Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور ناجا از کاهش ۸ درصدی شماره‌گذاری خودروهای نوشماره در ۵ ماه ابتدای امسال خبر داد و گفت: در ماه گذشته بیشترین کاهش شماره‌گذاری خودروهای نوشماره را در کشور پشت سر گذاشته‌ایم.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، سردار تقی مهری با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد وسائل نقلیه در کشور طی سال‌های اخیر گفت: آمارهای موجود نشان می‌دهد هر ساله بین ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ تا ۲ میلیون وسیله نقلیه جدید به چرخه ترافیکی کشور اضافه می‌شود مثلا تعداد خودروها از سال ۸۴ که حدود ۷.۵ میلیون بود، امسال به ۲۲ میلیون دستگاه رسیده است؛ همچنین در سال ۸۴، بین ۳ تا ۴ میلیون موتورسیکلت در کشور در حال تردد بودند که این تعداد، امروز به ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت رسیده است.

رئیس پلیس راهور ناجا در پاسخ به این سوال که آیا طرح‌های فروش اخیر کمپانی‌های بزرگ داخلی که با استقبال بسیار مردم مواجه شده،‌ می‌تواند هشداری برای افزایش تلفات ترافیکی در آینده باشد، گفت: آمارها روند رشد تعداد وسائل نقلیه را نشان می‌دهد و عمدتاً هرچقدر ظرفیت تولید خودروها افزایش یابد ممکن است تقاضا بیشتر شود.

وی با بیان اینکه در ماه گذشته بیشترین کاهش شماره‌گذاری خودروهای نوشماره را در کشور پشت سر گذاشته‌ایم ادامه داد: البته آمار ۵ ماهه خودروهای نوشماره امسال نشان می‌دهد که تعداد خودروهای نوشماره در ۵ ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۸ درصدی را داشته است و این درحالی است که در ابتدای امسال و در ماه‌های فروردین و اردیبهشت، شاهد افزایش شماره‌گذاری خودروها در کشور بودیم.

مهری خاطرنشان کرد: به هر حال اگر خودروها عرضه شده و این خودروها وارد چرخه ترافیکی شود قطعاً احتمال وقوع حوادث رانندگی در کشور نیز بیشتر خواهد شد.

رئیس پلیس راهور ناجا با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر تمام دستگاه‌های مسئول برای کاهش تلفات سوانح ترافیکی گفت: اگر بخواهیم موضوع کاهش جانباختگان سوانح ترافیکی جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد نیازمند عزم و اراده‌ای ملی هستیم و برای محقق شدن این هدف، نمی‌توان به صورت تک بعدی به مساله تلفات ترافیکی نگاه کرد.

وی اضافه کرد: برای دستیابی به این هدف باید هم استانداردهای خودروها افزایش یابد و هم نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها ایمن سازی شود؛ متاسفانه در حال حاضر ۵۴۰۰ نقطه حادثه‌خیز در سطح کشور داریم که بیش از ۳۰۰۰ نقطه حادثه‌خیز درجاده‌های بین شهری هستند و این در حالی است که ۷۳ درصد از حوادث ترافیکی ما در سال گذشته در جاده‌های بین شهری بوده و امسال این سهم به ۷۵ درصد افزایش یافته است.

مهری در پایان خاطرنشان کرد: به هر حال هرچه مسافرت‌ها زیاد شود، احتمال تصادف نیز افزایش می‌یابد؛ لذا باید ایمنی خودرو و جاده افزایش یابد و از سوی دیگر کنترل بر رانندگان نیز موثرتر انجام شود؛ البته اقداماتی صورت گرفته ولی این اقدامات برای کاهش جانباختگان تصادفات ترافیکی کافی نبوده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس پلیس راهور ناجا سردار مهری شماره گذاری خودروها قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت

جعفر میعادفر با اشاره به حوادث مهمی که در هفته گذشته در کشور رخ داده است، گفت: از هشتم تا چهاردهم اردیبهشت امسال، ۶۴۵ حادثه ویژه به اورژانس کشور ارجاع داده شد که نسبت به هفته گذشته، افزایش ۱۱ درصدی را شاهد هستیم. از این تعداد حوادث، ۲۳۳حادثه ترافیکی و ۴۱۲ حادثه غیرترافیکی داشتیم که به ترتیب افزایش ۴۸ درصدی و کاهش دو درصدی را شاهد بودیم.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در این بازه زمانی، ۲۹۳۶ نفر نیز مصدوم شدند. همچنین متاسفانه ۱۶۹ نفر نیز در حوادث رخ داده جان خود را از دست دادند.

میعادفر با اشاره به جزییات حوادث ترافیکی گفت: در مجموع ۳۶ درصد حوادث اعلام شده به اورژانس از نوع ترافیکی بودند اما ۴۵ درصد زخمی‌ها مربوط به همین ۲۷ درصد حوادث ترافیکی بود.

وی درباره مصدومانی که به مراکز درمانی منتقل شدند نیز گفت: ۲۶۵۶ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند که ۴۲ درصد از مصدومان انتقالی را مصدومان تصادفات تشکیل داده‌اند.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: همچنین۲۸۰ نفر در محل خدمات درمانی دریافت کردند که ۷۱ درصد از آن ها مجروحان تصادفی بودند که در مجموع ۱۴۳ نفر هستند.

میعادفر گفت: طی هفته گذشته، ۳۲ مورد زمین لرزه نیز در کشور رخ داد که بزرگترین آن ها در دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت در حوالی کرمان و رفسنجان بود که به بزرگی ۴.۶ ریشتر رخ داد و خوشبختانه خسارت جانی و مالی در پی نداشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور/ بارش باران در جاده‌های ۱۱ استان
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران