Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@02:10:13 GMT

70 پرونده اخلال در بازار به دستگاه قضا ارسال شد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۱۸۰۶۸

70 پرونده اخلال در بازار به دستگاه قضا ارسال شد

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - رييس کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي گفت: 70 پرونده اخلال در بازار و نظام اقتصادي کشور طي ماه هاي اخير در اين کميسيون تشکيل و براي صدور حکم به دستگاه قضا ارسال شده است.

به گزارش ايرنا، داوود محمدي روز شنبه در ديدار با مردم روستاي رزجرد از توابع شهرستان قزوين افزود: به برخي از اين پرونده هاي ارسال شده رسيدگي شده و با بعضي ديگر نيز به زودي رسيدگي خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به کشف انبارهاي احتکار کالا در نقاط مختلف کشور، اضافه کرد: بايد هرچه سريعتر کالاهاي کشف شده با قيمت مصوب در بازار توزيع شوند تا شاهد اثرگذاري عرضه آنها در کاهش قيمت کالاهاي اساسي باشيم.
محمدي با اشاره به طرح دوفوريتي مجلس براي تامين کالاهاي مورد نياز اقشار آسيب پذير جامعه، افزود: در اين طرح امکانات، ارزاق و مايحتاج ضروري براي اقشار ضعيف و آسيب پذير جامعه با ارز 42 هزار ريالي تامين مي شود که در صورت تصويب و ابلاغ گام هاي بلندي براي تامين کالاهاي اساسي مردم برداشته خواهد شد.
نماينده مردم قزوين، البرز و آبيک در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه حل مساله گراني به تنهايي از عهده يک شخص يا يک دستگاه بر نمي آيد، خاطر نشان کرد: بايد قواي مجريه، مقننه و قضائيه دست به دست هم دهند تا براي حل اين مشکل که منحصر به يک استان و يک منطقه نيست، اقدام شود.
رييس کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي با اشاره به کمبود بودجه دولتي براي خدمات رساني به روستاها، اضافه کرد: تصويب هشت درصد از بودجه استان براي عمران و آباداني روستاها توسط بنياد مسکن و آسفالت يا سنگ فرش معابر روستاها از محل تخصيص قير رايگان از جمله گام هاي اساسي مجلس شوراي اسلامي براي خدمات رساني به روستاييان بوده که چهره روستاها را متحول ساخته است.
محمدي با اشاره به مضايق و تنگناهاي مالي دولت، اضافه کرد: براي گازرساني به روستاها و اجراي فاضلاب از بودجه دولتي استفاده نکرديم بلکه با بهره گيري از ظرفيت بخش خصوصي يا شهرداري ها و دهياري ها در اين زمينه اقدام شده است.
6101*3013
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد

تین نیوز

رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها گفت: ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کلانشهر تهران تا افق سال ۱۴۰۴ نیاز است. 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مهدی چمران روز پنجشنبه در همایش روز معمار در بجنورد مرکز خراسان شمالی اظهار کرد: خرید و تامین اتوبوس های برقی نهایی شده است و اکنون تامین ۹ هزار دستگاه از این ناوگان در تهران نیاز است.

رییس شورای اسلامی کلانشهر تهران افزود: حمل و نقل برقی و پاک نیاز پایتخت است البته در این باره کشور تجربه ای ندارد به همین لحاظ خرید ناوگان برقی مخالفانی دارد.

وی با بیان اینکه اجرای این امر کار سخت و پیچیده ای نیست خاطرنشان کرد: اکنون زمینه سازی برای تامین ناوگان حمل و نقل برقی در حال انجام است، قراردادی میان شهرداری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز وزارت نیرو برای ایجاد ایستگاه شارژ برق منعقد شده است، استارت کار زده شد و تا زمانی که اتوبوس ها تامین شود، ایستگاه های شارژ هم آماده خواهد شد.

چمران با اشاره به اینکه یک ایستگاه شارژ برق اتوبوس به صورت نمادین افتتاح شده است گفت: قرارداد تامین ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با شرکت داخلی از جمله مپنا بسته شده و تا پایان سال شماری از آن تحویل می شود، همچنین خرید و واردات ۲ هزار دستگاه در دست پیگیری است.

وی درباره تامین اتوبوس های برقی برای شهر بجنورد گفت: این امر باید نیازسنجی و مورد مطالعه قرار گیرد، باید میزان تاثیر آلودگی ناوگان حمل و نقل در کاهش کیفیت هوا مورد بررسی قرار گیرد تا ضرورت تامین این ناوگان تشخیص داده شود.

رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها با اشاره به اینکه ناوگان برق قیمت بالا و البته دوام بیشتری دارد گفت: نداشتن آلودگی سوخت و صوت از مزایای این ناوگان است.

گلایه از معماری وارداتی

وی در بخش دیگر سخنان خود با انتقاد از ورود نماهای رومی به شهرها اظهار کرد: باید در بهبود سیما و منظر شهری کار شود، معماری رومی وارداتی است که به عنوان حُسن قالب شد، البته مصوب شد که معماری رومی و وارداتی به ویژه برای ساختمان های مسکونی ممنوع شود.

حضور در نشست شورای اسلامی شهر بجنورد و سفر به شهر اسفراین از برنامه های رییس شورای اسلامی کلانشهر تهران و رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها در استان خراسان شمالی است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آمار داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • البرز آماده مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌شود
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود