظار مردم است، به صورت کامل محقق نشده است.

فرماندار شیراز با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال بحث ورود عامه مردم را برای حل مشکلات اقتصادی و اشتغال مطرح کردند، به تبیین نکاتی در این رابطه پرداخت و گفت: وقتی بحث ورود مردم به فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی مطرح می‌شود، اولین چیزی که به ذهن متبادر می‌شود همان نسخه شرکت‌های تعاونی است.

وی اضافه کرد: نسخه شرکت‌های تعاونی در جای خودش یکی از ارکان فعالیت‌های اقتصادی ماست که در قانون اساسی هم پیش‌بینی شده است اما به نظر می‌رسد که مشارکت مردم در جهت ایجاد جهش تولید و برخی مسائل اقتصادی، باید به صورت مستقیم به فعالیت‌های تولیدی باشد یعنی باید تک تک مردم در حد توان و بضاعت و تحمل و امکان، در تک تک فعالیت‌های اقتصادی شرکت کنند.

شیبانی افزود: منظور این نیست که سرمایه کوچک و خرد برای تأمین منابع مالی یک تولیدی یا رویداد انجام شود که این هم در جای خود درست است، اما منظور آن است که هر کسی در حد توان خود وارد پروسه تولید شود، به عنوان مثال چیزی که عامه مردم درگیر آن هستند، فعالیت‌های صنایع دستی است.  

فرماندار شیراز تصریح کرد: در بحث صنایع دستی، باید به این سمت برویم که منابع مالی هر کدام از افراد یکی شود و یک فعالیت مرتبط با تولید راه‌اندازی شود. به عنوان مثال اگر یک خانم توان قالی‌بافی دارد حتی اگر در یک روستای دورافتاده هم باشد، باید موانع کار برایش برطرف شود تا بتواند شخصاً و رأسا به فعالیت بپردازد و منابع مالی آن تأمین شود تا بتواند وارد کار تولیدی شود و این مسئله هم در گرو این نباشد که باید شرکت یا سازمان تأسیس کنیم.

وی با بیان اینکه همچنین اگر کسی فعالیت دانش بنیاد داشته باشد، موانع پیش پای او را برطرف کنیم تا بتواند وارد فعالیت تولیدی شود، گفت: اگر بحث تولیدی و اقتصاد عمومی را فراگیر کنیم که همه در حد توانایی و تجربه و دانش خود به صورت فردی و شخصی وارد این قضایا شوند، بسیاری از مشکلات خرد جامعه از جمله بحث اشتغال حل خواهد شد.

فرماندار شیراز یادآور شد: بحث راه‌اندازی صنایع تبدیلی در یک خانواده می‌تواند مسئله اشتغال فرزندان یا حتی اطرافیان آنان را برطرف کرده و مشکلات اقتصاد آنان را حل کند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • با اجرای مالیات برعایدی سرمایه بساط سفته بازی جمع می‌شود
  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • افتتاح خط یک واحد ریخته گری فویل آلومینیوم در اشتهارد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد